roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 editini görmemiştim ben ama bose de cidden çok etkiledi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 4300€ luk bosenin gene vardır farkı bilgisayar sisteminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 1/3 fiyatina dinleyeceginiz bi epos, atc, wharfedale in falan 5 kati kadar falan daha dengeli ses verdigini, ve uretimde kullanilan malzemelerin tum ureticilerin kosarak uzaklastigi LDF, tek katman kagit koni falan gibi malzemeler kullandigini duydugunuzda/gordugunuzde logitech e daha iyi demeniz isten bile degil. bose un iyi yaptigi bisey varsa, o da bass i kendini patlatmadan verebilmesidir heralde. 150hz in ustunu ztn veremiyor, midler , tizler yok ortada. bass i da dogru versin bagri diyip ordan da not kiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abi 2bin liralık ses sistemi teneke sesi veriyorsa 150 liralık 5+1 ler ne sesi veriyor Orda kaldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 onlarda zaten müzik dinlemiyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 150 liraya ztn sadece stereo alinir ,kulaklik alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 uçmuşunuz yaa. tamam tv için 8k verilir ama ben creative 2+1 den bile çok mutluyum.. logitech önerirdim.. alırdım ben olsam yanlız.. ama eğer uçacaksak harman kardon BDS-800 : http://www.akillifiyat.com/Product/harman_kardon-bds-800-ev_sinema_sistemi-en-ucuz-fiyatlari/205768#ozellikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 harman kardon mu ben onda ismail yk bile dinlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 KHaRoN said: BOSE: buy other sound equipment eskiden inanmazdim bose'nin bu kadar kotu olduguna millet cekemediginden kotuluyor zannediyordum ama hi-fi leri hakketen kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 haroyinman müzik setleri neyinize yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Butun kizlar toplandik, toplandik, toplandik. Donanim gurusuyla boymu ölcusuonuz utanmadan? Vazgectim ben genelec studyo monitörlerinden falan. Cöpe atip bose alip mixleri onlarla yapcam bunran sora studyoda. Veya 50 liraya 3 takside quake stereo hoparlör bile isimi görur dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar