Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 LG Cinema 3D Global StarCraft II League May

baybety

Öne çıkan mesajlar

of vodları izledim de resmen heyecandan öldüm lan nasıl bi maçtı o

SC nin kazzanmasını istiodum açıkcası nestea aldı nasılsa şampiyonluk die xP

resmen tükendiler sonda, ama mutalar yani magic box ile o thorları alınca zaten gg.

bir de nadaya üzüldüm be abi, nadanın da final oynmasını istiodum. Inca çok all in gitti, ama son maçta da Nada bariz öndeydi, belki Inca'ya o kadar zaman vermicekti high templarları çıkması için, girip bitirebilirdi veya en azından daha geride bırakbilirdi büyük bir zarar verip. ama çok bekledi, ve Inca da sırf zealot bastı, nada nın da marauderlar bi işe yaramadı. Storm u da yiince gg.

çok iyidi maçlar..
Sosyal ağlarda paylaş

İnternetten okuduklarım kadarıyla 5. maç en iyi SC2 maçı olarak geçiyor diye oldukça meraklandım. Gün boyunca replay aradım. Pentagram eyv.sonunda maçları izledim. Gerçekten güzel seri olmuş. 5. harita Zerg için oldukça kötü bir harita. Fakat Kerrigan wins. Terranın zergün saat 2 yönündeki temeli farketmemesi oyunu bitiren nokta olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadığım husus şu: ben de şu anda keen'in oynadığı gibi varyeteli oynamak istiyorum, bi base e mavi helion indirip diğerinde bansee harass; ama mmm basmadan 4 gate ya da 6 gate exp falan tutulmuyor lan. bu adamlar nasıl yapıyor? varyeteli oynamak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...