Zenith Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 TQ Down - Fiber Link Feiliures Yorumsuz.[signature][hline]Captain of Many Ships Including: Apocalypse Class "Anjelique" Thorax Class "Eve Radio" Thorax Class "Dregojah" Bestower Class "Balina VI"
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben de demin resmi forumdan baktım, 1 saate kadar sınırlı kapasiteyle yeniden online olacakmış.. rekor üstüne rekor kırınca hararet yaptı her ne bozulduysa muhtemelen.. :-p neyse ki bonus ödül mechanical bilmemneyşıns diye bir kitaptı, öyle şeyleri satamıyorum zaten bir türlü ehe ya bu akşam bakabilecek miyiz benim arma meselesine bir zahmet?[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
behran Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bu aralar baya çöküyo bu[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ?
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Abartmayın, çökse de adamlar yapıp düzeltiyo. Katlanın artık bu kadarına da.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power..
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Herşey bi yana, server'ın kapalı olduğu süreyi ay sonuna ekleyen kaç oyun varki? :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Creel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 swg baya göcüodu zamaninda hatta adamlarin (en azindan eclipse:P) down time i evenin kat kat fazlasiydi online oyunlarda olmazsa olmaz bi olay artık bu.. heh belkide adamlarin ana makneye virus sizmistir hehe karizmayi cizdirmemek icin ya baglantilar koptudaa diolardir:P[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Öne çıkan mesajlar