Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiz Meseleli Topic

Frantic

Öne çıkan mesajlar

cetintas said:

Frantic dostum.
Git çık kızın karşısına.Hep filmlerde mi olacak koçum,aynen çık anlat kıza hissettiklerini.
En kötü ihtimal gelir buraya yazarsın,"ulan kıza anlattım o kadar,kız g.tünü döndü çekti gitti."diye.

Amaaaaaa.....

Bir de gölün maya tuttuğunu düşün.
Burada ne havan olur heeeeeeee?!?! ;)

ahaha abi mesaj çok güzel ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

Polyushka said:

cetintas said:

Frantic dostum.
Git çık kızın karşısına.Hep filmlerde mi olacak koçum,aynen çık anlat kıza hissettiklerini.
En kötü ihtimal gelir buraya yazarsın,"ulan kıza anlattım o kadar,kız g.tünü döndü çekti gitti."diye.

Amaaaaaa.....

Bir de gölün maya tuttuğunu düşün.
Burada ne havan olur heeeeeeee?!?! ;)

ahaha abi mesaj çok güzel ya :D

ahahahaahashhhah sesli güldüm. o zaman episode 2 ile karşınızda olucam ve laflar hazırlamış olucam.

moncici said:

yeditepede okuyan ve gideri olan bir kızın 133f'de yeni bir ilişkiye başlaması çok zor be abi :D

ahah şu tespit de temiz :D

ya kız zaten tipik bizim okul kızı değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

@vaniLLe

"cuma sabahı 133F?" gibi cidden ufak bi soru cümlesi yazdım sadece. ha zaten o zamanki profil fotoğrafından benim aradığım kız olup olmadığı tam anlaşılmıyordu o yüzden daha ileri giden bi mesaj atmazdım. zaten bu mesaj işi komple fail. hani mesaj yazdıktan 2dk sonra geri alabilir miyim diye düşünmüştüm de mümkün değildi tabi :) ama begenip begenmeme isini sanmıyorum profil fotoğrafıma bakarak karar versin. zaten kaç saat gördü yani beni.

yazdıklarının maalesef her tarafında haklısın. zaten topici açma nedenim de bazen farklı kafayla bakıyorken gerçekleri görmesi zor oluyor, o konuda bi şeyler yakalamaktı.

hani zamanı bırakmak demek qq demek fakat sanırım şu an en mantıklı şey bu zaten.

ahah yani baska ne mesaj atilir ki zaten, deli cesareti seninki. tanismak icin illa bisi yaziyim die kasmissin, düsünmüssün bu cikmis gibi duruo =P

meraba peri kizi......... seni 24 TN 1992 25 T seks otobüsünde gördüm... bende bir giprasimlar... lölölö
yazamazdin =D

bi de stalker imajini belli etmissin lönk die, caktirmadan yapcaktin. ordan kaybetmissin^^ yani bunu kafasina takmayan, daha genis bir hatun da vardir illa ki ama, cogunluk bundan rahatsiz olur, tirsar. ''ay pis sapik'' diyip kacarak uzaklasir, yani burda yurdum erkeginden yine bir farkin kalmamis olur kizin gözünde.

bastan gg olacagini bile bile, alayina yürürün demissin madem bi cesaret ettik devami gelsin demissin. cok büyük bi gaz söz konusu. ama farkinda olman iyi tabi.

SeaGle said:

Nil gittikçe güzin abla oluyor
alamancı güzin abla, vış.

u jelly?

@cetintas: saol abim... cok naziksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

@0ne

eah sanmıyorum abi bu saatten sonra maç dönmez gibi :)

vaniLLe said:

meraba peri kizi......... seni 24 TN 1992 25 T seks otobüsünde gördüm... bende bir giprasimlar... lölölö
yazamazdin =D

valla geçen gün o hatta millet öpüşme eylemi yapıyordu.
hatta http://gundem.milliyet.com.tr/gencler-iett-yi-opuserek-protesto-etti/gundem/gundemdetay/24.04.2011/1381748/default.htm

"protesto?" diye yoklasam mı, battı balık yan gider.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...