di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Olay su; Sivil itaatsizlik eylemi yapacakalarini aciklayarak Taksim'de toplanip yuruyuse gecen BDP'liler saga sola molotof kokteylleri atarak ilerliyorlar. Buna gore bana sunu aciklamanizi istiyorum. Taksim'de 15-20 Kisi bir araya geldiginde bile toplu gosteri diye milletin anasini aglayan polisler nerde ? Neden bunlara dokunmuyor ? Ogretmenler, doktorlar ve nicelerinin bu serefsiz evlatlarindan daha mi az haklari var ki insan gibi gosteri bile yapamiyorlar, yaptiklarinda dayak yiyorlar ? Hadi bakalim. Buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 it iti ısırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 danisikli dovus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Medya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 çünkü devlet kendi eliyle yaptırıyo bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bunlara müdahale edince avrupa kıçını yırtıyo çünkü, ama öğrenciyi işçiyi vs istersen bombala avrupa ses çıkarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Napolyonn said: çünkü devlet kendi eliyle yaptırıyo bunları. Devlet dedigin ? Hukumetinden polisine kadar hepsi AKP kontrolunde degil mi ? Tayyip aganin dokunun dedigine dokunuluyor dokunmayin dedigine dokunulmuyor mu ? Devlet ne ? Acikla anlat bana bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 molotof denen nane bir tek bizde böle çatapat niyetine atılıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 dün-bugün olan olaylardan sonra sert yapsa daha beter kan çıkar da ondan. active denial system diyorum 2-3senedir de onu da bizimkiler duyup uygulayana kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 neyi açıkla gizli saklı olan bişeymi var. sen adamlara sizi temsil imkanı vermiyoruz dersen böyle bozarsın dengeleri sonra niye böyle oluyo diye soramayız. kimseye bişey olmaz umarım ama bu halkı birbirine düşürmek işte milliyetçileri gaza getiriyo gene birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Sparkcaster said: bunlara müdahale edince avrupa kıçını yırtıyo çünkü, ama öğrenciyi işçiyi vs istersen bombala avrupa ses çıkarmaz Valla hic de oyle degil. Gor bak yarin oburgun bu eskiyalar "gosteri yapip haklarini kazanmis" topluluk olacaklar. Goz yumulmasinin tek sebebi bu. Arada bir iki parti de ekmek yerse "bakin size dokunmadik" diyerekten ne ala. Baska bir amac goremiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Napolyonn said: neyi açıkla gizli saklı olan bişeymi var. sen adamlara sizi temsil imkanı vermiyoruz dersen böyle bozarsın dengeleri sonra niye böyle oluyo diye soramayız. kimseye bişey olmaz umarım ama bu halkı birbirine düşürmek işte milliyetçileri gaza getiriyo gene birileri. Bunlarinki hak da digerlerininki patlican mi onu anlatacaksin bana. Cok normal demeden once sevgili basbakanin neden izin verdirtiyor bunlara onu acikla. Polisi salsa ustune gotunden kan alirlar ordaki bir avuc adamin. Neden izin veriyorlar ? Sana soruyorum cunku gayet savunucususun benim yanlis gordugum sistemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 işine gelmiyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 diğerleri temsil ediliyo ondan sorun yok basit bunları düşünmek gerçekten. ben şiddete karşıyımda devlet kürtler e rage veriyo sonra neden diye sormaya gerek yok sebebi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Değerli kardeşlerim.Yaklaşık 30 senedir şu gruplara dokunulur(harbiden dokunur): -Vatanını,milletini,bayrağını seven Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna kadar bağlı insanlara. -Başı açık her meslek grubundan kadına,genç kıza. -Öğrencinin badem bıyıksız ve çember sakalsız olanına. -Ülkücü olduğunu çeşitli şekillerde belli eden ya da ülkücü taklidi yapanların haricindeki her türden öğrenciye. Bu kişilerden kendisine zarar gelmeyeceğini, bu kişilerin içinden birinin kaldırıp molotof kokteylini ağzının ortasına patlatmayacağını da çok iyi bilir.Bu nedenle bu gruplara DOKUNURKEN nasıl da rahat ve İTİNA ile DOKUNDUKLARINI hepiniz defalarca izlediniz tv ekranlarından. Tabi bunda ülkemizin başındaki AKEPE iktidarının etkisi çok daha fazla.30 senedir bu kurum içinde devam eden cemaatleşme AKEPE zamanında inanılmaz hızlı oldu.Adamların dünya görüşü belli.Bu dünya görüşü dışındaki herkes onlar için DÜŞMAN.Vatandaş değil.Ve tabi canları da her insan için olduğu gibi,onlar için de çok tatlı.Ağızlarının ortasına taş yemekten,molotof yemekten korktukları için o şerefsiz teröristlere müdahale etmeye korkuyorlar.Çünkü müdahale edin dendiği zaman yukarıda yazdığım gruplara müdahale ettikleri gibi etmelerine de AKEPE izin vermiyor,vermez.Hesapta AB kriterleri girer devreye.Sözüm ona insan hakları girer devreye.Ayrıca cemaat ile bu teröristler arasında belli ki bir anlaşma var ülkemizin destabilize edilmesi konusunda.Dolayısıyla cemaat ne derece bu kurumumuzu kontrol ediyorsa o derece bu teröristlere müdahalesi kısıtlı olur şeklinde düşünüyorum özetle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sinirler gergin su an yapılacak bir müdahaleyi bekleyen provakatörler de hazır, müdahale olurda birileri ölürse çok büyük olaylarlar çıkar bu yüzden müdahale edilmemesi en mantıklısı, esas bdp girmiyorum seçimlere kürtleri yok sayıyorlar diye de bir çıkış yaparsa o zaman daha da beterleri olacak, valla zor günler geliyor. umarım bdp seçimlere girerde bir şekilde geçer gider bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ya bir de polis de dokunduğunda nasıl dokunacağını bilmiyor. şırnakta ufak bebenin kafasına gelmiş gaz bombası. batmanda tedavi görüyormuş al sana adamların nefret ile dolması için sebep. doğru ya da yanlış, sen olsan sen de hoş şeyler düşünmezsin haliyle. ama tertemiz ADS var. aç, kaçışsınlar. çok güzel. ne göz yaşı gazı gibi efektif olmayan bişi sıkıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ülke kendi içindeki it sürüsünden korkar hali geldi ne yazıkki. Her havlayanın başını okşamaya kalkarsan olacağı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Abi ne dediginizi bilmiyorsunuz siz. Yemisim gerginligini provakatorunu. Video'yu izlediyseniz gormussunuzdur milletin otobuslerden inip kacistigini. Bir grup serefsiz saga sola salliyor elindekileri ve polis geri duruyor. Baska hic bir gorevi var mi abi polisin ? YOK. Hic bir bahanesi yok bu olayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abi bu ülkede birileri karışıklık istiyo.. ortadoğu kaynarken hergün arap ülkelerinde yeni isyanlar çıkarken ysk şak diye böyle bi karar vermesi birilerinin işine geliyor. meybi ergenekon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tabi lan kesin ergenekondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Gec hocam gec. Hepsinde ustu kapali, cekistirilen bir kesim var ama milletin malina, canina acikca kastetmenin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 dasaaa said: dün-bugün olan olaylardan sonra sert yapsa daha beter kan çıkar da ondan. active denial system diyorum 2-3senedir de onu da bizimkiler duyup uygulayana kadar... şu aslında, şiddetli müdahele olursa yarın daha büyüğü olur. bağırsınlar iki kırsınlar yatışsınlar diye bekliyor devlet. şiddeti şiddetle bastırmak böyle durumlarda çok da faydalı değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Bu sekilde olacaksa olmasin, ciksin olay, karissin ortalik. Anasini aglatsinlar bir kere BDP'lisinin PKK'lisinin ondan sonra gorelim bakalim nasil oluyormus. Kaldi ki madem boyle bir olay var, sinirleri gecsin diye bekleniyor neden herkese uygulanmiyor da bunlara uygulaniyor ? Cok uzak degil hamile hatunun tekmelenerek bebegini dusurmesine sebep olunan olay. Nasil yumsatma bu ? Vura vura mi ? Ve tekrar soyluyorum. Ortaligi yakip yikmanin hic bir gerekcesi mazereti yok. Hayir ortada polis de yok. Koridora alirlar etraflarini kapatirlar hadi neyse. O da yok. Nerde bu polisler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar