Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Classico Vol 2 : Real Madrid -Barcelona @ 22.30

Red

Öne çıkan mesajlar

Ben Barça taraftarıyım ama objektif bakıyorum ve dün Real'in oynadığı futbolu beğendim. Sonuçta burada kazanmak önemliydi. Anti futbol falan da oynamadılar. Cengaver gibi çarpıştılar, savunma yaptılar. Sert oynadılar ama bence çirkefliği söylediğiniz gibi abartmadılar. Ramos yoketti resmen Pedro'yu. Arbeloa ve Carvalho neredeyse top geçirmedi. Kademeleri iyiydi. Pozisyon sayısına bakarsak Real'in bulduğu mutlak gol pozisyonu ikiye falan katlıyor. Daha ne? Sert ve yüksek dirençli bir savunma ve ileride durdurulması zor silahlar. Tanka benziyor yapı olarak.

Barça nasıl kazanmak için "topa sahip olmak gerek, top kaybı yapmayalım, kaybedeceksek geri dönelim, 10-20 tane daha pas yapalım ama yeter ki top bizde kalsın, bir açıklık buluruz elbet, denemeye devam" felsefesiyle oynuyorsa, Real de kazanmak için önde sert baskı yaptı. Etkili pas yaptırmadı. Başarılı da oldu. Barça bozguna uğradı dün gece. Kabullenmek gerek. Böyle ağır bir savunmaya karşı oynamayı kaldıramayan birkaç oyuncusu var Barcelona'nın. Pedro'nun yerine daha etkili bir oyuncu alınabilir. Ya da Pedro'nun gelişmesini bekleyeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol oynamıyor denilen Real aslanlar gibi 5-6 tane pozisyona girdi . Barça 'da en fazla o kadar girdi zaten (Off-side ları çıkarırsak , 2-3 pozisyon hatta , ki onlar da topu çekip uzak köşeye vurma tarz , o über Barça atağı diye herkesin öve öve bitiremediği değil .. Real şutlarla yoklayınca , pis futbol oluyor :) )

Bi de Xabi Alonso'nun 2. yarıda sert bir şutu var ya isabetsiz olan , neden Xabi tam topa doğru yatarken , Rıdvan "Eyvah ! Yiyicez" diye tepki verdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...