Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Maalesef alisageldigimiz Ta Tan tan ta tan soundtack imiz yok ama kazaa dan terminator 3 die aratinca Fatboy Slim ve Aphex Twin in beraber kaydettikleri terminator 3 theme i var indirdim yapan kisilerden anliycainiz uzere techno ama fena sayilmaz hatta kulak alisinca terminator gazini bile aliosunuz. not:kazaa dan indirdim[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 gecen ay t2 special edition dvdsini almistim (dukkanda kullanilmis dvd falan satiyorlar 14 dolara geldi yani), icinde filmin 2 kati uzunlugunda behind the scenes falan var, silinmis sahnelerle birlikte. kutusu da metal cok $ik yani. hayranlari kacirmasin derim. oyle div-eks, vidyo sidi, turkce dublaj delikanli t800'u bozar. bu arada zaten chipleri ve ofis binasini yokedince hersey bitmiyor ki. Chip hakkinda seyler bilen cok insan var - sadece en alakalisi oluyor T2 de ("the most directly responsible man.."). Skynetin gelismesi sadece gecikiyor yani (bence). Ayrica T-X yeni filmde Cyberdyne'da ise girip chipin nasil yapildigini anlatabilir, vs vs. bir cok yolu var yani skynet butcesinin hukumet tarafindan onaylanmasinin. [Bu mesaj deviL tarafından 19 Aralık 2002 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 fear factory obsolete albumunu bilip dinliyenler varmi? *arcane'e goz kirpar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Draven rulz bi adamsın :) Conception 5 hemen upliim onu.. hayatımda dinlediğim en güzel şey o albüm bütün man vs machine hastalarına tavsiye ederim[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Obsolete ı merak edenler için[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Bak Sam Arnie'ye yaşlı dersen bozuşuruz...O adam tam 7 kez Mr Olympia şampiyonu olmuştur ve 16 yaşından beri vücut çalışmaktadır,ki 16 yaşından beri hiçbir doping,yapay madde almamıştır... Ayrıca kainat vücut şampiyonudur![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Version T-BELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 lol be shot yazmış bende hemen sazan gibi atladım hass burton c bell i vurmuşlar diye lol !!![hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 bu arada aphex twin yakışır.. adamlar metal gibi techno yapabiliyor bakınız aphex twin - come to daddy[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 devil zaten o special edition'ı takıp seyrediyorum ben sürekli, sesler falan da müthiş. minigun sahnesinde yere düşen camları tek tek ayırt edebiliyorsun ya da shotgun kovanlarının yere düşüşünü. minigun'ın ateş sesi zaten ömre bedel.. :) ramses adam artık 16 yaşında değil ki :-p ben de çok severim ama terminator rolü için 50'sini aşan kişi de tam durmuyor yani. ilk filmde de tam değildi, ikincisinde herşeyiyle oturmuştu role. ama fragmanda özellikle giriş sahnesinde oldukça yaşlı geldi bana. insaf yani 84'ten beri kaç yıl geçti.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 anlaşılan türkiye'de de iki kule'yle beraber yayınlanmaya başlamış fragman, alkışlayanlar varmış.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 Ben ilk başta ulan dolby yeni reklamyapmış dedim fekat T harfi ortaya cikip 3 rakamı parcalanınca 3 arkadas vayvayvayvay efektiyle bi dakka kadar perdeye kitli kaldık[hline]Ben özenti diilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2002 berbat bi trailerdı bu netteki daha güzel filmden görüntü yoktu lotr dakinde[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 said: Volfied, 18 Aralık 2002 19:14 tarihinde demiş ki: ABİ! ARNIE MINIGUN KULLANIYO HATUNUN ELINDE ION CANNON VAR (ŞU KLASİK CHARGE OLUP BİRDEN FIRLATAN) YOK OLAMAZ BÖÖLE BİŞİ HATUNUN ADINI ÇIAKRTAMIYOM... heyecan yaptım :)[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... ion canon un klasigini ilk burda duydum hehe[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Çok güzel başladı aslında trailer default Terminator müziğiyle falan ama sadece T3 yazmasına bi anlam veremedim şahsen...İnsan iki sahne koyar şöyle gözümüz gönlümüz açılsın...:)[hline]Buried Alive In The Blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Ya ben QuickTime'da Terminator'un fragmanını izleyecem ama sadece ses çıkıyor. Görüntü yok. Lütfen bana yardım edin.PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 işte iki sahne görmek istiyorsan net'ten indireceksin en başta adresini verdiğim t3 trailer'ını.. ;) ravenloft quicktime 6 gerekli seyretmek için, onu indirmeyi dene..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 evet.. bende sırf onun için quicktime denen aptal programı çektim görüntü çıkmıodu.[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Fragmanı şimdi çektim de bence Arnie olmamış oraya,artık malum yaş baş da almış biraz tuhaf duruyor.Ama efektler falan hoş yine de,illa ki gidilecek...[hline]Buried Alive In The Blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 matrix tyen önce yeni bi trailerını izledim nukeler çılgın umarım post apocalyptic ortamı bol bol görürüz ayrıyetten dişi terminatör de olaya çıplak girio onu da öğrenmiş olduk (ki bence dişi terminatör olmaz geri kafalı yobaz ne derseniz deyin hocam olmaz ya bozar valla) bana güzel gözüktü arnold yaşlanmasa çok daha hoş olabilirdi tabii.[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: Volfied, 18 December 2002 22:27 tarihinde demiş ki: hehe yok abi yapmışlar da ben kızın ismini çıkartamadım, nerde oynuyodu bu yaaa...[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... alissa milano :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 yobaz arcane, gerici arcane, dar görüşlü arcane.. hepsini diyorum sana, felsefik açıdan bile matettim (t-1000 hybrid'di) ama tınlamadın dahi.. :) görüntü ozuktu fragmanın yarısında ya, çoğundan bişi anlamadom ve o kadar insanın arasında "fak yuuuuuuu" diye bağırmamak için zor tuttum kendimi. matrix'i hiper kalite yapmamışlar ki beğenilsin t3.. 8-)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 T-850 ......... :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar