Blacklce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 merhaba hemen konuya giriyim çünkü biraz acele etmem lazım dün gece içkiyi çok kaçıran bi arkadaşım annemlerin halısına kustu. sabah lekeyi arap sabunuyla sildim ama lekelerin oldugu yerdeki halıda sarı sarı lekeler kaldı. biraz önce kosla halı sili denedim yine çıkmadı ne yapabilirim arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yeni kosla oxi max. reklamlara 5 dk.da geçirir diyo[signature][hline] ****** FENERBAHÇE CUMHURİYETİ nüfus: 26.000.000 rakım: 6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ayşe teyzeyi çağırak :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 iğrenç ıhıhı:)[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 walla aynı olay benimde basıma geldi önce rakıyı döktük üzerine o iice dagıttı sonra ne kadar kolanya varsa onu döktük iice citiledik daha sonra parfum filn ne bulursanız döktük koku için Yanlız bunları yaptıktan sonra oraya yazıcan ATEŞLE YAKLASMAIN die walla uzaye giden ilk türk cesetler sizler olabilirsiniz bide rakı kokusu kolonyayla karırınca bi güsel oluo :)))[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hemen silmemişiniz bi kere, şansını azaltmışın...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 birine daha böyle demiştim galiba....halıyı yak.[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: LvL_Sabo, 12 Eylül 2004 12:59 tarihinde demiş ki: hemen silmemişiniz bi kere, şansını azaltmışın... sabah kalkınca gördüm ben uyurken kusmuş sanırım. şimdi son kez bi kolonyayı deneyeceğim inşallah işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 oxi ekşın dene o cok etkili. olmassa bırak öyle annen sorunca ben bilmiyorum dersin.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 tek bi tavsiyem olabilir küçükken başıma çok gelirdi halı temizleme olayları 30 tane şeyi üst üte deneme halının rengi atar gitbi markete fl en pahalı zımbırtıyı al sil babalar gibi etkili bişi al işte reklamı fnl yapılanlardan ama 5-6 şey denersen halının rengi atar deforme olur[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kolonya kosla bide arap sabunu sürdüm neyseki halıda pek bişey yok leke de halının rengine çok yaklaştı kolonyadan sonra. oxi action almayı düşündüm ama param yok sıfırım yani. birde halı böyle düz değil kabartmalı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Yazık olmuş.. :P[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 sıcak su - deterjan falan dene ama sıcak suyu cart diye silme işlesin (neredeyse kaynamış su daha ii olur)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 leke hemen hemen çıktı şimdi kurumasını bekliyorum ama yinede belli oluyo. son bi kez daha kolonyayla geçecem inşallah tam çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bi de umarım geç deildir ama sakın çamaşır suyu kullanma ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ılık su dök biraz yumusasın sora kosla oxi action max. cıktı yeni..ondan kullan direk dök..kapagının üstünde tırtıklı yer war onunla da çitile biraz işe yarayabilir[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 efet kosli oxi action kullan. tv de hatun geliyor yoldan geçenin üstüne döküor adam "naptın looo" dio hatun temizlio iki dakkada olmadı hay fişnenin çekirdeği de ayşe teyze gelsin. gelince çağır bizi[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar