Acextar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Selamlar.. Silver Serpents UO Shard kaldığı yerden devam ediyor.. Gerekli hazırlıklar bugünden itibaren başladı 1 hafta içinde Allah'ın izni ile serverimizi devam ettirmeyi düşünüyoruz.. Kadromuz, sponsorumuz ve alt yapı çalışmalarımız hazırlandı.. Sponsor için gerekli miktarı toplayınca serverimiz faaliyete geçicektir..[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Sizce Silver Serpents eski orjinal scriptleri ilemi açılsın yoksa yeni scriptlerlemi açılsın?[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı [Bu mesaj Acextar tarafından 08 Eylül 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Acextar, 08 Eylül 2004 20:22 tarihinde demiş ki: .."Sponsor için gerekli miktarı toplayınca serverimiz faaliyete geçicektir".. Sponsora paramı vericeksiniz yani?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 AçıLsında nasıL açıLırsa açıLsın :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: canerg, 08 Eylül 2004 20:25 tarihinde demiş ki: said: Sponsora paramı vericeksiniz yani? Şimdilik % 50 sponsor olucak. İlerde player sayısına göre değişicek. % 100 olma imkanı var..[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Governor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bu dediğin yeri bana özeL mesajLa atarmısın Acextar sanırım DNC değiL mi bahsettiğin ?[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Acextar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Evet dediğin yer. DataNetworkCenter[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı [Bu mesaj Acextar tarafından 08 Eylül 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Governor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 NasıL biLiyorum ama :) Sen bir ara yanıma ugra ben sana detayLı açıkLama yaparım. Msnden uLa$ bana.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Acextar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ben seni tanıyormuyum? Silicon Vadisi CS cafe'ye gel..[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Governor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Dükkandayım ben inemem oraya görünce tanırsın beni. Msn'ye geL varsa.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Adamlar Kanka Cıktı :D[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Albert Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ;) orjinal haliyle acilirsa guzel olur, sen onu bunu birak Xaelin var mi hehe :)[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Acextar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yok Xaelin! O baska serverda ben baska serverda..[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… taz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 eski ss ile alakan nedir? sırf scriptleri var diye ismini silver serpents yapmıyorsun demi? ss'in kurucusundan izin aldın mı ha bi de acılmayan serverların reklamı yasaktır[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… diablotg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Acextar pm den msn ini yollasana konuşalım yardım etmeye hazırım her konuda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 %50 sponsor o da guzel peki player sayısı ortalama kaç a çıkınca %100 olacak??[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Peki,sorularım olacak. Eskisi gibi edit olacak mı? Eskisi gibi LAG olacak mı? Eski save'ler ile mi olacak? PG mi PH mi açık olacak?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Edit kesinlikle olmayacak , lag olurmu bilmiyorum ama baglantı The coderin yazısınada gore 150 kisi lagsız kaldırıcak durumda , eski savelerle olmayacak yeniden baslıyıcak scriptler aynı olucak , ph açılırmı bilmiyorum ama açılmayacaktır buyuk olasılıkla.[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: KillJoy, 08 Eylül 2004 22:06 tarihinde demiş ki: %50 sponsor o da guzel peki player sayısı ortalama kaç a çıkınca %100 olacak?? sanırım 50 online playeri gectiginde %100 sponsor olucaklar tabi bu 40 da %75 vb gibi degisicek said: TaZmAnYaK, 08 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki: eski ss ile alakan nedir? sırf scriptleri var diye ismini silver serpents yapmıyorsun demi? ss'in kurucusundan izin aldın mı ha bi de acılmayan serverların reklamı yasaktır silver serpentis açıcak olan kisi , eski silver serpents i açan kişinin kardeşidir.. [Bu mesaj -NeoN- tarafından 08 Eylül 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bence Yenilik Guzeldir Yeni scp leri ile acılsın :)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Killjoy taabi yeni scriptlerle daha iyi olabilir ama yeni scriptleri kullanılırsa ismini silver serpents koymanın anlamı ne?[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Nesilden nesile o da güzel :)[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 O da dogru ama ben isime karışmıyorum.. Ben bu serverın adını duydum ama player azlıgını clientin olmamasına baglıyorum(emin diilim)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Hayır yanlışınız var.Acextar yani Yasin şu anda askerde ve bunu yazan kardeşi.Kendisini tanımam ama Yasin'i tanırım. Şimdi SS'in gerçek sahibide Yasin değildir.Emporer yani Ali Abi'dir. Yasin UOTurk'ün sahiplerindendir. Ayrıca Power Gain olursa hayatta kasmam.Power Hour olursada kasmam.Çünkü biliyorumki bütün lamer'ler toplanacak gene.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ace'yi bende yakından tanırım hatta kardeşinide görmüştüm bi kaç kere.bende ace'yi askerde diye biliyorum ayrıca... benimde bildiğim kadarıyla ace'nin uoturk le alakası vardı ama böle ss falan olabilir yani eski ss oyuncularındandır çünkü.ayrıca masa başında çok sabahladık beraber hep yakınırdı ss ss diye.... neyse hayırlı uğurlu ola... bu yazıyıda yazan bizim ace'yse ufak bi not : olm gözüme gözükme paralıcam seni...[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Governor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bu dediğin yeri bana özeL mesajLa atarmısın Acextar sanırım DNC değiL mi bahsettiğin ?[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Evet dediğin yer. DataNetworkCenter[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı [Bu mesaj Acextar tarafından 08 Eylül 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 NasıL biLiyorum ama :) Sen bir ara yanıma ugra ben sana detayLı açıkLama yaparım. Msnden uLa$ bana.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ben seni tanıyormuyum? Silicon Vadisi CS cafe'ye gel..[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Dükkandayım ben inemem oraya görünce tanırsın beni. Msn'ye geL varsa.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Adamlar Kanka Cıktı :D[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ;) orjinal haliyle acilirsa guzel olur, sen onu bunu birak Xaelin var mi hehe :)[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yok Xaelin! O baska serverda ben baska serverda..[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 eski ss ile alakan nedir? sırf scriptleri var diye ismini silver serpents yapmıyorsun demi? ss'in kurucusundan izin aldın mı ha bi de acılmayan serverların reklamı yasaktır[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Acextar pm den msn ini yollasana konuşalım yardım etmeye hazırım her konuda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 %50 sponsor o da guzel peki player sayısı ortalama kaç a çıkınca %100 olacak??[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Peki,sorularım olacak. Eskisi gibi edit olacak mı? Eskisi gibi LAG olacak mı? Eski save'ler ile mi olacak? PG mi PH mi açık olacak?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Edit kesinlikle olmayacak , lag olurmu bilmiyorum ama baglantı The coderin yazısınada gore 150 kisi lagsız kaldırıcak durumda , eski savelerle olmayacak yeniden baslıyıcak scriptler aynı olucak , ph açılırmı bilmiyorum ama açılmayacaktır buyuk olasılıkla.[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: KillJoy, 08 Eylül 2004 22:06 tarihinde demiş ki: %50 sponsor o da guzel peki player sayısı ortalama kaç a çıkınca %100 olacak?? sanırım 50 online playeri gectiginde %100 sponsor olucaklar tabi bu 40 da %75 vb gibi degisicek said: TaZmAnYaK, 08 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki: eski ss ile alakan nedir? sırf scriptleri var diye ismini silver serpents yapmıyorsun demi? ss'in kurucusundan izin aldın mı ha bi de acılmayan serverların reklamı yasaktır silver serpentis açıcak olan kisi , eski silver serpents i açan kişinin kardeşidir.. [Bu mesaj -NeoN- tarafından 08 Eylül 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bence Yenilik Guzeldir Yeni scp leri ile acılsın :)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Killjoy taabi yeni scriptlerle daha iyi olabilir ama yeni scriptleri kullanılırsa ismini silver serpents koymanın anlamı ne?[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Nesilden nesile o da güzel :)[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 O da dogru ama ben isime karışmıyorum.. Ben bu serverın adını duydum ama player azlıgını clientin olmamasına baglıyorum(emin diilim)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Hayır yanlışınız var.Acextar yani Yasin şu anda askerde ve bunu yazan kardeşi.Kendisini tanımam ama Yasin'i tanırım. Şimdi SS'in gerçek sahibide Yasin değildir.Emporer yani Ali Abi'dir. Yasin UOTurk'ün sahiplerindendir. Ayrıca Power Gain olursa hayatta kasmam.Power Hour olursada kasmam.Çünkü biliyorumki bütün lamer'ler toplanacak gene.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ace'yi bende yakından tanırım hatta kardeşinide görmüştüm bi kaç kere.bende ace'yi askerde diye biliyorum ayrıca... benimde bildiğim kadarıyla ace'nin uoturk le alakası vardı ama böle ss falan olabilir yani eski ss oyuncularındandır çünkü.ayrıca masa başında çok sabahladık beraber hep yakınırdı ss ss diye.... neyse hayırlı uğurlu ola... bu yazıyıda yazan bizim ace'yse ufak bi not : olm gözüme gözükme paralıcam seni...[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar