enriqorkem Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Latitude pahalı kaçar. kurumsal ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 toshiba dell falan pahalı da bu markalar uzun süre tık dahi demiyor. fiyat|kalite açısından 5 üzerinden 5 alır rahatlıkla yani. edik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 MBP al güzel kardeşim, amerikadan başka marka laptop alanı dövmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Toshiba yalan da Dell'in yüksek konfigrasyon ürünleri iyidir özellikle. F/P açısından LG veya Lenovo da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 // pazar alanına satılık ürünler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.techbargains.com/news_displayItem.cfm/252069 Alienware de soyle bi deal varmis su an, 1250 ye geliyor mayis 6 da kupon expire oluyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 şöle baktım aliene ilk. yalan çok fazla koymuş. http://www.alienware.com/Landings/laptops.aspx sen modifiye edince parasını vericek sana. http://www.newegg.com/Product/PowerSearch.aspx?N=100006740&IsNodeId=1&SubCategory=32&GASearch=3 abd den laptop alınacaksa neweggden alınır. bak arada kampanya falan oluyor. olmasada alınır. geçen acerde -$400 vardı bazılarında direk çektiler :) larva çok dikkat çekiosun. 740QM li laptoplar usada $600 ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834215037 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834215004 amd olan iyi. ötekide iyi ama amd yi al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Archangel_ said: Patinin değerli gurularına ve guru olmasa da konuyla bilgili güruguna bir kez daha işim düştü, bi el atıverirlerse pek mutlu olacağım. aradığım özellikler kabaca; 1500-1750 tl arasına tekabül eden, 300gb dan az olmamak kaydıyla hdd si, en az 4gb 1333mhz rami olan, 14"-15" ekrana sahip(çok büyük olsun istemiyorum)bir laptop.bu özellikler esneyebilir ama; ekran kartını entegre istemiyorum, mümkünse Radeon HD 5470, toshiba, dell gibi güvenebileceğim markalardan öneri istiyorum :) ee her bişiyi yazmışsın gir bak netten demeyin lütfen, bulamıyorum. ha bir de bak şu şu şu da güzel olur denebilir diye danışayım dedim Konuyu tekrar uplıyorum.Şöyle ki; amerika ziyereti biraz ötelenmişti, 1000-1100$ üst sınır olmak üzere laptop arıyorum, Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 selam. dell al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 model bul da alayım işte olum bestbuydan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 selam asus al. (bilgim olduğundan söylemiyorum benim asusla beraber laptop alan herkes 2. almak zorunda kaldı (ekranları gitti, sc2 oynarken yandı, anakartı yandı vb.) benim alet turp gibi eğer beleş lenova laptop gelmeseydi hala ondaydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi ciddi ciddi asus almayı düşünürken yapılır mı şimdi bana bu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 derdin oyun değilse, lenovo X1, x201, veya Samsung 9 serisi gibi aletlerden bakın. bunlar yeni jenerasyon notebooklar. (ya da ultrabooklar) bu arkadaşlar anakartlarında sandybridge altyapısını kullanıyo ve son jenerasyon i serisi işlemcileri var. acaip inceler, pil ömürleri baya uzun ve işlemci güçleri hiç fena değil. 1.6 Ghz ile çalışırken yeri geliyo 3.2 Ghz'ye falan çıkabiliyolar. SSD'li bi model de bulursan hızdan orgazm olursun. had kolay gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 oyun oynamicaksan kesinlikle macbook pro almanı öneririm. Oyun oynicaksan da ya Dell ya da alienware. Diğer firmalar yüksek ekran kartlı laptopları yapmayı beceremiyorlar 2 ayda yanıo bozuluyo bişeyler oluyo. 5 tane laptop almışlığım var, tecrübeden konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 alienware sony gibi bazı markaların kendi sitesinden kişiselleştirme özelliği filan var, onlar hakkında ne düşünürsünüz, alienware m11x kullanan var mı hiç misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834246132 şu makina nasıl arkadaşlar bi yorum yapabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ekran kartını bilmiyorum nasıldır ama onun dışında gaaayet iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html GT 555 hakkında makale, O laptop'u kaçırma bence, laptop alacak olsam Amerika'dan birisini kitler alırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Sovereign said: oyun oynamicaksan kesinlikle macbook pro almanı öneririm. Oyun oynicaksan da ya Dell ya da alienware. Diğer firmalar yüksek ekran kartlı laptopları yapmayı beceremiyorlar 2 ayda yanıo bozuluyo bişeyler oluyo. 5 tane laptop almışlığım var, tecrübeden konuşuyorum. mac alıcaksan yeni nesil airlardan al. eskisine nazaran boru gibi işlemcileri var, gerisini biliyosundur zaten. diğer dediğim bilgisayarlar da macbook air yerine tercih edilecek PC'ler zaten. Optik sürücü gibi "lüks"leri falan var ekstradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 600-700$ lık bi makina alıp office, internet vs gibi işlerimi halletmek de bir seçenek ama madem 600-700$ gözden çıkarılıyor, bütçe de elveriyor ise fiyatı biraz yukarılara çekip hem 1.5-2 sene gaming laptop olarak kullanabileceğim expert bi makina hem de sonrasında uzun süreli office işlerimi halledebileceğim bir laptop daha mantıklı geliyor açıkçası. bir de 1500tl gözden çıkarıldığında burada dahi taksitle middle/middle class ekran kartlı, 4-6gb ramli, i5 makinalar var, abd den gelecekse tam gelsin diyor insan ister istemez :) sorun ise burada başlıyor, 1000-1100$ verip de ABD den uluslararası garanti vs de dikkate alınıp "şu makina alınır arkadaş" diyecek bilginlere ihtiyacım var :) zira abd deki yakınım, bir başkası için order ettiği lenovo laptopın türkiyede sadece 50 tl daha pahalı olduğunu görüp iptal ettirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 eheh ben sadece TR'de olmamalarını temel alıp önermiştim. Amacın oyunsa; Alienware. Ki kendisi Dell oluyore. Fiyatlarını bilmiyorum araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 gateway almıştım 1100 dolara 2 sene kullanıp 950 tl ye sattım geçenlerde çok iyi fiyat/performans ürünleri var gateway i de tercih edebilirsin yani marka olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mr_Hand said: eheh ben sadece TR'de olmamalarını temel alıp önermiştim. Amacın oyunsa; Alienware. Ki kendisi Dell oluyore. Fiyatlarını bilmiyorum araştırmak lazım. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwbr1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m14x şuradan customize bi şeyler yaptım, lenovodan daha düşük özellikler daha pahalıya geliyor ama :/ @Loex; hiç duymamıştım o markayı.en azından laptop konusunda. uluslararası güvencesi vs var mı biliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Apple alın abicim, Amerika'dan başka şey alınmaz. Apple alın pls. Gidip tüm paramı MBA'e basasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar