Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IGN ProLeague

Desu

Öne çıkan mesajlar

IGN Proleague şu an için küçük bazlı ve küçük para ödüllü de olsa her sezon büyüyerek ilerlemeyi amaçlıyor sanırım.

VODS-Videos : http://www.ign.com/ipl/videos

Stream kalitesi filan çok iyi başarılı bir sunum. NASL gibi değil

ROOTCatZ
FXOSheth
EGIdrA
EGMachine
sixjaxViBE
SeleCT
VTSpades
ROOTdrewbie
FnaticFenix
coLstalife
FnaticMSiTTI
ROOTKiWiKaKi
EGiNcontroL
LGAgh
ROOTMinigun
EGAxslav

Season 1 Day 1 Community Event:

Stream

http://www.teamliquid.net/video/streams/IGNProLeague
Sosyal ağlarda paylaş

Creus said:

görseller şahaneymiş hakkaten.

ama takılıyo stream ya arada böle bi gidiyo bi anda geliyo filan. snaırım problem bende.

bu mesaj justin tv de stream izleyen herkese.

eğer farketmediyseniz justintv stream kalitesi ayarını yukardan sağ alt köşeye aldı. orada BEST yazar.

oradan

720 ye
480 e
360 a
240 a kadar düşrebilirsiniz. takılmalarınız azalır.
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

rocker_tr said:

Bizim oyuncuları oraya transfer edelim. Bir kaç aya kalmaz onlarıda bezdirir lig mig bırakmayız.
ha sorun oyuncularda yani XD

Sende yayın yapmaya başladın. Yakında seninde başına damlarlar. Bir çok kişi çekti. Hiç bir şey yapmadan acımasızca eleştiren yıkıcı bir oyuncu kitlesiyiz.

Ben zamanında bunun kralını yapmıştım bu ne biçim yayın. Ben daha iyi turnuva orgaize etmiştim bu ne biçim turnuva. Yabancıların yaptıkları yayına bak bire bizimkilerin. REzalet resmen hiç yapma daha iyi. Bunlar burada oldu.

İlk seferlerde ne güzel bir kaç tane yorum yapan stream vardı. Hepsini maf ettik. TSL vardı oyuncular replaylerini atmadıkları için bitti. Ayrıca sizemi kaldı Türkiye ligini kurmak gibi saldırılar vardı. Oradaki stream yapan arkadaşlara neler yapıldığını canlı yayın zamanı chat kanallarında burada forumlarda gördük. Bu saldırıları yapanlar başka oyundan kişiler değildi hepsi sc oyuncularıydı. Kimsede heves kalmadığı için herkes bir yerlere dağıldı. Uzun zamandan beri yeni yeni stream yapılmaya başlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

tsl oyuncular yüzünden değil vasıfsız ve viewer feedback e cevap veremeyen yöenticiler yüzünden bitti.
Lig yöneticilerinin onlarca hatası sayılabilir. Baştan format yanlıştı zaten ama temel neden oyuncuların ligi takmaması, maçlarını yapmaması. Maç yapılmayan lige GSL yöneticileri gelse daha iyi bir şey çıkmazdı. Maçların yapılmadığı bir lig nasıl yürüyecek?
Sosyal ağlarda paylaş

spartacus adamlara dendiki zaten bu lig sisteminde sizi kimse iplemeyecek, az ve öz kişi ile yapın, üstelik bunu 1 2 kişi degil, sırf şu forumdan 10 kişi söyledi tsl topicinde, hemde daha ligler başlamadan.

ligind %60 ı bronze, silver gold idi, o sevieydeki gibi bi adamdan nasıl bir katılım bekliyorsun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...