mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ntv said: Türkiye'nin en büyük uluslararası tanıtım projelerinden Formula 1 İstanbul'a veda etmeye hazırlanıyor. Türkiye’nin ve İstanbul’un en büyük uluslararası tanıtım projelerinden biri olarak, İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve devletin ortak projesi şeklinde hayata geçirilen Formula 1 İstanbul yarışları 2012’de yapılmayacak. Bu konudaki son gelişmeleri sosyal iletişim ağı twitter’da takipçileriyle paylaşan İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Formula One Administration’ın (FOA) patronu Bernie Eccleston’un, 13.5 milyon dolarlık yıllık (garanti) ödemenin 2012 için 26 milyon dolara yükseltilmesini istediğini, bu teklife hükümetin olumlu yanıt vermediğini söyledi. Yalçıntaş, şöyle konuştu: “2012’de yarışlar olmayacak gibi görünüyor. Formula 1’in İstanbul’da yapılabilmesi için ya da herhangi bir ülkede yapılabilmesi için o ülkenin Formula 1 yönetimine ödenmesi gereken bir meblağ var. Bizim 7 yıllık sözleşmemize göre bu rakam yılda 13.5 milyon dolardı. Maliye Bakanlığımız bugüne kadar ördemeleri sözleşme kapsamında düzenli olarak yaptı ve yarışlar gerçekleşti. Son yarış 6-8 Mayıs’ta İstanbul’daki son Formula 1 yarışları 6-8 Mayıs 2011’de gerçekleşecek. Önümüzdeki dönem için Bernie Eccleston 26 milyon dolar istiyor. Eccleston’un bu talebine devletimiz sıcak bakmadı. Eccleston ‘Moskova’dan 26 milyon doları aldım, İstanbul için de rakam da budur’ diyor. Moskova’yı 2012’ye koydu. ‘İstanbul da aynı rakamı öderse koyarız’ diyor. Net olarak görülüyor ki 2012 net İstanbul yarışları yapılmayacak.” http://www.ntvmsnbc.com/id/25205445/ bernie %100 zam yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 e anlasma yapilmisti bilmemkac yillik, gotluk yapmis formula 1in muduru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Pisti halka acsinnar bare. Turbo sahinimi alip gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 kendi formulamizi baslatalim, araplarla filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bu senede yapılmıcaktı ki japonya ayağı burda yapılıyor 600 milyon bilet olursa kimse gitmez kimse gitmeyincede adamlar gelmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 kimse izlemiyordu zaten, gene patlayan bir proje. istanbul parkda at koştururlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Samgen var Sengene rakip Turmula olabilir mi Turki cumhuriyet yarislari borat felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Formula'yı hala izleyen var mı ? Şu formula'ya yapılan yatırım WRC'e yapılsaydı, hala altın yıllarını yaşardı WRC. Sorsan şimdi daha pistin istanbul'a geldiğini bilmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 formula1 bitmemismiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 anasini alip da gitsin bernie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 f1 'in zaten tadı kalmadı gidebilirler np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Bernie çıldırmış gibi para istiyor. Sanırım Hükümetin olayı para değil Bernie'nin bu tutumu olmalı. Yoksa F1'in getirisi çok büyük. Dolaylı olarak 26 milyon doları çok rahat bir şekilde amorti edebiliyor zaten. Şu da var F1 artık eskisi kadar ilgi çekmiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar ne kadar kural değişikliğine gidilirse gidilsin farketmeyecek eski popülaritesini yitirdi inanılmaz teknolojik oldu ve çok detaylandı artık izleyici anlayamıyor cart kanadı curt vidasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Pist halka açık mı, açıksa ne kadar günlüğü? Matama 75bin dolar demişti galiba ama emin olamadım, nasıl işliyor bu prosedür acaba? Deathblade said: Şu formula'ya yapılan yatırım WRC'e yapılsaydı, hala altın yıllarını yaşardı WRC. Sorsan şimdi daha pistin istanbul'a geldiğini bilmezler. Şu da çok çok doğru. WRC izlemek "bence" çok daha zevkli formula'ya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 abi wrc de izlenmiyor ki, aslinda sistem yapsalar helikopterle fln canli takip olsa bayaa izlenir bak. yoksa bi wrc'nin programi var iste takip edebilcegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 f1 kalsaydı iyiydi Wrc yi de antalyada izledim o da antalyada kalsa iyiydi Neyse yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 konu akışıyla bağlantılı olmasa da ağlamak istiyorum: wrc Antalya'da defalarca yapıldı ve hepsinde sınav dönemi falan diye gidemedim. İstanbul'da yapıldı, seyirci özel etabı evimin az aşağısında koşuldu. Bense üç hafta önce Almanya'ya gitmiştim. Almanya'dan döndükten üç hafta sonra da Almanya WRC koşuldu. Ben ağlamayayım da ne yapayım? Bu sene belki Yunanistan rallisini izlemeye gitmek nasip olacak. Çok ümitli değilim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Çok güzel bi haber, Pist açıldığı gün Istanbul park'ın anahtarını beline bağlayıp, "Bundan sonra burası benimdir ağa, her sene para verceniz yoksa burda kuş uçmaz" diyen Ecclestone'a güzel bir ders olur. VE lütfen Track day' e açılsın pistin geri kalanı, ya da Dubai Autodrome gibi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 autodrom yok mu zaten orda halka acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 cok bile kaldı. ecclestone'un batmasını istiyorum ben mumkunse. hem f1'in agzına sıcıldı zaten. hem de senelerde bu ulkedeki asgari ucretin ne oldugunu bilmeden abuk subuk bilet fiyatları belirlendi. dunyada f1'in seyircisiz yapıldıgı tek yer olarak istanbul kaldı akıllarda. hayırlısı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaanaksu1 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Evet veda ediyor ama bence İstanbul'un böyle büyük bir organizasyona veda etmesi bizim için hiç de iyi olmadı Bütün ünlüler burda oluyor yarış süresince ve bence bu da çok büyük bir reklam.Bu arada bide bileti çok pahalı bulanlara ve son kez görmek isteyenlere bi haber paylaşayım. Bazı radyo kuruluşları yarışmalar yaparak da bileti dağıtıyor. Ayrıca Facebook'taki http://www.facebook.com/Minotocom sayfasında Formula 1 bileti veriyorlar.Son kez bu olayı kaçırmam diyosanız haberiniz olsun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ramocan said: Çok güzel bi haber, Pist açıldığı gün Istanbul park'ın anahtarını beline bağlayıp, "Bundan sonra burası benimdir ağa, her sene para verceniz yoksa burda kuş uçmaz" diyen Ecclestone'a güzel bir ders olur. VE lütfen Track day' e açılsın pistin geri kalanı, ya da Dubai Autodrome gibi olsun... abi pisti bize soktular? ecclestone'a giren cikan yok ki. tayyip iyi dedi aslinda, formula olmayacaksa kendi yari$larimizi duzenleriz gibi bi$ey soyledi. mantiksiz degil kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kendi yarıslarımızı duzenlemek icin f1'in burada yapılmaması mı gerekiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 f1 i yapmak istemeyen ecclstone, biz deigilz ki. adam karli gormedi gitti. eger ba$ka bir $ekilde kullanilmayacaksa, f1 pistinin bakimi bilmemnesi cok ciddi maliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Cidden seyirci sıkıntısı pek yoktu. 3 gün sürüyor ama ilk iki gün antrenmanlar ve diğer etkinliklerle geçiyor. Ama son gün tıklım tıklım dolu pek türk seyirci yok orası doğru gelenlerin çoğu yabancılar. Bence asıl sorun sponsor sorunu. 2010'da ben de gitmiştim diğer senelere göre sponsor ve sponsor etkinlikleri gözle görülür derecede azalmıştı. Bilet fiyatı en düşük 46tl idi 3 günlük bir etkinlik için 46tl çok bir para değil. Dışarıda gezeyim bir iki yerde oturayım desen bundan fazlasını harcarsın. Üstüne pilotlarla tanışıyoruz, imza alıyoruz, geçen sene mor ve ötesi konser verdi, hatta elemanlar yanımdan geçti ben tanıyamadım hayvanlık ettim yol vermedim heriflere.:D Hiç bişiiden zevk almıyorsan git simultörde vakit geçir. Bu kadar şeye türk seyircisi burnunu çevirip yabancılar akıyorsa bizde sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar