Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 2014 te yeni çıkacakmış gibi düşünelim bunu, o zaman daha bi iyi olcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 evt 12 patchten sonra oyun kendine geldi mi, alalım mı? http://steamcommunity.com/games/2870/announcements?p=1 nedir drum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 metascore 33/100 execute etmişler asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 30 usd nin altına inmeden almayın. Performans fixi lazım Yüksek seviyeli pcleri bile ağlatıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Norak said: evt 12 patchten sonra oyun kendine geldi mi, alalım mı? http://steamcommunity.com/games/2870/announcements?p=1 nedir drum? tek gemi tek ekran hala. ekranin %65 i kapali gemiyle ne uzay hissi var ne bir sey, gemiyi disardan da goremiyorsun. uzayda otoyollar var falan. once ilacliyi dene bence. oluru yok oyunun malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 hmm yok korsan indirmiyorum da pcgamer falan yeni review yapmış geçen hafta, onlarda hala kötü gene kötü demişler, 2 sene sonra humblebundle 1$ dan alırım madem lel. zaten vadedilen genel featurelar sorunluydu oda patchle düzelecek şey değil tüm oyunu baştan yapmadan, steamdeki aktiflik sayısı 100lerle olan oyuna o kadar uğraşmazlar artık, zaten şirket ufacık. geçtim gitti ehe, bi sürü oynayacak başka oyunum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 1.25 ten bu yana ses soluk cikmiyordu. oyunu kaderine terkettiler herhalde diyordum. patch 1.30 geldi. bu sefer cok saglam patchlemisler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 2.0 http://www.youtube.com/watch?v=5cLpwbhTaFU#t=152 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 3.0 çıkmış, var mı oynayan diye sorucam ama yok sanırım. Baya adam etmişler oyunu diye duydum. İndirdim ama kurmadım ilaçlısını, düzelmişse oyun kış indiriminde alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Elite Dangerous oynuyoruz biz hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 adam olmussa bizim eliteden cok daha iyi oldugu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar