Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayakkabinin koku yapmasi

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Her yıl modellere göre 1 defa veya yeni bi modeli gelmişse 2 defa adidas superstar alirim. Bu ay yeni aldığım superstar garip bir şekilde koku yapıyor.

Diğer adidaslarimda böyle bişey yok. 2 değişik botum var. Onlarda da hiç koku olmuyor. Zaten ayaklarımda da sorun yok. Ilk defa boyle birseyle karşılaşıyorum.

Ayakkabiyi istanbulda büyük bi alışveriş merkezinde adidas mağazasından 124 liraya adım. Orjinal yani.

Atmak istemiyorum. Daha 1 aylık. Ne yapabilirim. Bi çözümü varmi?
Sosyal ağlarda paylaş

ayakkabı astarında problem olabilir belki, ya da tabanına konan şeyde.

kaç gün üst üste giyoyorsun ve kaçar saat. çok giyme ayakkabıyı. 2 günde bir değişik bişi giy mesela. şimdi kokusu geçsin diye de 2-3 hafta hiç giyme. koku geçirici sık ve koy balkona dursun.
Sosyal ağlarda paylaş

1- şu an yurt dışındayım 3 aydan önce dönemicem. Döndüğüm zaman da zaten götürsem de almazlar ayakkabiyi herhalde.

2- bu ayakkabiyi her gün toplam 3-4 saat giyiyorum. Gelince de içine ayakkabi deodorantı sıkıp balkona koyuyorum. Bu ayakkabi yüzünden günde 2 hatta 3 kere çorap değiştirip, ayaklarımı yikiyorum.

3- kullandigim çoraplar teri çeken türden, naylon değil.

** ayakkabının tabanlarini söksem. Yenik taban alsam, hatta yanlarından görünmicek şekilde bi kaç hava deliği falan da accam ise yarar mi?

Bunları şu an atamam. Bulundugum şehirde adidas bile yok. Yalın ayak kalırım valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...