Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Giyim Sponsoru(Cacharel) ve Spor Malzemeleri Sponsoru(Puma)'yı değiştiriyor...

SbNN

Öne çıkan mesajlar

yok ben nike ile anlaşılacağını bu haberlerden öncede duymuştum...BjkStore'a gidince bi sormak lazım oradakiler bilmiyosa nike mağzasına gidip öyle bir bilgi olup olmadığını sormak lazım arkadaşlar eğer bu mağazalardan birine uğrayacak olan varsa sorabilirmi????[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Mağazadaki tezgahtarın ne haberi olucak abi forma işinden?

Bjkhaber.net sitesinde de yazıyo, isteyen oraya bakabilir. Yalan haber diil sonuçta.

Tezgahtara şu şu model ne zaman gelcek diye sorsan bön bön bakar yüzüne. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
karakatal.comdan aldıım habere göre

Beşiktaş markalaşma yolunda önemli bir yol katederken, kulübün önümüzdeki sezon malzeme sponsoru olmak için firmalar adeta birbiriyle yarışıyor. Türk Milli Takımı başta olmak üzere dünyada birçok ünlü kulübün sponsorluğunu üstlenen Nike firmasının teklifi Beşiktaşlı idarecilere hayli cazip geliyor... Ancak elindeki alternatifleri değerlendirmek isteyen Başkan Yıldırım Demirören ise işi sıkı tutuyor.

Puma firması ile yollarını ayırmaya kesin kararlı olan Demirören, Nike’ın teklifini değerlendirmeye almasına rağmen İngiltere’nin yolunu tuttu. Siyah-Beyazlı ekibin patronu, İngilizler’in ünlü spor firması Umbro’nun Yönetim Kurulu Başkanı, CEO’su ve diğer üst düzey yöneticileri ile masaya oturup 3 sezon için yaklaşık 7 milyon dolarlık anlaşmayı imza aşamasına getirdi. Demirören dün görüşmeleri tamamladıktan sonra özel uçak ile İstanbul’a döndü.

bu yıldırım slkmı yaw orda mis gibi nike durur ken gidio umbroya pff aklım almıo...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

walla haa son ıkı msj a katılıyorum yıllarca besıktas halkın markası oldu sımdı nıke dıye 3 kurus fazla werdıler dıye turkcell yazdırıoz babalar gıbı ıyı gunde kotu gunde yanımız da olan BEKO yu sattık
az para da werseler hersey para degıl hem beko bjk ye uyuyo
beko
bjk

bjk
turkcell

bıde fenerın bı ara telsım de mı ne war yoksa o gs mıydı ??[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbişey kesin diil seneye görecezzz...

Ayrıca:
BEKO:BEşiktaş KOyar (bkz.BEKO)[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_NoelBaba_, 15 Ağustos 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
Evet sevgili Bjkliler giyim sponsoru bizi pek ilgilendirmez ama galiba Vakko olacakmış gazetede yazdığına göre ve Puma ile sözleşme feshedilip Nike ile anlaşılmış formalarımız Nike olucak ama ne zaman olur bilemiyorum.Nike bize senelik 3mil$ veriomuş.Ve bu hafta içi sözleşme imzalıyoruz Nike ile.Senelerdir düşlediğim Beşiktaşın sponsorunun Nike olması gerçekleşiyor galiba...

nike değil,umbro'yla büyük ölçüde anlaşılmış,zaten nike'ın bjk'yi veya bi türk takımına sponsor olacağını zannetmem.[signature][hline]sert kal,taviz verme!

[Bu mesaj uncla tarafından 06 Eylül 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nike'ın olmasını tercih ederdim ama Umbro da güzel firma. Formaları kaliteli. GS'nin geçen seneki sarı-kırmızı-siyahlı forması çok güzeldi.

her iki firmanın da Pumadan kaliteli ürünler sunacağı kesin. Store'a yolu düşen arkadaşlar formalara bir baksın. Bu kadar kalitesiz formalar 60-70 milyona satılmaz.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...