Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sırt Tutulması


NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

Bugün kalktım, perdeyi açmak için uzanırken sırtıme bir ağrı saplandı.9saattir yatalak kaldım tuvalete bile kalkamıyorum çok büyük acılar içerisindeyim evde allahtan baston falan buldum sürüne sürüne kalkıp yürüyorum. 2tane muscoril yuttum kas gevsetici krem sürdüm birde yakı yapıştırdım bana mısın demiyor.Geçen sene gene böyle bir olay olmuştu acile gitmiştim sürüne sürüne kas gevşetici hap al geçer diyip geri postalamışlardı.Önerileriniz nedir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hepimiz patiyiz diye geçiniriz, ama bu patilerin gerçek sahibi kedileri hiç dikkate almayız. Ne zaman gördünüz bir kediyi uykudan/yerden kalktıktan sonra gerinmeden hareket ettiğini?

Evet bunu kedimden öğrendim, Uyandığım gibi ilk yaptığım iş gerinmek ve vücudum inanılmaz rahatlıyor. Ters hareket yapmışsındır kalktığın gibi. Geçmiş olsun. Hepinizin aklında bulunsun. Kedinizi sevin, örnek alın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun bende var. Yani bende bir sorun var aynısı mı bilmiyorum tabi.

Abuk subuk ters hareketler yapınca oluyor bende. Dediğin gibi yatarken birşeye uzanmaya çalışırken, ters bir şekilde yere eğilmeye çalışırken fln.

Ama bende olan bu durumun tek bir sebebi var, o da rüzgar. Ne zaman rüzgara kalsa sırtım bunu yaşıyorum, ya da vantilatöre uzun bir süre maruz kalınca yaz aylarında bu oluyor. Hep oluyor ama hiç şaşmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş,Çinlilerin ve Taylandlıların her derde deva bir kremleri var.Ama adı nedir bilmiyorum.Ben zamanında Tayland'a çok gider gelirdim ve bu kremden bana hep bahsederlerdi,dalga geçerdim.Sonra bir gün aldım duty free'den.Dedim neme lazım,bakarsın gerekir.Derken aradan bayağı bir zaman geçti ve çok feci bir sırt ve boyun ağrısından ayağa kalkamazken aklıma bu krem geldi.Sürdüm,yeminlen 5 dakika kadar kısa bir süre içerisinde hiçbir şeyim kalmadan ayağa kalktım.O günden sonra da anneciğim ve babacığıma da bu kremi verdim ve her türlü baş,kas,organ ağrılarında dahi bu kremden yararlandık.Şimdi bendeki krem bitti ama geçen tesadüfen eczanede gördüm.Bence eczaneye git ve aynen sor,bu Tayland-Çin kremlerinden varmış diye başla,eczacı anlar verir sana...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...