Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 yaşında askere çağırdılar, WTF?

Ghostcrawler

Öne çıkan mesajlar

Uzay Keki...Buna sen-ben değil halkımız karar vermiş çok şükür.Birlikte yaşama iradesini SEVR'e rağmen göstermişiz.Birlikte savaşmışız.Kimse de Kürt'e zorla Türkçe öğretmemiş aksine Türkçe bilmeyen pek çok Kürt var hala,hem de 70-80 yaşında insanlar bunlar.Senin o dediğin zorla Türkçe öğretmişiz tamamen masal.Ayrıca Adıyamanlıyım.Adıyaman'a pasaportla beni gönderecek adam daha anasından doğmadı.Doğu ve Güney doğunun her karışı hepimizin.Tıpkı İstanbul'un,İzmir'in,Ankara'nın her karışı da yine bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Aquila kardeş.

Aynı kültür:Türküler,kıyafetler,şakalar,üzüntüler,sevinçler ortak...
Din:Ortak.
Topraklar:Ortak.
Dil:Ortak.

din ortak eyvallah, türk alevide var kürt sunnide var

topraklar ortak, beaber yasıyolar, yoğunluk farklı olsada.

dil.. ortak değil.

muzik ortak değil, hikayeler ortak değil, kültür ortak değil, yemekler ortak değil, toplum yapısı ortak değil, gelenek görenekler ortak değil, uzarda gider bu tut ucundan tutabilirsen.

bu farklılıklar demek değildirki, türkiye bölünüyor, hayır bu farklılıkları kabullenip bir arada yaşayabilirsen o zaman işte türkiye güclenir, kendi çeşitliliğnde serpinir, belki gün gelirde oh ne ala memleket diyince lafı düzünden anlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Din ille de karışsın demiyorum zaten ama millet tanımında din pek çok yerde vurgulanıyor,üstelik aynı dinden olmak da kabul edelim ki daha da bağlamış toplumları.Yukarıda roket adam'ın dediği gibi AKP'nin 47%'si araştırıldığı zaman doğu ve g.doğudaki oylarının buna en az 12-13% katkısı var.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Uzay Keki...Buna sen-ben değil halkımız karar vermiş çok şükür.Birlikte yaşama iradesini SEVR'e rağmen göstermişiz.Birlikte savaşmışız.Kimse de Kürt'e zorla Türkçe öğretmemiş aksine Türkçe bilmeyen pek çok Kürt var hala,hem de 70-80 yaşında insanlar bunlar.Senin o dediğin zorla Türkçe öğretmişiz tamamen masal.Ayrıca Adıyamanlıyım.Adıyaman'a pasaportla beni gönderecek adam daha anasından doğmadı.Doğu ve Güney doğunun her karışı hepimizin.Tıpkı İstanbul'un,İzmir'in,Ankara'nın her karışı da yine bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin olduğu gibi.

Keske boyle olsa, ama degil. Bolunelim de demiyoruz.

Ya adamlarin ozgurce siyaset yapmasina izin verecegiz baraj kalkacak o insanlarin tek bir oyu bosa gitmeyecek catir catir siyaset yapacaklar mecliste sorunlarini dile getirecekler haklarini arayacaklar. Apo denen adamla konusmak da olacak, o adam bu surecte cok isimize yarayacak cunku, ya da adamlara ozerklik verecegiz. Ic iclslerinde bagimsiz olacaklar, kendi polisi jandarmasi olacak. Turkiye Cumhuriyeti olarak devam edecegiz. Ya da zaten seve seve bolecekler bizi, merak etme.

Bu insanlar cok guzel kullaniliyor, TC de buna seyirci kaliyor.

Ya bu isi aramizda cozeriz, ya da gelip cozerler.

Bilmem anlatabildim mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cüce...İbo,Mahsun ve daha kaç tane Kürt türkücü aynı türküleri Kürtçe'de söylüyor,Türkçe'de.Halk her iki dilde de bu türküleri seviyor ve dinliyor.

Nevruz'u Türkler taa Orta Asya'dan beri kutluyor. Pek çok Orta Asya ve Orta Doğu halkı da öyle.

Yemekler ortak.

Ama sen hala dil ortak değil,kültür ortak değil diyorsun.Pes diyeceğim de yanlış anlaşılır diye demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/294/Osman%20Baydemir%20polisle%20tart%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1/A19151204.jpg

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/294/Osman%20Baydemir%20polisle%20tart%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1/A19151423.jpg

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/294/Osman%20Baydemir%20polisle%20tart%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1/D19155531.jpg

bu goruntuler ile birlikte sozlerimi bitiriyorum.

Allah akil fikir versin milletimize.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...