Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Her yıl modellere göre 1 defa veya yeni bi modeli gelmişse 2 defa adidas superstar alirim. Bu ay yeni aldığım superstar garip bir şekilde koku yapıyor. Diğer adidaslarimda böyle bişey yok. 2 değişik botum var. Onlarda da hiç koku olmuyor. Zaten ayaklarımda da sorun yok. Ilk defa boyle birseyle karşılaşıyorum. Ayakkabiyi istanbulda büyük bi alışveriş merkezinde adidas mağazasından 124 liraya adım. Orjinal yani. Atmak istemiyorum. Daha 1 aylık. Ne yapabilirim. Bi çözümü varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 /format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 sirke dök içine biraz alır kokuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Geri gotur anlat durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 terkur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 scholl ayakkabı spreyi sık şapşal sonra öp onu şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 seviyorsan git kokuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 onlara küçük kokan ayakkaplar fırlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ayakkabı koku yapıyor diyince mutlaka geri alıyorlar, hatta öyle bir şey olmasa bile beğenmediğiniz bir ayakkabı için yutturabilirsiniz, hele hele alalı 1 ay olduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 çorabını kaç günde bir değiştiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ayakkabı kokusunu gidermek için ayakkabının içine karbonat döküp bir gün bekletince geçiyor diyorlar her yerde ama denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ya yapıştırıcıyı farklı kullanmıştır, bi malzeme farklıdır vs. o yüzden bakteri üretiyodur ya da ayakkabıyı senden önce deneyen bi öküz vardı ve denerken kokuyu oluşturması için yeterli miktarda bakteriyi ayakkabıya yerleştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bağcıkları çıkar tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ayakkabı astarında problem olabilir belki, ya da tabanına konan şeyde. kaç gün üst üste giyoyorsun ve kaçar saat. çok giyme ayakkabıyı. 2 günde bir değişik bişi giy mesela. şimdi kokusu geçsin diye de 2-3 hafta hiç giyme. koku geçirici sık ve koy balkona dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 spor ayakkabıları balkona koymak harika oluyor, resmen sıfır koku kalıyor. günlük olarak çorap değiştirince de normal ayakkabının kokması gibi bir durum olmuyor zaten. öyle zırt diye kokuyorsa mutlaka kurtul o ayakkabıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 1- şu an yurt dışındayım 3 aydan önce dönemicem. Döndüğüm zaman da zaten götürsem de almazlar ayakkabiyi herhalde. 2- bu ayakkabiyi her gün toplam 3-4 saat giyiyorum. Gelince de içine ayakkabi deodorantı sıkıp balkona koyuyorum. Bu ayakkabi yüzünden günde 2 hatta 3 kere çorap değiştirip, ayaklarımı yikiyorum. 3- kullandigim çoraplar teri çeken türden, naylon değil. ** ayakkabının tabanlarini söksem. Yenik taban alsam, hatta yanlarından görünmicek şekilde bi kaç hava deliği falan da accam ise yarar mi? Bunları şu an atamam. Bulundugum şehirde adidas bile yok. Yalın ayak kalırım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ayaklarinda problem vardir belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 kiwi mi ne fresh tabanlıkları var. onlardan koy içine koku alan, anti bakteriyel bişiler olması lazım. eczanelerde satıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Fin said: ayaklarinda problem vardir belki ? Onu da düşündüm. Hani olur ya dedim, belki bi hastalık bişey oldu. Denemek için bu sıcak havada gittim bi bütün gün botla gezdim. ayaklarım terledi hatta. Eve geldim çıkardım. Sıfır koku. Ayakta sorun yok yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ayandan 1-2 kıl kopup içeri düştüyse oda koştukca ısınır ve koku yapar, bi kontrol et içerde kıl varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 aykkabıyı denize sok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 kesin cozum http://2.bp.blogspot.com/_bSk6yN_RU3Q/SwIR1BElnjI/AAAAAAAAEIs/Dj83wxYW7SY/s1600/saw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar