yeninet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 YeniNet internet cafe'nin düzenlemiş olduğu Counter Strike turnuvası'na başvurular 27 Ağustos - 13 Eylül tarihleri arasında cafemize gelerek veya http://turnuva.mmsarica.net internet sitesinden yapılabilir. Turnuva ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 27 Ağustos tarihinden itibaren http://turnuva.mmsarica.net adresinden alabilirsiniz.Katılım ücreti kişi başı 2 milyondur. Turnuva Açıklaması ve Hediyeler ; Turnuva 2 grup şeklinde olacak ( yenenler ve yenilenler ). Turnuvaya 20 takım olarak hedefledik. Ön eleme sonucu yenilen 10 takım'ı " Yenilenler Grubuna" yenen 10 takım'ı ise "Yenenler Grubuna" alacağız. Yapılacak olan karşılaşmalarda kişinin oturduğu saat ücreti en az yarım saat ücreti olacak alınacaktır. Turnuvaya ekipman getirmek serbesttir ( mause, klavye, mause ped, kulaklık, mikrafon... v.b). Hediyeler; Yenenler grubu şampiyon takımına A4 Tech rainbow mause. Yenilenler grubu şampiyonuna eso-es.net'ten 1 aylık sınırsız internet pakedi. Kutlamalar ve ödül töreni Cafémizde yapılacak ve Eskişehir basınıda davet edilecektir. Adresimiz : Ziyapaşa caddesi sonu Yeni Net internet Cafe (İmam Hatip Lisesine giderken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sağolasın.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Hey allam ne bu köy netkaavesimi? Birincilik ödülü olarak rainbow mause verdiğiniz bi turnuvaya eskişehir basınını davet etmenizmi, yoksa onların hakkaten gelcek olmalarımı, sırf bunun için account alıp boşu boşuna db kirletmenmi, yada senin ciddi bişeymiş gibi bunu buraya üstelik konu dışına yazmanmı komik hala karar veremedim. Ben en iyisi hepsine birden biyerlerimle güleyim Ha bide turnuva yapıyosunuz ayıp be insan iki katı ücret alır be!! Yarı ücret ne demek!!?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[signature][hline][email protected] [Bu mesaj kiddo tarafından 27 Ağustos 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Kiddo tam içimden geçenleri anlatmış tebrikler..[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Eskişehir'de zaten çok büyük çaplı bi turnuva düzenlendi. 6 internet cafenin birden katılımıyla güzel birşey oldu. Bence siz geç kaldınız. Ayrıca ödül de ödül değil ki :) cezbedici bi yanı yok. Bir de o kadar katılım olacağını hiç sanmıyorum. O kadar takım gelmez. Zaten tanıdığım iyi clanlar bööle yarışmalara tenezzül bile etmiyo ( gerçi ortalık bize kalıyo iyi oluyo da:) ) Bi de hergün çarşılarda orda burdayım hiç duymadım ordan burdan öyle bişey :-?[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Puahaha ... *!Anneeyy Ünlü oldums ben bugun eeth anneciğhmm ewt televihyons a çıkhtıms ben bugün anne çhok sevinçhliyims böhüahauaaeaeh*[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 dalga geçmiyelim arkadaşlar lütfen, ciddi olalım. sonra insanlar paticiğe girmez. kullanıcı sayısı artmaz, insanlar paticiği her yerde konuşmaz... (amaan çok da umrumdaydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Zuahahha bayılıyorum sana Bone :P[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bakın tvler de gelıcekmıs Unlu olucaz *!hayal kurar* Ben kazanıcam veee Cs Star olup album cıkarıcam[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Adamın umrunda mı paticik. Ben foruma yazıyım bişiler duyan gelsin diyerekten yazmış.[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Oh Yeah![signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 CS: 1.5'un zamanı çoktaaan geçti. CS: 1.6 var, hatta CS:S beta çıktı millet ona akın ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 1.6 da steam sorun oluyo o yüzden yapmamışlardır. :)[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya bıturlu cozemdm steamı ztn problem berıo hep..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Arkadaşlar ben eskisehirde okurken ankaraya gelip gidiyodum sürekli cs nin yeni versionları cıkıyodu ama eskisehirde nedense hala eski versionları vardı fln bi garip orası CS konusunda :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 katılan ekiplere başarılar[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bi zaten 7.1 ve 6 serilerine bayılıyordum csnin alfa zamanlarında , $imdi artık yok oldu 1.6 Steam CS:S falan a$tı bunlar ya 1.5 i$te klasik her zaman 1.6 ile dönüo ama artık yeni turnuvalar o koydu bana.. 4ever trk.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ağğğlamak istiyorum sevgili seyirciilerr![signature][hline]NoRegret NoFear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Durlag haklısın ben eskişehirde hala cs 5.2 oynanan kafeler biliyorum[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 uhadh29qh yuh[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 amaç eglenmek oynamak illa da odul çok mu onemli..[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 1.5 i harrass bi biçimde oynayıp daha steam i bile kurmamış cs source ve 1.6 yı geçtim condition zero yu single da bitirip hiç multi oynamamış geniş bi kitle var.bu tarz turnuvalar onlara hitap eder, o güruh kendini bilir. gerçi hepimizin sonu steam olacak orası ayrı :lol:[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stareus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 slm herkse ben CHamur_fragdelısı clan macı yapmak ısteyen sadece soylesın :)))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar