Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev sinema sistemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1/3 fiyatina dinleyeceginiz bi epos, atc, wharfedale in falan 5 kati kadar falan daha dengeli ses verdigini, ve uretimde kullanilan malzemelerin tum ureticilerin kosarak uzaklastigi LDF, tek katman kagit koni falan gibi malzemeler kullandigini duydugunuzda/gordugunuzde logitech e daha iyi demeniz isten bile degil.

bose un iyi yaptigi bisey varsa, o da bass i kendini patlatmadan verebilmesidir heralde. 150hz in ustunu ztn veremiyor, midler , tizler yok ortada. bass i da dogru versin bagri diyip ordan da not kiriyoruz.
Mesaj tarihi:
uçmuşunuz yaa. tamam tv için 8k verilir ama ben creative 2+1 den bile çok mutluyum.. logitech önerirdim.. alırdım ben olsam yanlız..
ama eğer uçacaksak harman kardon BDS-800 :
http://www.akillifiyat.com/Product/harman_kardon-bds-800-ev_sinema_sistemi-en-ucuz-fiyatlari/205768#ozellikler
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

BOSE: buy other sound equipment

eskiden inanmazdim bose'nin bu kadar kotu olduguna millet cekemediginden kotuluyor zannediyordum ama hi-fi leri hakketen kotu.
Mesaj tarihi:
Butun kizlar toplandik, toplandik, toplandik.

Donanim gurusuyla boymu ölcusuonuz utanmadan? Vazgectim ben genelec studyo monitörlerinden falan. Cöpe atip bose alip mixleri onlarla yapcam bunran sora studyoda. Veya 50 liraya 3 takside quake stereo hoparlör bile isimi görur dfgd
  • Yeni Oluştur...