TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 o kim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Padişahın lafı üstüne laf olmaz tez kellesi kesile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 TD)Pentagram said: o kim la sanat budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bıçaklayanın eşgali bulunmuş. Elinde şemsiye ve kitap varmış bir tane. Eşgal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 mauhauahuhauhuah epic win. bu arada sen mi yaptın netten mi buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Ben yaptım biraz hızlı oldu ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bedri Baykam'a tokat atmak için sırf sıfatından 3, sanat yaptığı peçetesinden 5 sebep bulunur ama bıçaklamak için bi sebep yok lan, oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 vaperon said: Bıçaklayanın eşgali bulunmuş. Elinde şemsiye ve kitap varmış bir tane. Eşgal :D muhauahua el atın da yayılsın ya süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bobiler'e gidermiş sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ahah guzel olmus bende suraya ekledim. dursun kenarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ahahah HASTANE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 o peçete gerçek bir sanat eseri.gerçekten iyi mantık. amacım trollük değil, orda olsam satın alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Para vermene gerek yok söylesen bi daha ıslatırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengeldim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Polyushka said: bengeldim said: entel dantel takılcağına adam olsaymış. kan alırlar kan. lütfen beni bıçaklarmısın ? bıçaklamam, bedri ayrı sen ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Böyle gerizekalıları niye anında banlamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 tekrar geliyolar yüzsüzce çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 küfür etmiş bedri ondan bıcaklamış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 örümcek kafalı olamadığım için banlayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 pekaziz said: Böyle gerizekalıları niye anında banlamıyoruz? zilyon kere banleniyorlar. kapıdan atıyorsun bacadan geliyor utanmadan. sen de onu trolle geç. başka çaren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dasaaa said: vaperon said: Bıçaklayanın eşgali bulunmuş. Elinde şemsiye ve kitap varmış bir tane. Eşgal :D muhauahua el atın da yayılsın ya süper olmuş zaaaaaaaaaaaaaahfudshfish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 AHAHAHAHAHHA GEBERDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yalniz adam arabaya binmeye calisiyo ordaki adamda topukluyo fln tam epic olmus yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bedri kedi canini senin http://www.youtube.com/watch?v=R1BVWSObl5U&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 o diil de, arabamın etrafında öyle bağıran bi herif olsa ben de almam lan. adam normal yürüyo, diğer yandan bağırıyo camış gibi. allah korusun tabii de, yerde falan olsa neyse. bayaa sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Seele said: Bedri kedi canini senin http://www.youtube.com/watch?v=R1BVWSObl5U&feature=related hahhaha ahaha ilk defa izliyorum da, bir insanı karalayarak program yapmak da çok iyiymiş çok, yapılan tüm iş, hedef gösterek karalamak. yanındaki arkadaşların da tüm hayatı silik evet hocam maşallah evet hocam inşallah siz öğrettiniz hocam/evet ben öğrettim size darvinizmi yıkmış adam ahhahahahahahahhahahhahaaha bu kadar kıskançlıkla ve kinle dolu olabilmek için, en az bu seviyede cahil olabilmek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar