NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bugün kalktım, perdeyi açmak için uzanırken sırtıme bir ağrı saplandı.9saattir yatalak kaldım tuvalete bile kalkamıyorum çok büyük acılar içerisindeyim evde allahtan baston falan buldum sürüne sürüne kalkıp yürüyorum. 2tane muscoril yuttum kas gevsetici krem sürdüm birde yakı yapıştırdım bana mısın demiyor.Geçen sene gene böyle bir olay olmuştu acile gitmiştim sürüne sürüne kas gevşetici hap al geçer diyip geri postalamışlardı.Önerileriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 git cignet kendini rahatliyosun dsf ya da masaj iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ağrıyosa doktor git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 2 muscoril aldiysan merak etme tuvaleti, birakirsin oraya zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 O öyle 3-5 gün devam ediyor ya ne yaparsan yap. Ben de 2 hafta önce board yaparken tutuldu, seninki kadar kötü değildi ama 1 hafta soluma dönemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 İçtiğim muscoriller 10ay önceymiş son kullanma tarihleri oh shit! /gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 fizik tedavi uzmanına git öyle iş mi olur, disklerine misklerine baktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Yok sağ sırt kasımda olay disk kemik işin içine girseydi giderdim ama bugün cumartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 olcen sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Pati başında ölürsem title isterim 3tanede madalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 konu mezartaşı olur diye parselliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 geçmiş olsun yaşam kalitesi düşüyor insanın vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 1tane daha muscoril alacam şimdi baktım bu sefer son kullanma tarihi geçmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hastaneye gidip bir iğne yemeden çok kıvranırsın , ilaç kremdi felan geç bunları direk hastaneye git bir iğne yapacaklar kendine geleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 o iğnenin olayı en fazla 12 saat ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 eğer ki çektiğin acı böbrek taşı acısı ile bir ise , ki sanmıyorum, 2 saatlik bir iğneye bile koşa koşa gidersin. Git hastaneye derdini anlat gerekiyorsa zaten iğneyi yapacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Abi hepimiz patiyiz diye geçiniriz, ama bu patilerin gerçek sahibi kedileri hiç dikkate almayız. Ne zaman gördünüz bir kediyi uykudan/yerden kalktıktan sonra gerinmeden hareket ettiğini? Evet bunu kedimden öğrendim, Uyandığım gibi ilk yaptığım iş gerinmek ve vücudum inanılmaz rahatlıyor. Ters hareket yapmışsındır kalktığın gibi. Geçmiş olsun. Hepinizin aklında bulunsun. Kedinizi sevin, örnek alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 fizik tedaviye mutlaka gitmelisin yada mont giy geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Daha iyiceneyim en azından artık oturmaya bastonla etrafta dolaşmaya başladım. House gibi cool olamadım ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Ben-Gay Pomad ile iyice bi ovdur 2 saate falan rahatlatır baya.. kronik oluyor bendede sürekli hep bunu kullanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Aynı sorun bende var. Yani bende bir sorun var aynısı mı bilmiyorum tabi. Abuk subuk ters hareketler yapınca oluyor bende. Dediğin gibi yatarken birşeye uzanmaya çalışırken, ters bir şekilde yere eğilmeye çalışırken fln. Ama bende olan bu durumun tek bir sebebi var, o da rüzgar. Ne zaman rüzgara kalsa sırtım bunu yaşıyorum, ya da vantilatöre uzun bir süre maruz kalınca yaz aylarında bu oluyor. Hep oluyor ama hiç şaşmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 anklozan spondilit gibi çok afedesiniz s2ci bi hastalığınız olabilir. şakaya gelmez sürekli benzer ağrılar çekiyorsanız MUTLAKA gidin, daha otuzunda iki üç omurunuz birbirine kaynarsa 40 yıl kambur kıpırtısız bir yaşam sizi bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 sen doktor musun arkadaşım senin işin meendizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 NolaxThensbane said: Daha iyiceneyim en azından artık oturmaya bastonla etrafta dolaşmaya başladım. House gibi cool olamadım ona yanarım. hocam büyük geçmişo olsun da, evde baston olması enteresanmış hakket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Kardeş,Çinlilerin ve Taylandlıların her derde deva bir kremleri var.Ama adı nedir bilmiyorum.Ben zamanında Tayland'a çok gider gelirdim ve bu kremden bana hep bahsederlerdi,dalga geçerdim.Sonra bir gün aldım duty free'den.Dedim neme lazım,bakarsın gerekir.Derken aradan bayağı bir zaman geçti ve çok feci bir sırt ve boyun ağrısından ayağa kalkamazken aklıma bu krem geldi.Sürdüm,yeminlen 5 dakika kadar kısa bir süre içerisinde hiçbir şeyim kalmadan ayağa kalktım.O günden sonra da anneciğim ve babacığıma da bu kremi verdim ve her türlü baş,kas,organ ağrılarında dahi bu kremden yararlandık.Şimdi bendeki krem bitti ama geçen tesadüfen eczanede gördüm.Bence eczaneye git ve aynen sor,bu Tayland-Çin kremlerinden varmış diye başla,eczacı anlar verir sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar