Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 hem şişman hem fakir aynı anda hem sağa hem sola bakmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 pederin emekli öğretmen arkadaşlarından biri bunun yetiştiriciliğine başladı hype varken. ilk mahsulü almadan patladı, haplar falan toplatıldı. tüm mahsulü millete dağıttı, leblebi gibi cebinde altın çilekle dolaşıyordu adam asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 CthuLhu said: hala şişko bu herif ya Liebe said: Ama artık daha bilinçli hissediyorum bu konuda kendimi artık şöyle zayıf görmek istiyorum ayna karşısında =) afdsfg olm bunun sorumlusu düzenli ilişki senelerce şişko gezdin sonra manitadan tekme yedin -> zayıfladın ben tam 90 kiloya indim manita yaptım -> kilo aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar