Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

white-ra roportajı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

ahada link: http://tr.thermaltake.eu/news_detail.aspx?cid=C_00000002&pid=P_00000212

yakaladımdı msn de dedim bize konuşmalısın =D konuştu

Yıldırım kesin senin oraya gelecekler, bi köşede kıstırıp yaz tatili boyunca sc2 antrenmanı yaptır. :D
Mesaj tarihi:
e şimdi benim beynime kanın gitmediğini nereden çıkarttın ?
rage ile cevap veren ilk kişi ben değilim ki ikinci postum da da rage e girmiş değilim.

yine gereken cevabı üslübuyla vermişim.

boş keseden atıp tutmayın. ilk postum bu bölümdeki kullanıcıların yazılarından çıkarttığım analizdi.
justin biebera hayran olanlar tukaka ve çoluk çocuk iken, white-ra denilen adama bu kadar sevgi beslenmesi ve fan'ı olunması çok mu farklı durum. a tabi ama biz onu tanımıyoruz. o aslında çok iyi bir çocuk.
siz diğer tarafla dalga geçerseniz ki ben de geçiyorum sizinle de pekala dalga geçerim.
Mesaj tarihi:
e gec, sen takam alf edenleri.

bu arada roportajında derdini anlatamamış streamde sölüyodu dün,
şampiyon oldu adam zaten şampiyon ama şampiyon oyuncu değil demek sitedimi ben diyodu.
Mesaj tarihi:
sen izliyomusun stream'i, adam bildiğin eğleniy oynarken her yönüyle.

hayır bide yalnzı queen gördü zealto yolladı one on one dedi, ne bileyim hartıda 2 coutner olurken kendi ordusu 2 farklı base'e saldırıken, mainine lignler akarken, adam haritanın rotasında yakaladı overlordlara voidleriyle girip, many many overlord, very good for voidrays, see. diyip ölen overlordlara zoomluyo falan
  • Yeni Oluştur...