Volfied Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 beyler sanirim gelebiliyorum hatta gimliyle beraber geliyoruz studyo pazar gunu ben 11 i pazar gunu diye dolasiyodum ortalikta gimli simdi yakti ampulu (bugun cumaymis lan hehe) ama tam bi fiyat belirlersek iyi olur, malum aileyi yolucam :) 15 milyon oyun, yedek mermi almam buyuk ihtimal ustune bi 15 milyon ulasim yemek dersek 30 falan tutar dimi (lutfen yedek mermi alacaksin muhabbetine girmeyin, biliyorum kendimi)[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya sunu 1 hafta ertelesenız cok ıyı olcak ama nese[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 volfied bence yedek mermi gerekir.. Çok zor başta verilenerle bitirmek..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 jacabo bir hafta sonra isnalarin dershanesi aciliyor zor olur ama kesin bir daha yapariz merak etme sen:) volfied sen 40 al ustunu verirsin :) aslinda 25 bile eyter ama ne olur ne olmaz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 10 Eylül 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tahminen kesin gelenler estel brad tharkas +1 2 veyahut 3 4 de olabilir. quiveren sot volfi gimli victor elesso supheliler Duke_Guybrush Blind lord_elvyn satici arlanmaz utanmazlar jacabo nameless duke e supheli dememin sebebi namelessla beraber geleceklerini dusunmem ve biri gelmeyince otekininde gelmeme ihtimali olmasi yalnis anlasilmalar olmasin yaniliyor olabilrim:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Yarın kaçta nerde buluşuyoruz?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 14-30 da bulusuyoruz bostanci tren istasyonunda telefonumu verdim zaten gidilecek yer fatih duragi bp benzinci/ mc donalds estel sen 12 de bendesin. Bu arada gimli ve supheliler listesi bi zahmet onay ceksin.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 10 Eylül 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bana satıcı yazmasaydın kardes sımdı carpcam bı yere bılegı dıkısler patlıycak :) ıyı barı 2 hafta sonra bı daha yapalım hadı sıze ıyı eglenceler :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Kaç kişiyiz şu an?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yahu gormuyomuusn koskoca listeyi[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Parasızlıktan ötürü gelemiyorum arkadaşlar BÖHÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 behua 25 milyon cikmadi mi yaws[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 10 Eylül 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gerızekalı dersanem sınav oldunu bugun bıldırdıgı ıcın bende gelemıyorum :( 3-4 hafta sora bı daha yapılsın yuzde 99.9 gelırım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya kımse gelemıyor ıste erteleyın su boyatopu hedesını de 2 hafta sonra yapalım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 vari bska gelmeyen?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: THARKAS, 10 Eylül 2004 20:41 tarihinde demiş ki: duke e supheli dememin sebebi namelessla beraber geleceklerini dusunmem ve biri gelmeyince otekininde gelmeme ihtimali olmasi yalnis anlasilmalar olmasin yaniliyor olabilrim:) evt ii ki şüpheli demişin. nameless olmazsa maalesef ben de gelemem. (nameless bey estetik olucakmışmış da burnundan, hokka olcek anlicaanız) (ha bu arada ben duke, anlamışınızdır gerçi zekisiniz siz)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle [Bu mesaj nameless13 tarafından 10 Eylül 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yer ayarlandi adamlar bizim icin bosaltti orayi biz gitmessek bos kalacak yarin orasi ve zarar edecekler. her organizasyonda su sorun cikmasa kafami kesecem... kac kisis gelecegi kesinlessin baride ona gore adam getireyim yada getirmeye calisayim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ayın 22sinden sonra olursa neden olmasın?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 lol su duke sabaha kadar doom3 oynayacam dedı bana ondan zaten gelemez uyanıpta baltacı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 oynuycaz sabaha kadar korku hikayeleri bile anlattık birbirimize şimdi korku filmi izleyip bitircez oyunu (allah kısmet ederse , sekte-i kalpten gitmezsek eğer :) )[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 elesso ile volfiedrsa is oluyor gelmiyorsa is yatiyor ve bir daha beni macimdan orda paintball oynama olayi kapaniyor. son saniyede fikir degistiren arkadaslara tesekkurler.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben geliyorum ya?[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 zuhahuazuhzahu tiplere gel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tamam volfied zorladik baya ama oluyor[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bugarea altında bonzi buddy olan biri olarak sus bence biraz[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar