Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bu akşam saat 19:00'da Asus turnuvasının final maçları roccat sponsorluğunda canlı yayınlanacak izlemek isteyenlere şimdiden duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 o değilde,haha 3.ye wow paketi verilceğine roccatdan verilseymişte ya daha işe yarar olurmuştu. enteresanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Aelfric güzel bir iş çıkartmişsin tebrikler.Daha iyilerini izlemek için merakla bekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numenan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Tebrikler, teknik sıkıntıları atlatıp bu ise girmen çok güzel, zamanla cok cok daha iyi olacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Stream Online Asus Turnuvası Finalinde Tempest ve Darkswarm karşılaşıyor. http://www.own3d.tv/live/25834/Starcraft_II_With_Aelfric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hayda x-ray dog :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hacı su streamleyenlere yetki versek topicin baslını degistirebilseler on-off seklinde bizde ayık oluruz biz dedim siz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ooo süper stream açık.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Stream off Asus Turnuvası galibi Darkswarm oldu. Tempest'i 2-0 geriden gelerek 3-2 yenen Darkswarm çok eğlenceli oyunlar çıkardı. Her iki oyuncuyu da performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Memphis said: hacı su streamleyenlere yetki versek topicin baslını degistirebilseler on-off seklinde bizde ayık oluruz biz dedim siz yani valla öyle birşey mümkünse güzel olur tabi de bu ana başlığı da değiştiremiyorum birden fazla zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 güzel olur da, gereksiz kaçabilir çekilen zahmete göre. açtım kapadım diye mesaj atsa stream sahipleri aynı işi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ya zaten başlığa her şekilde gircek,ilk mesajı editlemek içni =D onun yerine on off yazmak bedavadan mesaj sayısını arttırır madalyon alırsınız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 pentagramın eksdi lediğini ilk defa görüyorum. neler olmuş bize pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 napmışım anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 dattebayo said: pentagramın eksdi lediğini ilk defa görüyorum. neler olmuş bize pati? neyce bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 şu "xdxdxdxdxdxd" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Dünki Asus Eurocup turnuvasının final vodları kayıt edildi ancak own3d.tv on-demand videolarla ilgili bakım yaptığı için şimdilik izlenemiyor malesef. Bunun yanında ilk maç için bir teknik aksaklık oluşmuş sanırım ki kayıt edilmemiş ancak diğer maçlar duruyor ve upload edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Stream is on GGCup #9 Senior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Stream off GGcup #9 Senior turnuvası galibi Spartacus'e karşı 2-0 geriden gelerek 2-3 kazanan SKTerran olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Vay anasına ... Bak sen şu skterrana.. stream çok takılmaya başlamıştı 2ci maçın sonlarına doğru, bende nasıl olsa Spartacus alır diyip izlemeyi bırakmıştım. Hll skterrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Stream on 2v2 Master Lig oyunları Rhun & Aelfric ZP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 teiekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Güzel maçlardı, izlerken hem eğlendim hem öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Stream off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Stream on 2v2 Master League / Aelfric & Rhun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar