fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 evet efem, kiz arkadasla kalacak, uzerine bir de 'seks oteli mi burasi' demeyecek, evlilik cuzdani sormayacak otel ariyoruz. merkezlere yakinlik ve abzurd olmayan fiyatlar tercih sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Izmir Swiss ama pahali. Crowne plaza var Inciraltinda guzel orasi da baya. Merkeze de taksiyle 20 lira falandir. Basmane deki oteller var ama muhit dandik, geceleri kotu olur pavyonlar falan. Bir de Ontur otel var basmane ye yakin. Orasi da iyidir. boyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 İzmir'de karaca hotel, merkezi ve çok iyidir. Ancak yine de pahalı gelir mi bilemem, o zaman daha ucuz alternatiflere yönelmek lazım. Basmane olabilir denildiği gibi, eskisine göre biraz toparladılar çevreyi, tabi gece basmane'de takılmıcaksınz taksiye binip kordon'a alsancak'a fln oralarda yakın Antakya'da Antik beyazıt diye eski bir evden döndürülmüş otelde kalmıştım. Ben yazın ortasında gitmiştim o yüzden sezon dışı gibi ve fiyatı makuldu, sezon fiyatını sormak lazım. Kahvaltısını artısı olarak hatırlıyorum, ancak eski bir evden çevrildiği için her odası aynı rahatlıkta değil anladığım kadarıyla. Buradan rezervasyon yaparsanız odanın konumunu vs iyice sormak lazım. Gaziantep'de kesin iyi otel vardır ama benim gözlemlediğim oteller kalitesine oranla pahalı. Ben olsam minimum gereksinimleri tutturan en ucuz otelde kalırdım, veya konumuna göre daha çok para da verebilirdim. Kaldığım otelde arkadaş vasıtasıyla kalmıştım o yüzden ismini falan hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 basmane anemon yada fuar anemon gerçi ikiside yanyana gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 swiss guzel. crown da guzel. bide balcovada acilan yeni bi otla var termal otelin yanina o da guzelmis bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 izmir anemon bide fuarin karsisinda bi yer vardi iyi gibiydi antakya'yi pek bilmiyorum iskenderunluyum antakya 35dakka ontur var baya merkezde fiyat/performans olarak fena degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 forum patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 x5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bir izmirli de cikip, gelin bizde kalin dememis. gevur izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 fizban , otelle işim olmadı kuzenlerde kaldım ben ama antakyada kuzeytepe adlı mekana gitmenizi tavsiye ederim o kadar mekan gördüm fiyat performans en iyisi burası içki kültürünüz varsa mezelere hayran olursunuz zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ya açıkçası daha küçük, daha ucuz oteller arıyorum. mesela esh antep'te kale evini önerdi, onun gibi oteller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Antep'te kale içiyle beraber Ayıntap otel, Üniversite oteli var ama kız arkadaşa ne diyo bilmem buralar. Bi şey demeyeceğini düşünerek söyledim. edit: kale evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar