sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Yok burada troll, BASKA KAPIYA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Uzay Keki...Buna sen-ben değil halkımız karar vermiş çok şükür.Birlikte yaşama iradesini SEVR'e rağmen göstermişiz.Birlikte savaşmışız.Kimse de Kürt'e zorla Türkçe öğretmemiş aksine Türkçe bilmeyen pek çok Kürt var hala,hem de 70-80 yaşında insanlar bunlar.Senin o dediğin zorla Türkçe öğretmişiz tamamen masal.Ayrıca Adıyamanlıyım.Adıyaman'a pasaportla beni gönderecek adam daha anasından doğmadı.Doğu ve Güney doğunun her karışı hepimizin.Tıpkı İstanbul'un,İzmir'in,Ankara'nın her karışı da yine bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 cetintas said: Aquila kardeş. Aynı kültür:Türküler,kıyafetler,şakalar,üzüntüler,sevinçler ortak... Din:Ortak. Topraklar:Ortak. Dil:Ortak. din ortak eyvallah, türk alevide var kürt sunnide var topraklar ortak, beaber yasıyolar, yoğunluk farklı olsada. dil.. ortak değil. muzik ortak değil, hikayeler ortak değil, kültür ortak değil, yemekler ortak değil, toplum yapısı ortak değil, gelenek görenekler ortak değil, uzarda gider bu tut ucundan tutabilirsen. bu farklılıklar demek değildirki, türkiye bölünüyor, hayır bu farklılıkları kabullenip bir arada yaşayabilirsen o zaman işte türkiye güclenir, kendi çeşitliliğnde serpinir, belki gün gelirde oh ne ala memleket diyince lafı düzünden anlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 11833 den sonra ençok çetin reiz seviliyor burda gördüğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 TD)Pentagram said: 11833 den sonra ençok çetin reiz seviliyor burda gördüğüm hahahahhahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Din ille de karışsın demiyorum zaten ama millet tanımında din pek çok yerde vurgulanıyor,üstelik aynı dinden olmak da kabul edelim ki daha da bağlamış toplumları.Yukarıda roket adam'ın dediği gibi AKP'nin 47%'si araştırıldığı zaman doğu ve g.doğudaki oylarının buna en az 12-13% katkısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 cetintas said: Uzay Keki...Buna sen-ben değil halkımız karar vermiş çok şükür.Birlikte yaşama iradesini SEVR'e rağmen göstermişiz.Birlikte savaşmışız.Kimse de Kürt'e zorla Türkçe öğretmemiş aksine Türkçe bilmeyen pek çok Kürt var hala,hem de 70-80 yaşında insanlar bunlar.Senin o dediğin zorla Türkçe öğretmişiz tamamen masal.Ayrıca Adıyamanlıyım.Adıyaman'a pasaportla beni gönderecek adam daha anasından doğmadı.Doğu ve Güney doğunun her karışı hepimizin.Tıpkı İstanbul'un,İzmir'in,Ankara'nın her karışı da yine bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin olduğu gibi. Keske boyle olsa, ama degil. Bolunelim de demiyoruz. Ya adamlarin ozgurce siyaset yapmasina izin verecegiz baraj kalkacak o insanlarin tek bir oyu bosa gitmeyecek catir catir siyaset yapacaklar mecliste sorunlarini dile getirecekler haklarini arayacaklar. Apo denen adamla konusmak da olacak, o adam bu surecte cok isimize yarayacak cunku, ya da adamlara ozerklik verecegiz. Ic iclslerinde bagimsiz olacaklar, kendi polisi jandarmasi olacak. Turkiye Cumhuriyeti olarak devam edecegiz. Ya da zaten seve seve bolecekler bizi, merak etme. Bu insanlar cok guzel kullaniliyor, TC de buna seyirci kaliyor. Ya bu isi aramizda cozeriz, ya da gelip cozerler. Bilmem anlatabildim mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 lan yine kürtlere gelmiş mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 12 13? %100mü oy aldı bu adamlar? o kadar nufus yokki güneydoğuda be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Slm, ben ırkçıyım. Burdaki vatan hainlerini takip ediyoruz. Kasıktan bıçaklayabiliriz sizi. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 apoyu muhattap almaktan ziyade bir şehit ailesinin eline vermeyi tercih etmekle birlikte bdp-dtp'nin mecliste kesinlikle yeri olmalı, baraj da acilen kalkmalı diye düşünüyorum hatta bi önceki mesajlarımın aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 'Doguda oy verenlerın akp nin %47sinde ki katkı payı %12-13tür' denmek istenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Cüce...İbo,Mahsun ve daha kaç tane Kürt türkücü aynı türküleri Kürtçe'de söylüyor,Türkçe'de.Halk her iki dilde de bu türküleri seviyor ve dinliyor. Nevruz'u Türkler taa Orta Asya'dan beri kutluyor. Pek çok Orta Asya ve Orta Doğu halkı da öyle. Yemekler ortak. Ama sen hala dil ortak değil,kültür ortak değil diyorsun.Pes diyeceğim de yanlış anlaşılır diye demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 O kadar büyük katkı yapabilecek oy yoğunluğu yok orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kültürü bilmem de aile yapısı cidden çok farklı. bizde "namus gitti" diye ufacık çocuğu canlı canlı gömmek olmadığı gibi para karşılığı karısını kızını pazarlayan adam da görmedim ben pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mithat said: 'Doguda oy verenlerın akp nin %47sinde ki katkı payı %12-13tür' denmek istenmiş. Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bdp bile %10a yaklaşıyorsa akp kürtlerden %12-13ü alıyordur bu demek degil ki 7-8 milyon hayır akpnin aldıgı toplam oyun %12-13ü sadece ki bu cok abartı bişi degildir tahminimce 2 milyon olsun hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/294/Osman%20Baydemir%20polisle%20tart%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1/A19151204.jpg http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/294/Osman%20Baydemir%20polisle%20tart%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1/A19151423.jpg http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/294/Osman%20Baydemir%20polisle%20tart%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1/D19155531.jpg bu goruntuler ile birlikte sozlerimi bitiriyorum. Allah akil fikir versin milletimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Iyi de ben kurtlerden bahsetmiyorum ki, turkiyede tek bir din, tek bir dil, tek bir kultur yok. Takilmissiniz bi kurtlere herseyi ona gore dusunuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 e diğer topikte otobüs yakıyorlar ama aynı tipler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hah yanı, ermeni milletidemi yok türkiyede? onların ülkeside var bak, onlara ne diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Resimlerden çıkarttıgım : Dıyarbakırda çok terorist var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ya yemişim kürtü de ermeniyi de türkü de , 1 tane adam akıllı adam yok mu bu memlekette ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mithat said: Resimlerden çıkarttıgım : Dıyarbakırda çok terorist var. Resimlerden cikarttigim: Bu insanlara cektirdigimiz eziyet yeter, nuans farki var iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 pek yok 30 yaşında askere çağırdılar konusu altında ne tartışılıyor.. olaya bak konuyu açan arkadaşın gerekiyorsa yeni konu açması daha doğru olur bak. siz de gaz boşaltın hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar