Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"şiddeti kadın istiyor" (muş)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kadın mağdur olana kadar kimse kılını kıpırdatmıyosa ancak dayaktan sonra insan hakları söz konusu oluyosa böyle bir yanlış anlamanın ortaya çıkması normal tabii.
gerçi cidden dayağı hakeden vardır tabii, ama adamın bunu iyi niyetle söylemediği de ortada.
Mesaj tarihi:
Erkekle eşit olayım derken erkekleşmek. Çok iyi ya asdaf.

Bu yüzden sevmiyorum psikolojiyi işte. Abuk subuk, çok bireysel bir kere (ama genelleme yapmayı çok seviyorlar). Kötü gözlemler yapıp nedenini açıklamaya tenezzül etmeyip zbam diye argüman fırlatıyorlar oraya buraya.
Mesaj tarihi:
ana fikir şiddetin ne şekilde olursa olsun meşru bi zemine oturtulabilmesi. tecavüzü kadının başına yıktılar zaten, dayak işini de keza. çok garip işler; mazoşist türk kadını tabi.
Mesaj tarihi:
abi dediklerinin nesinde haklılık payı var açıklar mısın?

e beni zorladı diye gidip işkence yapayım haklı olayım.
özellikle kendinden güçsüz insanlara vurmayı, darp etmeyi hiçbirşey açıklamaz yani.

bunlar da amma çoğaldı ya. bunların bu cüreti nerden geliyor anlamış değilim. rezalet. yok dekolte giyerse tecavüz caiz yok şiddeti istiyorlar hey allahım ya.
Mesaj tarihi:
Bella said:

abi dediklerinin nesinde haklılık payı var açıklar mısın?

e beni zorladı diye gidip işkence yapayım haklı olayım.
özellikle kendinden güçsüz insanlara vurmayı, darp etmeyi hiçbirşey açıklamaz yani.

bunlar da amma çoğaldı ya. bunların bu cüreti nerden geliyor anlamış değilim. rezalet. yok dekolte giyerse tecavüz caiz yok şiddeti istiyorlar hey allahım ya.
Şiddetin meşrulaştırılmasına haklılık payı vermiyorum bahsettiğim niyetler
Mesaj tarihi:
evinde ya da çevresinde aile içi şiddet yaşanmamış adamlar "ama biraz haklı beyler" demesinler bi zahmet. pratikte sandığınız gibi yürümeyebiliyor işler.

her neyse, siz adamı haklı çıkarın ben geliyorum.
Mesaj tarihi:
Adam hakli gayet.

Sadece kadinlarda degil, bir cok insanda bir cok donemde var benzer seyler. En sik goruleni ergenlik iste. Surekli dert yanan ya da hep magdur olan arkadasiniz olmustur ya da boyle birine denk gelmissinizdir illaki. Adamin bahsettigi kesim de ayni kesim.
Mesaj tarihi:
Bahsetmeye çalıştığım , bazı durumlarda kadınların özellikle madur olup üste çıkmak için seni provoke etmesi (kişisel tecrübelerim) Tabi hiçbirşey şiddeti aklamaz onun altını çizim
Mesaj tarihi:
olitere said:

söylediklerinde biraz da olsa haklılık payı var, seni özellikle provoke edip sonra maduriyeti oynuyan kadınlar var

var da bu sana hiç bir insana şiddet uygulama hakkını vermez.

think bro think
Mesaj tarihi:
o değil de çok hızlı oldu.. yazıları okuyamadan yanlışlıkla sayfa refreshledim, ve yok oldu :( ..

kadın şiddet istiyor diyeni şiddete boğabilirim. çok haşinimdir.. ;)
  • Yeni Oluştur...