seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 imamın ordusu sanıldığından da büyük aslında. http://www.haberturk.com/polemik/haber/622154-siddeti-kadin-istiyor /play imperialmarch.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 doğru yanları yok değil söylediklerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kadın mağdur olana kadar kimse kılını kıpırdatmıyosa ancak dayaktan sonra insan hakları söz konusu oluyosa böyle bir yanlış anlamanın ortaya çıkması normal tabii. gerçi cidden dayağı hakeden vardır tabii, ama adamın bunu iyi niyetle söylemediği de ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Erkekle eşit olayım derken erkekleşmek. Çok iyi ya asdaf. Bu yüzden sevmiyorum psikolojiyi işte. Abuk subuk, çok bireysel bir kere (ama genelleme yapmayı çok seviyorlar). Kötü gözlemler yapıp nedenini açıklamaya tenezzül etmeyip zbam diye argüman fırlatıyorlar oraya buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 söylediklerinde biraz da olsa haklılık payı var, seni özellikle provoke edip sonra maduriyeti oynuyan kadınlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ana fikir şiddetin ne şekilde olursa olsun meşru bi zemine oturtulabilmesi. tecavüzü kadının başına yıktılar zaten, dayak işini de keza. çok garip işler; mazoşist türk kadını tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abi dediklerinin nesinde haklılık payı var açıklar mısın? e beni zorladı diye gidip işkence yapayım haklı olayım. özellikle kendinden güçsüz insanlara vurmayı, darp etmeyi hiçbirşey açıklamaz yani. bunlar da amma çoğaldı ya. bunların bu cüreti nerden geliyor anlamış değilim. rezalet. yok dekolte giyerse tecavüz caiz yok şiddeti istiyorlar hey allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Allah için arada sırada çakmak gerekebiliyor kadınlara. Sevgi sillesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 wha pap gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Bella said: abi dediklerinin nesinde haklılık payı var açıklar mısın? e beni zorladı diye gidip işkence yapayım haklı olayım. özellikle kendinden güçsüz insanlara vurmayı, darp etmeyi hiçbirşey açıklamaz yani. bunlar da amma çoğaldı ya. bunların bu cüreti nerden geliyor anlamış değilim. rezalet. yok dekolte giyerse tecavüz caiz yok şiddeti istiyorlar hey allahım ya.Şiddetin meşrulaştırılmasına haklılık payı vermiyorum bahsettiğim niyetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 evinde ya da çevresinde aile içi şiddet yaşanmamış adamlar "ama biraz haklı beyler" demesinler bi zahmet. pratikte sandığınız gibi yürümeyebiliyor işler. her neyse, siz adamı haklı çıkarın ben geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 adamın tipinde de imamlıktan zerre eser yok daha çok marjinal bi profesör işte ama allah bilir karısından neler çekmişte akademik hayatını isyanına ortak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Adam hakli gayet. Sadece kadinlarda degil, bir cok insanda bir cok donemde var benzer seyler. En sik goruleni ergenlik iste. Surekli dert yanan ya da hep magdur olan arkadasiniz olmustur ya da boyle birine denk gelmissinizdir illaki. Adamin bahsettigi kesim de ayni kesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Bahsetmeye çalıştığım , bazı durumlarda kadınların özellikle madur olup üste çıkmak için seni provoke etmesi (kişisel tecrübelerim) Tabi hiçbirşey şiddeti aklamaz onun altını çizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 olitere said: söylediklerinde biraz da olsa haklılık payı var, seni özellikle provoke edip sonra maduriyeti oynuyan kadınlar var var da bu sana hiç bir insana şiddet uygulama hakkını vermez. think bro think Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Bye. http://i.imgur.com/W5mNI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 şu çok eksik bir haber yalnız. şurdaki 1 paragraf yazıyı okuyup adamı ve düşünceyi değerlendirmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ben tokat attım daha önce bir sevgilime. Dünyadaki en güzel his hakeden birine vurunca. Alt tarafı fiziksel anlık acı, büyütmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Sparkcaster said: wha pap gibi mi bi hareketlenme oldu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 tey allaam. lüt fen rica ediyorum artık insanlık barzoluğuna bahane bulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 reha bey nye sildiniz WHA-PAP'ı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ahlak zabıtasıyım. Burası seks forumu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 pipi çok ayıp bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 o değil de çok hızlı oldu.. yazıları okuyamadan yanlışlıkla sayfa refreshledim, ve yok oldu :( .. kadın şiddet istiyor diyeni şiddete boğabilirim. çok haşinimdir.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 işin komik yönü bu adam bile akp ci oldu bi anda auha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar