cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ceday said: Bence de kör cahiller ama ben bu lafı asagılamak icin kullanmıyorum, bu ortadaki bariz bir gercek. Cahil olmaları gayet dogal. Milletin cogu yasam derdinde, memleketin meselerinden ziyade cogu insan tamamen kendi dünyasında yasıyor. Medya desen, bugün en muhalif gibi gözüken gazateler bile, bi yere kadar muhaliflik yapıyor. Bazı haberleri bu medyada bile göremiyoruz. Kaldı ki bunların da kadrosuna bakarsan, AKPye destek veren kesim de bu gazetelerde hatırı sayılır bi seviyede. Mesela RTE nin cıkan telefon konusmalarını kac gazete veya televizyon da gördünüz?? Kimse görmemiş.. Cünkü her medya kurulusunun üzerinde bugün ciddi bir baskı var, özellikle de muhaliflerin üzerinde. Ama bu gercegi degistirmiolar maalesef, insanımız cahil suan. Cahil kalma nedenlerini biz de biliyoruz ama durum ortada. O telefon konuşmalarını yayınlayan gencecik çocuk habercilik yaptığı için şu an tutuklu.Seçimlerde ISPARTA'dan Güçbirliği'nin bağımsız adayı.Adı da Deniz Yıldırım. Evet,bu halkın cahil bırakılmasının da nedeni aslında bu düzenin böyle devam etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Eğer bu oy veren %47'nin tamamı bu şekilde olsa üstte yazdığın hiçbir şeye itirazım yok. üç kuruşa kandırılan kitle ile mal halk arasındaki farktan bahsediyorum. Sen anlattıklarını kastedmiş olabilirsin ancak postun geneli okunduğunda akp'ye oy atmış herkesi mal olarak nitelendirdiğin anlaşılıyor. Yanlış anlamışım demekki. Kusura bakma ciğerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Rakibi küçük görenler kaybetmeye mahkumdur. Herhalde chplilerin %99 du akp taraftarlarını sakallı, bütün sınavları mod medyan ile geçen, ömründe kitap okumamış, kömüre makarnaya ihtiyacı olan vsvs olarak görüyor. Beyanname güzel, chp nin değişmeye başladığı gözüküyor. Bu seçim şansı yok. Muhalefeti iyi yaparsa gelecek seçim görmeyi umuyorum. Ama Kk yerine başka bir başbakan bulmaları gerekli. 70 sayfanın hepsini okumadım ama, nereden para bulunacağı yazmıyor. Ne vergi yükseltilmesi, ne özelleştirme, ne de üretim nasıl artırılacak yazılmamış. Klasik politika mantığı ile hep verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Belki vergileri ceplerine atmayacaklardır o şekilde para bulacaklardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 nileppezdel said: Belki vergileri ceplerine atmayacaklardır o şekilde para bulacaklardır? Kesinlikle bir şekilde akıcak. Çankaya belediye başkanının telefon konuşmasını hatırlatırım. Biz Türküz, haram kelimesini pek anlayamıyoruz. edit: kk nin ssk dönemini hatırlatmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hepsi değil ama hatır sayılır bir çoğunluğu öyle, futbol takımı tutar gibi yaklaşıyorlar, manüpule ediliyorlar al emseal aile hekimiliği geldi "muhteşem bravo işte akp nin gücü gandi kemal glse bunu yapamazdı" diyorlar ama işin arkasında AB fonlarnın olduğu ve bu fonalrın belirli bir süresi olduğu o süre bitince ne yapılacğaına dair bir şey söyleyemiyorlar.. akp taraftarı iki numarayla gözü boyanabilen bir kesim hani tayyibi "aslan kasım paşalı davos fatihi" diyerek göklere çıkarıyorlar milli kahraman kafası yaşıyorlar hani bu kesim içinde kafası çalışan var mı? elbette var zaten onlarda baı şeylerin yanlış olduğunu ama en iyi seçeneğin bu olduğunu söylüyorlar böyle bir tablo var buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 eskiye gitmeye gerek yok. gunumuzde hukumetin nasıl indirdigini goruyoruz zaten acık acık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ayrıca kılıçdaroğlunun ssk döneminde sosyal güvvenlik kurumu hangi bakanların daha doğrusu hangi partinin yönetimindeydi? bu şunun gibi "x belediyesi hiç iş yapmadı" deyip de "neden?" diye sormamakla aynı şey kadıköy de mesela şu eski salı paarının olduğ yerle iglili bile bir olumlu sonuç yok, ibb oraya alışveriş merkezi yapıp trafiğin daha çok içine etmeye çalışıyor kadıköy belediyesi de orasının yeşil alan oalrak değerklendirmek istiyor gerekirse altı otopark olsun dendi ibb ye ondan da olumsuz cevap alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 BabacumMostors said: hepsi değil ama hatır sayılır bir çoğunluğu öyle, futbol takımı tutar gibi yaklaşıyorlar, manüpule ediliyorlar abi bu türkiyede böyle. çankaya belediyesine, chp bir eşşeği bağlayıp adayımız budur dese, chp kazanır. yanlış mıyım? Bizde fanatiklik uç boyutta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 BabacumMostors said: ayrıca kılıçdaroğlunun ssk döneminde sosyal güvvenlik kurumu hangi bakanların daha doğrusu hangi partinin yönetimindeydi? banka ile ihalelerin ne alakası var? o dönemde rüşvetsiz iş yapılmazdı. (Bu forumda başka bir konuda yazmıştım, bir daha yazmayım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 akp hükümeti bu ülkeyi kötü yönetti, özelleştirmeden gelen paralar etkin kullanlamadı, o çok sevdikleri anadolu sermayesi sözde kalkındırıldı, katma değeri yüksek ürünler üretilmesi için yatırım yapılmadı çünkü don gömlek satarak büyüeceğimize inanıldı şimdi de "istanbula bir istanbul daha ekleyelim" deniliyor, bu hükümet zor oalnı değil kolay olanı göz boyayabileceği işleri yapıyor savunmayın şunları artık chp gelse daha mı iyi oluruz daha mı kötü o da bellideğil keza adamlar 50 yıldır hükümet yüzü göremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Trias said: 70 sayfanın hepsini okumadım ama, nereden para bulunacağı yazmıyor. Ne vergi yükseltilmesi, ne özelleştirme, ne de üretim nasıl artırılacak yazılmamış. Klasik politika mantığı ile hep verilmiş. Y-CHP'yi savunmak için demiyorum kardeş ama Tayyip'de her gence ipad neyin söz vermiş.Yakında televizyonlarda göreceğiniz buzdolapları,çamaşır makineler,televizyonlar,un-şeker-mercimek-çay-kömür cabası... İşte Tayyip nereden buluyorsa Y-CHP'de oradan bulur. Neticede devlet malı deniz,yemeyen domuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Trias said: BabacumMostors said: ayrıca kılıçdaroğlunun ssk döneminde sosyal güvvenlik kurumu hangi bakanların daha doğrusu hangi partinin yönetimindeydi? banka ile ihalelerin ne alakası var? o dönemde rüşvetsiz iş yapılmazdı. (Bu forumda başka bir konuda yazmıştım, bir daha yazmayım.) c/p o zaman hemen ayrıca çankaya'da seçilen adam çalışıyor hakkında ne kadarlık yolsuzlk iddası var? ankara büyükşehir belediyesine seçilen adam ne yapıyor? http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg bu adam doğla gaz saatleri üzerinden büyük vurgun yaptı tayip erdoğanın jhakkında halen açık olan bir akbil davası var hatta öyle ki konuyla ilgili belgelere ayanarak el-tayyip kitabını yazan rahmetli mimar mehmet bölük istanbul belediyesi tarafından hiç bir projesi geçirilmediğinden yurtdışına gitmek zorunda kaldı ve şaibeli bir trafik kazasında öldü "ama çankaya bik bik bik" denmeden önce bu adamların icraatları alenen ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ben zaten tek partili hükümetten yana değilim.. koalisyon olsun diyorum hep keza tek parti olunca birileri işin bokunu çıkarıyor ama akp de "gerçek kötüler" in siyaseten vücud bulmuş hali DP yi savunun, MHP yi savunun ama şu herifleri savunmayın savunulacak yerleri yok alenen pislik bu herifler devlet halk için değil halk devlet için vardır kafasıyla iş yapıyorlar, "duble yol yaptık" dedikleri yollara yol denmez "cari açığı kapattık" derler ama ileride özelleştirecek bir şey kalmayınca nasıl kapatacaklarını bilemezler "türk lirasının itibarını geri kaznadırdık" diye gözümüzün içine baka baka yalan söylerler (daha doğrusu anlamayan adamı kandırırlar) nurettin sözenin bütün projelerini şartlar olgunlaşınca gerçekleştirip "bunalrı biz yaptık heyyo!" derler bir de kusura bakmayın da bi yrüyüp gibin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Babacun ben diyorum "kk da yolsuzluk yaptı" sen diyorsun "melih de yaptı". Bunun sonu yok, ülkeyi yönetmeye gelipde birşekilde yolsuzluk yapmayan adam yok. Koalisyon demişsin, en fazla 1 yıl sürer 10 yıl geri gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 su an ileri gidiyoruz yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Trias said: Babacun ben diyorum "kk da yolsuzluk yaptı" sen diyorsun "melih de yaptı". Bunun sonu yok, ülkeyi yönetmeye gelipde birşekilde yolsuzluk yapmayan adam yok. Koalisyon demişsin, en fazla 1 yıl sürer 10 yıl geri gideriz. kk aklanmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Trias said: Babacun ben diyorum "kk da yolsuzluk yaptı" sen diyorsun "melih de yaptı". Bunun sonu yok, ülkeyi yönetmeye gelipde birşekilde yolsuzluk yapmayan adam yok. Koalisyon demişsin, en fazla 1 yıl sürer 10 yıl geri gideriz. yoo ben direk kılıçdaroğlu "yapmadı" diyorum sen koalisyon olsa 10 yıl geri gideriz diyorsun son koalisyon hükümeti dönemini komple unutuyorsun o dönemdeki imf yapılandırma politikalarını ekonomik önlemleri.. onlar olamsaydı akp neyiyle propaganda yapacaktı? o zamanlki önelmlerin ekmeğini yiyor bu adamlar türk ekonmi arihi önümüzde, yapılan ekonomik planlamalr önümüzde, giren çıkan belli o da önümüzde 8 yılda ne akdar özelleştirme yapıldı 8 yılda onun yerine kaç fabrika yapıldı? kaç firmaya teknolojik yatırım için yardım yapıldı? AB hibeleri haricinde ar-ge çalışmaları için zırnık vermedi bu adamlar.. satıp satıp borç ödediler ama borcu kapatmak değil elde edilen gelri etkin kullanmak önemli koskoca ülke yönetiyorsun, limited şirket yönetir gibi kısa vadeli palnlarla değil 50 yıllık gerekirse de 75 yıllık ekonomi planı yapmalısın uzun vadlei düşünmelisin.. 10 sene sonra dükkan kapatmıyoruz ulus devlet idamesi sğlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ha bir de taşeronun taşeronuna dublo yol yaptırttılar onlar da yer yer çöküyor münferik çökmeler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Loxias said: Trias said: Babacun ben diyorum "kk da yolsuzluk yaptı" sen diyorsun "melih de yaptı". Bunun sonu yok, ülkeyi yönetmeye gelipde birşekilde yolsuzluk yapmayan adam yok. Koalisyon demişsin, en fazla 1 yıl sürer 10 yıl geri gideriz. kk aklanmamış mıydı? rahşan affı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 BabacumMostors said: Trias said: Babacun ben diyorum "kk da yolsuzluk yaptı" sen diyorsun "melih de yaptı". Bunun sonu yok, ülkeyi yönetmeye gelipde birşekilde yolsuzluk yapmayan adam yok. Koalisyon demişsin, en fazla 1 yıl sürer 10 yıl geri gideriz. yoo ben direk kılıçdaroğlu "yapmadı" diyorum sen koalisyon olsa 10 yıl geri gideriz diyorsun son koalisyon hükümeti dönemini komple unutuyorsun o dönemdeki imf yapılandırma politikalarını ekonomik önlemleri.. onlar olamsaydı akp neyiyle propaganda yapacaktı? o zamanlki önelmlerin ekmeğini yiyor bu adamlar türk ekonmi arihi önümüzde, yapılan ekonomik planlamalr önümüzde, giren çıkan belli o da önümüzde 8 yılda ne akdar özelleştirme yapıldı 8 yılda onun yerine kaç fabrika yapıldı? kaç firmaya teknolojik yatırım için yardım yapıldı? AB hibeleri haricinde ar-ge çalışmaları için zırnık vermedi bu adamlar.. satıp satıp borç ödediler ama borcu kapatmak değil elde edilen gelri etkin kullanmak önemli koskoca ülke yönetiyorsun, limited şirket yönetir gibi kısa vadeli palnlarla değil 50 yıllık gerekirse de 75 yıllık ekonomi planı yapmalısın uzun vadlei düşünmelisin.. 10 sene sonra dükkan kapatmıyoruz ulus devlet idamesi sğlıyoruz Güvenin kırılacak ama Kılıçdaraoğlu çok yolsuzluk yaptı. Her türlü inandıramam ama, gerçek bu. Koalisyon döneminde Türkiye iyi miydi? aman ne yaptın? O imf borçlarını niye almak zorunda kaldık? Özelleştirme konusuna hiç girmeyelim çıkılmaz bir tartışma. Hiç bir üretim yatırımı yapılmadıysa ihracat nasıl bu kadar artıyor diye sorabilirm yanlızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 boşver chp'yi ya 40*50 arasında milleti açlıktan kırdılar,dedeler anlatırdı sdsdsd beddualarımızla ebedi billah gelemez derlerdi iktidara ahahahaha chpden çıkma ecevit geldiydi oda batırdı rahmetli nese boşverin lan bide bu bahçelinin ses tonu beni bu ülkeden kaçıracak arkadaş asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 BabacumMostors said: Trias said: Babacun ben diyorum "kk da yolsuzluk yaptı" sen diyorsun "melih de yaptı". Bunun sonu yok, ülkeyi yönetmeye gelipde birşekilde yolsuzluk yapmayan adam yok. Koalisyon demişsin, en fazla 1 yıl sürer 10 yıl geri gideriz. yoo ben direk kılıçdaroğlu "yapmadı" diyorum sen koalisyon olsa 10 yıl geri gideriz diyorsun son koalisyon hükümeti dönemini komple unutuyorsun o dönemdeki imf yapılandırma politikalarını ekonomik önlemleri.. onlar olamsaydı akp neyiyle propaganda yapacaktı? o zamanlki önelmlerin ekmeğini yiyor bu adamlar türk ekonmi arihi önümüzde, yapılan ekonomik planlamalr önümüzde, giren çıkan belli o da önümüzde 8 yılda ne akdar özelleştirme yapıldı 8 yılda onun yerine kaç fabrika yapıldı? kaç firmaya teknolojik yatırım için yardım yapıldı? AB hibeleri haricinde ar-ge çalışmaları için zırnık vermedi bu adamlar.. satıp satıp borç ödediler ama borcu kapatmak değil elde edilen gelri etkin kullanmak önemli koskoca ülke yönetiyorsun, limited şirket yönetir gibi kısa vadeli palnlarla değil 50 yıllık gerekirse de 75 yıllık ekonomi planı yapmalısın uzun vadlei düşünmelisin.. 10 sene sonra dükkan kapatmıyoruz ulus devlet idamesi sğlıyoruz bos bos konusuyorsun ildenizcim, ne anlican sen ekonomiden? basbakan akdar bilebilirmisin hic bu isleri adam diyo enkaz devraldik, sonra GSYH yi 1500 den 4000 lere cikardik, diyor benim vatandasim cifors aliyor artik, ayfon aliyor, catlak camli kartala degil jaguvara, lambirciniye biniyor gelmsi burda yok yapilandirmaymsiti yok bilmemneymiste kem kum, yasin en basin ne ne anlarsin sen lan ekonomiden git egri ciz sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 BabacumMostors said: http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg bu adam doğla gaz saatleri üzerinden büyük vurgun yaptı adamın vurgun yapmadığı bişi mi kaldı ya.. ohoo ankarada neler dönüyor bir bilsen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Trias said: Loxias said: Trias said: Babacun ben diyorum "kk da yolsuzluk yaptı" sen diyorsun "melih de yaptı". Bunun sonu yok, ülkeyi yönetmeye gelipde birşekilde yolsuzluk yapmayan adam yok. Koalisyon demişsin, en fazla 1 yıl sürer 10 yıl geri gideriz. kk aklanmamış mıydı? rahşan affı... tamam işte soruşturma bile açılamamış zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar