baybety Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 aynı harita aynı terran aynı taktik farklı zerg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 helal lan herif siegelenmemiş tanklarla aldı o orduyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bu sefer karşı orduyu doğru okuyamadı nestea, marine'ler arkadayken tank+mara'lara eritti blingleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nestea vs sc maçı 2-2, herşey crossfirea kaldı ayakta olan varsa kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 4. maç ne heyecanlıydı öyle, yerimde duramadım pfffffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 öf artosisin NIHAHAHA gülüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nestea oyalanmadan muta'ya girdi girdi, girmedi fou ona girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sc moral bitti mayına basınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 İ-NA-NIL-MAZ maç oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sc2 de tüm zamanların en güzel maçıydı. sonunda sc2 de efsane olmaya aday bir seri izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ... ben izlerken soğudum oyundan sc naapsın t.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Muta'ya biraz daha geç girse verecekti, fou'nun ekonomisini muta ile çökertince ucu ucuna kazanabildi maçı. Hakkaten gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ya böyle topskill bi maç değildi ama feci heyecanlıydı sürekli birisi minik hata yaptı diğeri açık gördüğü gibi counter koydu falan tastosis de çok iyi castledi. adamlar gerçekten oyunu okuyıp yerinde yorumlar yapıyorlar. laf olsun torba dolsun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 SC gibi birinin finale çıkmayacak olmasıyla maçın bu kadar yakın geçmesi birleşince herhalde bir SC2 maçı izlerken en çok mutlu olduğum an oldu 5. maçın sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vod bekliyoruz bulan olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahmedinejad said: vod bekliyoruz bulan olursa Fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 of vodları izledim de resmen heyecandan öldüm lan nasıl bi maçtı o SC nin kazzanmasını istiodum açıkcası nestea aldı nasılsa şampiyonluk die xP resmen tükendiler sonda, ama mutalar yani magic box ile o thorları alınca zaten gg. bir de nadaya üzüldüm be abi, nadanın da final oynmasını istiodum. Inca çok all in gitti, ama son maçta da Nada bariz öndeydi, belki Inca'ya o kadar zaman vermicekti high templarları çıkması için, girip bitirebilirdi veya en azından daha geride bırakbilirdi büyük bir zarar verip. ama çok bekledi, ve Inca da sırf zealot bastı, nada nın da marauderlar bi işe yaramadı. Storm u da yiince gg. çok iyidi maçlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bugunki maçlar dahil full torrenti http://www.2shared.com/file/8EGqLsbP/rutrackerorgt3534725.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 İnternetten okuduklarım kadarıyla 5. maç en iyi SC2 maçı olarak geçiyor diye oldukça meraklandım. Gün boyunca replay aradım. Pentagram eyv.sonunda maçları izledim. Gerçekten güzel seri olmuş. 5. harita Zerg için oldukça kötü bir harita. Fakat Kerrigan wins. Terranın zergün saat 2 yönündeki temeli farketmemesi oyunu bitiren nokta olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 keen vs tester oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yildirimokur said: Terranın zergün saat 2 yönündeki temeli farketmemesi oyunu bitiren nokta olmuş. gördü o expi ama maini erken bitiririm diye yanlış hesap yaptı. nestea savunmanın kralını koyunca elleri bak bomboş kaldı heeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ilk oyun marine scv girdi keen baya all-in gibin bir saldırıyla tester savundu baya düşük hasarla, keen harassla oyunda kalmaya çalıştı ama tester daha iyi harassladı ve ezerek aldı ikinci oyunun başını kaçırdım ama FAKIN MARAUDERS NERFNERFNERF durum 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 anlamadığım husus şu: ben de şu anda keen'in oynadığı gibi varyeteli oynamak istiyorum, bi base e mavi helion indirip diğerinde bansee harass; ama mmm basmadan 4 gate ya da 6 gate exp falan tutulmuyor lan. bu adamlar nasıl yapıyor? varyeteli oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi tastelessın "I feel like I'm watching 2 guys taking turns falling down the stairs" lafı ahahahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 pvp çoook kötü bi match up lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar