xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 arattim daha once verilmemis gibi duruyor sarki ve sozler super video daha da super bence gunlerdir izliyorum daha bikmadim http://www.youtube.com/watch?v=CkoMbxHQmuM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Lyrics Oh here she comes, it’s “miss too good for everyone”, Hot since the seventh grade, mean as a snake in a knot Not just some pretty girl, she’s “muy en fuego” she knows it, she ought to, she’s told at least ten times a day But let’s look inside nothing but poison air Blackened heart barely beats blue blood throughout her facade Thinks she owns the world, treats people badly, someone should take a stand, Someone should tell her she’s awful But not me… not me… Cause I think that I might have a chance… Now I’ll do things for you, just like the other guys. Debase myself in the tragic hope that it will Make you desire me, through my obedience. What have you made me become and why don’t I feel shame? Yes I’ll watch your dog, really no trouble at all Yes, I’ll help you move, into another man’s house, Just remember I’m always there in a pinch, Shoulder to cry on or possibly kiss on the mouth. Let me buy you drinks, overpriced flavored martinis of various sizes, in so many hues. Yeah, I’ll hold your purse, I’ll just wait here then while you talk to that guy I guess I’ll just look at my phone. Oh you’re back again, Still looking hot as all hell and now you’ve made a friend, Hello my rival young suitor, Good luck to you. See she’s the devil and Satan’s got perfectly toned abs and rocks a C-Cup. Listen men, someone has to destroy her before she grows stronger and decimates all of mankind. Someone hold her and shove a sharp stake through her heart, watch her turn to ash Then we can live life again, free from tyranny, hot girl oppression, we’ll end this obsession with all that is wrong with the world. But not me….not me Though someone should tell her she’s awful But not me, not me Cause I still think I might have a chance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Hahahha çok başarılı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 eheheh başarılı olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 looptayım şuan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 1:05 gibi kopege bakin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ahahah cidden çok şekermiş group huga guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 baya başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 meriç cumhuriyetinin marşı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sdf bi tek turkiyeye ozgu degilmi$ bu kizlar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 türkiyede pek taş hatun yok yalnız. diğer ülkelerle kıyaslanınca. fındık kadar göğüsler diyarbakır karpuzu gibi kalçalarla "miss too good for everyone" lık taslayabiliyolar tabi orası apayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 evet yine konu güzel türk kızı yoka geldi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 başarılı. beğendim. ayrıca ben söylerdim direk. odunluk var azcık. o yüzden de şans yok sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 you love you lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 red kız olabilir beyler. kaç mesajdır görüyorum. kızlardan çok türk kızlarını savunuyor. kesin kız hatta. abanın pm lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bayıldım hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 2.14 de çocuğun kafası mı yanıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Evet :D Oyle seyler serpistirmisler videoya kopegin konusmasi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ahaha yok kız değilim.fakat bu klişenin karşısındayım :) cunku öyle olmadıgını görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 lisede kız bulamayanlar okulda güzel kız yokki ben nabıyım derdi o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ztn böyle böyle oluştu bu her yüz bulamayan gitti rusa.sora türk kızları rororo klişesi dogdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 türk kızları gerçekten rererö ama. şimdi mesela spordan geldim. gelirken konuştuk. abi ne spora giderler, ne bi koşarlar, ne de yediklerine dikkat ederler. sonra kaslı, düzgün vücutlu erkek isterker. ulan sen evde semirirken bu kaslı çocuklar her hafta saatlerini verdiler sağlıklı, düzgün bir vücut için. ne diye sana baksın pis şişko. ama işte gel gör ki anlatamiyorsun. spor salonları gene erkek dolu sdfs. dipnot: genelleme var burada. extreme örnekler lütfen verilmesin. ayrıca yabancı kızlar daha çok yüz veriyorsa ne diye kassın gençlerimiz o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ahhahaha facebook newsfeed: "Araştırmaya göre, çoğu Türk kadının vücudu, "üst dar-alt geniş=ARMUT" şeklindeymiş.Sevgilinizin neden "AYI" olduğunu şimdi daha iyi anlıyorsunuz.(uykusuz haber ajansı)" buna denk geldim biraz önce o postumun üzerine sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 barbu said: türk kızları gerçekten rererö ama. şimdi mesela spordan geldim. gelirken konuştuk. abi ne spora giderler, ne bi koşarlar, ne de yediklerine dikkat ederler. sonra kaslı, düzgün vücutlu erkek isterker. ulan sen evde semirirken bu kaslı çocuklar her hafta saatlerini verdiler sağlıklı, düzgün bir vücut için. ne diye sana baksın pis şişko. ama işte gel gör ki anlatamiyorsun. spor salonları gene erkek dolu sdfs. dipnot: genelleme var burada. extreme örnekler lütfen verilmesin. ayrıca yabancı kızlar daha çok yüz veriyorsa ne diye kassın gençlerimiz o da ayrı. la aynısını erkeklerin büyük çoğunluğu da yapmıyor mu ? türkiyede yakışıklı erkek yok mu desin o zaman kızlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar