Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Trias said: Bone said: ecevitin hasta olması bile yeter suçlu olmasına. ne hakla hasta olur, bu yüzden rezil olduk dünya aleme Ecevit bu ülke için birçok şey yapmıştır ama 27 yıl koltuk sevdası nedir? Krallıkla mı yönetiliyoruz? Adam alzheimer olmuş hala partinin/ülkenin başında. Vefat etmeseydi eminim yine istifa etmezdi. Afiş adice olmuş, herkes de bu konuda hem fikir. lol o 27 yıl içerisinde kaç tane "1"yıl iktidarda kalabilmiş? Ben olsam başta, kendimin birşeyleri düzeltebileceğime inansam çekilmem oradan, bunun koltuk sevdasından çok vatan sevdasıyla ilgisi var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 şehven asılmıştır o afiş,yoksa akp candır canandır yapar mı böyle haysiyetsiz şeyler.Yarın Meteksan algoritmadan kaynaklı hata sonucu basıldığını itiraf edip suçu üstlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 merak etmeyin zaten, burhan kuzu konusmus demis parlementer sistemle ulke yonetmek mumkun degil, bi koalisyon gelicek 6 ayda yokedecek her yaptigimizi, butun projeler cope gidicek dertleri demokrasimi yoksa diktami bu cumleden anliyoruz zaten, hani halkin sectigi kutsaldi? halk bizden baskasini secmesin diye sistem getiricez diyo herif acik acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 seçimde hileyle %60 çıkarınca "SEÇİMLER DEMOKRASİ BAYRAMIDIR" diye konuşma gelecek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 cetintas said: Gözüm,benim bir argümanımın dikkate alınıp alınmaması gibi bir derdim yok.Yazdığım şeyler çok merak eden herkesin araştırıp doğru mu,yanlış mı öğrenebileceği şeyler.Sana veya kimseye bir şey ispatlamak durumunda değilim.Ama böyle buradan bu ülkenin yetiştirdiği en büyük devlet adamlarından birine bu kadar kolay sallamak hiçbir şekilde en azından ben de saygı uyandırmıyor.Saygı uyandırmayınca da işte o senin rahatsız olduğun üslupla yazıyorum.Bunun ötesinde diyeceğim hiçbir şey yok.Her şeyi zaten ben de,çeşitli arkadaşlar da yazdık. Birincisi düşüncelerimin sende saygı uyandırması gibi bir amacım yok. Ancak kişiliğine saygım olduğu için gözüm, yavrum gibi kelimeler kullanmıyorum en azından. Senden tek beklediğim de bu. Ne kadar farklı görüşte olsak da bu sana bana bu şekilde hitab etme haddini vermez. Ama en azından çok bilmiş çocuk lafın hoşuma gitti. Genç hissettirdin bana kendimi. :D cetintas said: Bu tip toplantılar tamamen basına açık değildir çok bilmiş çocuk.İlk başta 5 dakika fotoğraf çekilmesine izin verilir,sonra kapılar kapanır ve aynen de senin dediğin gibi karşılıklı masaya veya koltuklara oturulur,konuşulur,görüşülür(bir önceki Milli Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu'nun Özel Kalemi'nde Tercüman olarak yaptım askerliği.Protokolün her türlüsünü bilirim.).Burada da belli ki henüz daha ilk başta bu fotoğraf çekilmiş.Arada en az 30 santim boy farkı var.Ecevit hastalığından dolayı ellerini kavuşturunca Clinton'da kavuşturmuş.Aynı hizada olmak için de(muhtemelen karşısındaki kişinin ne kadar önemli bir devlet adamı olduğu ve Amerika'nın Orta Doğu'daki planlarının 25-30 sene gecikmesine sebep olduğu anlatılmıştır)saygısızlık olarak anlaşılmaması için adam koltuğun arkasına yaslanmış. Türkiye koptu bu resim yayınlandıktan sonra, parti içinde bile ne mualifler çıktı. Dediğin gibi Clinton inceliğinden yapmış ne yaptıysa. Ama Ecevit'in rahatsızlığındandı... Benim açıkçası Ecevit'e ne kişisel ne de devlet adamı olarak saygım kalmadı 2000den sonra. Ülkeyi ne hale getirdiğini bu kadar çabuk unutmuş olamazsınız... Yazar kasa fırlattılar bu adama. Ve ayrıca bu kriz küresel bir kriz değil, sadece ülkemize özgü bir olaydı. Kimse unutmasın, IMF maliye bakanı atadı bu ülkeye onun döneminde... Yalvar yakar para alamasalardı IMF'ten ki kim bilir ne tavizler verildi, memurların maaşları ödenemiyordu... Ama kime anlatıyorsun... Ne çabuk unuttunuz büyüüüük devlet adamınızı? cetintas said: Hee, hayatımda bir kez bile Ecevit'e oy vermedim. Hatta son yıllarında Feto'ya olan sempatisinden dolayı da ayrıca üzüldüm ve Ecevit'e çok hem de çok kızdım.Ama yine de ona karşı böyle internet köşelerinde veya kafelerde,kahvehanelerde,barda,evde,içkili muhabbetlerde saygısızlık etme hakkını kendimde görmedim,görmezdim de,halen de göremem. O Türk Milleti'nin Kıbrıs fatihidir, sonsuza dek de öyle kalacaktır... Feto ap ayrı bir mevzu zaten. Bir tane kafa tutan adam vardı, ona da sex kasedi çıkardılar, o da gitti. Şimdi tebrik mesajları alıyor parti başkanlığı seçimi sonrasında birileri... Diyeceğim o ki, çok sevdiğin o mükemmel başarılı devlet adamını da neden sevmediğimi, neden başarısız bulduğumu, bu olayın sadece o fotoğraftan ibaret olmadığını anlatabildiysem ne ala. Ecevit (rahmetli), yaşlandı. Bırakması gerektiği zamanda bırakmadı. Diretti ve kendini de kredisini de bitirdi hem benim hem de Türkiye'nin gözünde. 2003'te bir önceki dönemden 1 tane parti olmaması zaten benim haklı olduğumu da doğrular nitelikte. Eğer bu yazdıklarımdan cımbızlamadan söylediklerimi, anlam çıkarabilirsen, yine de haksız olduğumu düşünüyorsan, bana hatalarımı belirt ey bilge kişisi... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ecevit dönemindeki kriz küresel değil bize özeldi demişsin de, o öyle değil. 97'de başlayan asya krizi domino etkisiyle önce sırayla tüm asya ülkelerini sonra 98-99'da brezilya'yı 99-01 arjantini ve biz de dahil tüm gelişmekte olan ülkeleri vurdu. büyüme diye bişey kalmadı, paraları devalue oldu. "Hepsi" IMF yardımı aldı ve bu yardımlar imf ne derse onu yaparsan verildi. birçok ülkede de hükümetler değişti bu kriz sonrasında. o kriz öncesi de borsamız rekor üstüne rekor kırıyodu herşey süperdi. neden yıkım oldu peki? tamamen bankacılarımızın suçu. 80 küsür bankanın 30'a yakını battı sermaye yetersizliği yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ha sunuda ekliyelim, 57. hukumet avrupa martonunda bu akp nin 8 yilda yaptigindan daha cok anayasa degisikligi yapti, daha radikal akrarlar verdi, ekonomi konusunda cok daha liberal bri noktayi benimsedi, kemal dervis gayet iyi bir plan cikardi ortaya civde bile policiy yapinca 4 turn beklersin hani, siyasettede bole iste, akp ninde ilk iktidara geldigi yillar yaptiklari yeni yeni yeseriyor ancak haliyle osylemiyorlar oncekileridne emegi var diye, sorsan yakinda turkiyi cumhuriyetini RTE yeniden kurdu, sifirdan basladik filanda dicekler (ki diyorlar zatende lol) ma isin asil komik yani 10 senedir ikdiarda olan bir parti hala cikip muhalefet partisi agizi ile konusuyor, millette yiyor bunu bi guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar