Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] YeniNet CS:1.5 Turnuvası

yeninet

Öne çıkan mesajlar

YeniNet internet cafe'nin düzenlemiş olduğu Counter Strike turnuvası'na başvurular 27 Ağustos - 13 Eylül tarihleri arasında cafemize gelerek veya http://turnuva.mmsarica.net internet sitesinden yapılabilir. Turnuva ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 27 Ağustos tarihinden itibaren http://turnuva.mmsarica.net adresinden alabilirsiniz.Katılım ücreti kişi başı 2 milyondur.

Turnuva Açıklaması ve Hediyeler ;

Turnuva 2 grup şeklinde olacak ( yenenler ve yenilenler ). Turnuvaya 20 takım olarak hedefledik. Ön eleme sonucu yenilen 10 takım'ı " Yenilenler Grubuna" yenen 10 takım'ı ise "Yenenler Grubuna" alacağız. Yapılacak olan karşılaşmalarda kişinin oturduğu saat ücreti en az yarım saat ücreti olacak alınacaktır. Turnuvaya ekipman getirmek serbesttir ( mause, klavye, mause ped, kulaklık, mikrafon... v.b).

Hediyeler;

Yenenler grubu şampiyon takımına A4 Tech rainbow mause. Yenilenler grubu şampiyonuna eso-es.net'ten 1 aylık sınırsız internet pakedi. Kutlamalar ve ödül töreni Cafémizde yapılacak ve Eskişehir basınıda davet edilecektir.

Adresimiz : Ziyapaşa caddesi sonu Yeni Net internet Cafe (İmam Hatip Lisesine giderken)
Sosyal ağlarda paylaş

Hey allam ne bu köy netkaavesimi? Birincilik ödülü olarak rainbow mause verdiğiniz bi turnuvaya eskişehir basınını davet etmenizmi, yoksa onların hakkaten gelcek olmalarımı, sırf bunun için account alıp boşu boşuna db kirletmenmi, yada senin ciddi bişeymiş gibi bunu buraya üstelik konu dışına yazmanmı komik hala karar veremedim. Ben en iyisi hepsine birden biyerlerimle güleyim
Ha bide turnuva yapıyosunuz ayıp be insan iki katı ücret alır be!! Yarı ücret ne demek!!??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[signature][hline][email protected]

[Bu mesaj kiddo tarafından 27 Ağustos 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eskişehir'de zaten çok büyük çaplı bi turnuva düzenlendi.

6 internet cafenin birden katılımıyla güzel birşey oldu. Bence siz geç kaldınız. Ayrıca ödül de ödül değil ki :) cezbedici bi yanı yok. Bir de o kadar katılım olacağını hiç sanmıyorum. O kadar takım gelmez. Zaten tanıdığım iyi clanlar bööle yarışmalara tenezzül bile etmiyo ( gerçi ortalık bize kalıyo iyi oluyo da:) )

Bi de hergün çarşılarda orda burdayım hiç duymadım ordan burdan öyle bişey :-?[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

Puahaha ...

*!Anneeyy Ünlü oldums ben bugun eeth anneciğhmm ewt televihyons a çıkhtıms ben bugün anne çhok sevinçhliyims böhüahauaaeaeh*[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!!
1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens)
[b]Vampire Prince Terrordar - Level 30
AngeL Arena
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben eskisehirde okurken ankaraya gelip gidiyodum sürekli cs nin yeni versionları cıkıyodu ama eskisehirde nedense hala eski versionları vardı fln bi garip orası CS konusunda :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
1.5 i harrass bi biçimde oynayıp daha steam i bile kurmamış cs source ve 1.6 yı geçtim condition zero yu single da bitirip hiç multi oynamamış geniş bi kitle var.bu tarz turnuvalar onlara hitap eder, o güruh kendini bilir.

gerçi hepimizin sonu steam olacak orası ayrı :lol:[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...