barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yoo. genele vurursan spor yapan erkek sayısı spor yapan kız sayısından fazladır bence. saymadım çıkıp etrafa ama fikrim böyle. türkiye'de yakışıklı erkek yok deme olayını anlamadım konuyla alakasını. ayrıca diyebilir yani. nasıl ben sarışın mavi göz diye tutturursam o da zenci diye tutturabilir mesela. veya viking olsun diye tutturur. bişi diyemezsin. bahsettiğimiz nokta. türk kızlarının gereksiz havası ve işi yokuşa sürerken isteklerinin artması. tabi bunların hepsi genelleme. o yüzden çok rahat çürütülebilir. biraz boş bir tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 avrupada genellersem, erkeklerimizin fazlasıyla gideri var fakat ne yazık ki kızlarımızın yüzüne hiç bi yabancı herif bakmaz yani, ibretlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 turkiyede guzel kiz yok diyeni bagdat caddesiyle carpar ni$anta$iyla bolerim. etiler ve bebekle saglama yapmak isteyen varsa buyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi kızların daha büyük bi çoğunluğu dikkat ediyor yediğine içtiğine. benim gördüğüm bu. (ya da çevremdekiler böyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Yok lan çok taş hatun var ya bazen bende inanamıyorum bunlar türkiyede de yaşıyormuş diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bağdat caddesindeki 1000 kişiyi 72 milyonluk türkiyeye oranladın helal. güzel kız yok demiyoruz, illa ki yanlışlıkla denk geleni olmuştur, evrim var genetik bilimi var ayrıca ben türk kızları çirkin mi dedim. erkekler kızlara oranla daha giderli dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 guzel kizlar size bakmiyosa biz napalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 "roket adam" said: avrupada genellersem, erkeklerimizin fazlasıyla gideri var fakat ne yazık ki kızlarımızın yüzüne hiç bi yabancı herif bakmaz yani, ibretlik. abi yakışıklılık konusu ayrı zaten kişiden kişiye değişir ama genel kızların hoşlandığı kibarlık, incelik, uğraşma ve peşinden koşturma olaylarına alışkın ya türk erkekleri. kızlar sağolsun iyi eğittiler. avrupaya transfer olanlar yaşar ve yaşatır sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 aga istanbulu izmiri hadi bi iki şehri al koy bi kenara. geriye kalan iller bildiğin leş yani malesef. lan konu hakkat güzel çirkin kız muhabbetine döndü video gg oldu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 smarthan said: abi kızların daha büyük bi çoğunluğu dikkat ediyor yediğine içtiğine. benim gördüğüm bu. (ya da çevremdekiler böyle) abi neden bahsediyorsun sen ya...daha demin geldim diyorum spor salonundan. üniversitedeyim bu arada. hani herkes ünili/genç ordaki. 2 kız vardı. gerisi erkek. kızlar da şişko. birbirimizin kasına bakmaktan illallah geldi ulan!! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 salonlarda genelde kızlar ve erkekler ayrı olmuyor mu ya? belki denk gelmemişindir sdf. bi de erkeklerde var bi tek kasları şişireyim baklavalarda çksın falan muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 turkiyede olan sorun belli. kimse cukunun boyuna, gotunun kilina gore sevgili aramiyor. herkes fantazi pe$inde. kiz desen, gotlu gobeklisi bile adonis kasli brad pitt arar. sonra yukari dudulludaki ahmetler 2 tekelde i$e girmi$ emoya verir. oglan desen, zaten ortalamasi belli, adrianaya niyet, fatmagule kismet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Esh said: adrianaya niyet, fatmagule kismet. hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Esh'le aci gercekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 izmire bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bizim donem pic oldu, kurudu gitti gosterip de vermeyenler yuzunden.. $imdiki 92-93 luler cok $ansli olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 arkadaşların kardeşlerinden duyuyoruz bazı olaylar, yeni nesil şanslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 baksanıza seks otobüsü bile varmış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ya izmiri geç istanbulda hatun dolu ya ama ortalama altı türk erkeğinin umudu her zaman tatil yerlerinde amelelere veren baya baya güzel kızlar.yadırgamıyorum bu yuzden yabancı kız hayranlıgını türkiyede yaşayıpta eli yüzü düzgün bir adamın kız arkadaş daha dogrusuda güzel kız arkadaş problemi yaşıcagını sanmıyorum ayrıca evet şuanki 15 yaş tayfası falan baya garipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bizim got elleme umudumuz olurdu, yeni nesil ana karnindan got ellemi$ olarak cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Red said: ya izmiri geç istanbulda hatun dolu ya ama ortalama altı türk erkeğinin umudu her zaman tatil yerlerinde amelelere veren baya baya güzel kızlar.yadırgamıyorum bu yuzden yabancı kız hayranlıgını türkiyede yaşayıpta eli yüzü düzgün bir adamın kız arkadaş daha dogrusuda güzel kız arkadaş problemi yaşıcagını sanmıyorum ayrıca evet şuanki 15 yaş tayfası falan baya garipler öyle zaten. bulamayanlarda türk kızlarına bok atıyolar işte 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 olm kız bulamamak değil olay. sorunsuz ve aynı zamanda taş güzel kız bulmak. nadir rastlıyorsun. rastladığını da cadaloz kız arkadaşları gazlıyor. ah cadaloz kız arkadaşlar. az çifti bitirmediniz lan. meriçlerden betersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 iyide sorunsuz ve taş kız her yerde bulmak zor değil mi ? baksana vidyoya. taş kız sorunlu oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ya şans işi bu. benim bu konularda takıntım var zaten. sarışın renkli gözlü olcak diye. tabi şişko olmıcak filan. ondan beni avrupa paklar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi problem sensin bence, kizlara bok atma surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar