Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vatan bilgisayar ve ücretsiz kargo

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

cumartesi bi sipariş vermiştim vatan bilgisayardan. sitede ücretsiz kargo yazıyordu falan her neyse. kardeşimin adresine gidecekti. az öcne ulaşmış ama 5tl kargo parası istemişler. şimdi sorun kimde? ups? vatanın saçma salak internet sayfası? şimdi tekrar baktım ürüne fiyatı artmış ama hala ücretsiz kargo ibaresi duruyor. müşteri hizmetlerini aradım 29. sıradasınız dedi. hadi ordan dedim kapadım direk. 5 lira uğraşmam normalde ama kıl oldum bu sefer bunlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 75 lira üzeri alışveriş yaptığımda almamışlardı. Ama o arada araştırırken aldıklarında ücretsiz kargo yazmasına rağmen kargo ücreti talep edilen kişiler olduğunu gördüm, çok sayıda insan hemde. Ekşi'de falan en çok şikayet edilen konu bu. Şikayetimvar.com gibi sitelerde de hep bu konu üstüne yazılmış. Bence sen de yaz.

Ups yüzünden değil aslında, gönderici ödemeli gönderseler ups para almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ara abi 5 lira 10 lira falan değil. Hep bu sıkıntıyı yaşatıyorlarsa değiştirecekler yaptıkları işi.

Bide mesela kargo ücretini belirtmeyen firmalar var. Hatta vatan olabilir bu yine. Lan anlaşma var mı yok mu, kaç desi kaç lira tutacak, bilgisini vermeden iş yapılır mı?

Ara iste, hediye çeki falan versinler hiç olmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen, 4 lira dediğin bi çorba parası. Kargonun ücretli olduğu belirtilse problem yok, ya da kargo ücreti siparişe yansıtılsa da bi problem yok.
Ama ücretsiz kargo diyip böyle yapmaları şeref yoksunluğu. Gerçi ben ve benim gibi uğraşmaya üşenenler yüzünden böyle oluyo hep sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siparişiniz kampanya dönemlerinde 10 gün içinde kargoya teslim edilir ve kampanyalı siparişlerin kargo ücreti alıcı tarafından ödenir.
Sipariş edilen ürünün ebat ve ağırlığına bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, ortalama kargo bedeli paket başına 10 TL’dir.

buymuş olayın aslı. gerçi daha önceden external hdd aldığımda ödememiştim her nasılsa. demek ki o zaman kampanyada değilmiş o ürün. her neyse en azından arayıp sormuş oldum ne ayaksınız diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...