ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ya hedef zaten mount olması değil o mount düşse de daha kullanışlı olduğundan roketimi kullanmaya devam edicem ama görüp görüp göt olmak (ki çok şanslıyımdır normalde) içime oturdu. düzeltme: za yazmışım zg olcak doğru tespit. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kazanamayacagim itema roll atmam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 mount türklerin eline geçti yabancılar çıldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 za bear 20 kez falan kaybetmişimdir baya bi 2. lik vardı rollarda war glaive 4 yıl oldu, zamanında bt farmdı, hala yok skull of guldan - aldığım ama tartışma çıkan itemdi gm geri altı vs üzülüom mu? yoo altı üstü video oyunu ama yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Masquerade said: za timed event solo yapılacak bişi değildi ya wotlk da bile. :pza woltk da yoktu ki wotlk geldiginde kalkmadımı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 za da bear ı kaldırdılar diye biliyorum yoksa za achi için vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hozceri said: Masquerade said: za timed event solo yapılacak bişi değildi ya wotlk da bile. :pza woltk da yoktu ki wotlk geldiginde kalkmadımı o ? hem bişi bilmemek hem de biliyomuş gibi mesaj yazmak. klasik türk hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Snake said: hozceri said: Masquerade said: za timed event solo yapılacak bişi değildi ya wotlk da bile. :pza woltk da yoktu ki wotlk geldiginde kalkmadımı o ? hem bişi bilmemek hem de biliyomuş gibi mesaj yazmak. klasik türk hareketi. klasik türk hareketi diyerek küçümsemekte bi türk hareketi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 durmadan piramit yapmaya çalışmak, klasik yeni pati user hareketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 stratholmede Pattern: Truefaith Vestments düşmüştü, warlockun 6 rollunun üstüne 5 atmıştım. screenshotı vardı ama bulamadım affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Karazhan'dan Midnight'ı aldım 100 roll ile, MGT'den beyaz tavuğu, Baron Rivendare miydi Strattaki işte onun da bineğini aldım. İçimde ukte Al'ar kaldı bi onu alamadım, diğer hemen hemen tüm rare bineklere sahiptim bir ara :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Yemişim mountu bi wand düşüremedim heroiclerde 34534534 kere girmeme rağmen.Sonra düşen ilk bwd trash wandına max bid verdim hala heroiclerde düştüğünü görmedim brc ve dm wandlarını.Daha doğrusu wand drop görmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ayrıca zg zamanı ilk tiger dropta son kişiyim zannedip 97 roll atıp sevinirken 98 rolle epic mounta binemeyen kötü bir shamanın pis oyununa gelmiştim bide epic mount alsın diye para yardımları falan gelir şimdi sahibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ben vortex teki bineği bir kere gördüm onuda kazanamadım zg deki raptor yada tiger hiç görmedim zaten keza mavi protoyuda o kadarda kestik vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ben ironfoe kacırdım rogue'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kaedenin100atıpkaybettiğihealingmace.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar