LombaK_Knight Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Gençler, yarın öğleden sonra Kadıköy'de SC2 Meeting yapsam kimler gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ah istanbulda olsaydımda 2 fındık kırabilseydık be reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 imkanim olsa bende gelirdim iki mac atar kahve icerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bizde bulusacaktık sleeep ben zero inyour sefer filan katılım olursa gelırız sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 tyrannus ile ben de gelebiliriz muhtemelen.probably Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Tamam gençler. Madem katılım var. Yarın 2-3 civarı Kadıköy'de buluşuyoruz. Ben son saati netleştirim. gelecek olanlar ses etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 herkeze arcaneden çaayy xunnaaaa yooq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Taaa tekirdağdan bende gelmek istesem kabul eder misiniz aranıza _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 xunn denen adam zaten tam tamına 8 haftadır oyuna girmemiş. o gelirse ben gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 baybety said: Taaa tekirdağdan bende gelmek istesem kabul eder misiniz aranıza _? ayıp ettin abi sen gel hele :) ben de gelirim beyler çok büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 MEMPHIS İÇİN OTOBÜS KALDIRALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 baybety said: Taaa tekirdağdan bende gelmek istesem kabul eder misiniz aranıza _? Tabii ki. O ne demek. Meeting muhtemelen 3 civarı olur dediğim gibi. Kesin saati yazarım. Geçen seferki gibi bir mekanda oturulur geyik yapılır diye tahmin ediyorum. Hmmm. Hatta gelen adedinin çok olacağını da düşününce acaba sahilde falan mı takılsak, çimlerde falan? Yoksa geçen seferki gibi bir mekan bulup otursak mı? Bu arada gelecek olanlar bana özelden msj atsın, cep telimi atayım. Buluşmada sorun olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 iyi olur epey oldu görüşmeyeli.gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bjk ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ya kızlar harbiden beşiktaş daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 beşiktaş borgerking de 3 kişilik menu 13.75 :))) beşiktaş uyar hatta buluşma noktası adex olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Çocuk sahibi olanlar için gelmek pek mümkün değil farkındasınız değil mi? Yarın gitcez 23 nisan gösterileri izlicez mecburen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 meeting ne abi, bulussaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 elit ve seçkin bir camia ondan önce meeting beğenirlerse sonra buluşcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 hala bir cok insan su SC camiasinin elit unsurlari ögrenemediler. cok üzülüyorum cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 turkcenizin zayifligi ortada zaten, ondan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 düzeltmiyim kalsin 5 dil bilince normal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 aquila said: turkcenizin zayifligi ortada zaten, ondan heralde. Türkçe'nizin zayıflığı ortada zaten, ondan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Beşiktaş Adeks 2 olsun o zaman madem. SC'de atarız. Saat 3 gibi damlarım ben en geç diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Benim ofisteki işim biraz uzayabilir. Hatta uzayacak gibi gözüküyor. En erken 4 - 4.5 gibi gelebilirim sanırım. Siz benden önce gelirseniz Adeks 2'ye kaynaşırsınız. Taylan, Ahmet, gençler size güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar