PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 abi ne konuşuyosunuz bu kadar, long distance falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 utopia said: ben bu kadar telefon faturası ödesem ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 paticik kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Geçen cuma gecesi 30dk içerisinde 100+ sms yolladım. SMS böyle diktatör gibi 15-20 kişiye hükmetmeniz gereken ve mail atamadığınız durumlarda süper bir şey. Skype, mail vs. çok daha pratik çözümler belki ama yaygın değiller. Herkes smart phone kullanıcısı değil sonuçta. Herkes her an internete de giremeyebiliyor. 300dk + 3000 sms kullanıyorum ben ayda 30 lira veriyorum. Her ay 100dk civarı ve 2000'e yakın mesaj artıyor. Tabii kız arkadaşım yok, hiç öyle telefondan sabahlara kadar konuştuğum kız arkadaşım olmadı da, umarım olmaz da. Evden çıkıp, eve dönene kadar geçen sürede kullandığım taşıtlarda dahi wireless olduğundan net pakedi de kullanmıyorum. Bedavaya iletişiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 1 adet turkcell gold plus faturalı hat (Turkcell ile 5000, diğer operatörlerle 1500 dakika) = 89 lira (benimki taahhütlü 67 lira) 1 adet turkcell hazır kart = Ayda sadece 10 tl, her yöne 5k mesaj. Ayda 77 liraya dünyanın en çok konuşan sevgilisiyle baş edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 1 adet turkcell hazır kart = Ayda sadece 10 tl, her yöne 5k mesaj. bu nasi oluo ya? benden 50kurus 50kurus aliyor turkcell 9senelik turkcelliyim bide, daha gram kampanyasindan yararlanamadim, gencturkcelli bile yapmadilar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 9 liraya turkcell içi 10k mesaj verio hatta. ben 10k olanı kullanıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 nerden aliyoruz peki? nasi alioz veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 turkcell.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hadi kıyak sana, heryone yazıp 2430 a yolla 30 dünlük 5000 sms gençtürkselliysen tabi gelio. yoksa 1k sanıırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 senko said: nerden aliyoruz peki? nasi alioz veya 10k mesaj için "aylık" yazıp 2222ye yolluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 sms atmak da ne iğrençbir şeydir ya.. mecbur kalmadıkça kullanmıyorum "alo" demek daha iyi geliyor ehe ulan lisedeyken de sms sevmezdim arardım "abim/annem/babam/ablam yanımda" lar dinlerdim bunlardan akıllı olanları "ildenizle konuşuyorum anneee" diyerek mind trick atanlarıydı senelrce beni bağyan sandı anneler abiler hâlâ da öyle sanıyorlardır herhal himini himini telefonda çok konuşan kız (td) madem o kadar konuşmak istiyor skypdan konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 biton kampanya var ya hangisi f/p lideri bulamadim simdi yarin saglam kafayla bakarim bide ben bunlarin bazilarindan yararlanamiyorum galiba, bi tanesi icin genctarifeli olmak laizm fln diyor su heryone msj olayi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 olmadığın hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 lan baktimda soyle bi hazirkartlilar faturali olabiliyormus artik oyle olunca daha iyi oluo gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Abi geç işte fatural genç bişey, 300dk + 3000 sms ; 30 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar