TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ahada link: http://tr.thermaltake.eu/news_detail.aspx?cid=C_00000002&pid=P_00000212 yakaladımdı msn de dedim bize konuşmalısın =D konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 TD)Pentagram said: ahada link: http://tr.thermaltake.eu/news_detail.aspx?cid=C_00000002&pid=P_00000212 yakaladımdı msn de dedim bize konuşmalısın =D konuştu Yıldırım kesin senin oraya gelecekler, bi köşede kıstırıp yaz tatili boyunca sc2 antrenmanı yaptır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengeldim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 justin bieber fanları genç kızlar gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bengeldim said: justin bieber fanları genç kızlar gibisiniz. Alakan olmayan forum başlıklarında insanlara laf yetiştiren yeto troll gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hmm ilginçmiş o,o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengeldim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 istediğim başlığa istedim bölüme girip yorum yapabilirim. babanızın yeri mi burası ne bu küstahlık bu absürd ciddiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 arkadaşın beynine kan gitmiyo arkadaşlar, hoş görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengeldim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 e şimdi benim beynime kanın gitmediğini nereden çıkarttın ? rage ile cevap veren ilk kişi ben değilim ki ikinci postum da da rage e girmiş değilim. yine gereken cevabı üslübuyla vermişim. boş keseden atıp tutmayın. ilk postum bu bölümdeki kullanıcıların yazılarından çıkarttığım analizdi. justin biebera hayran olanlar tukaka ve çoluk çocuk iken, white-ra denilen adama bu kadar sevgi beslenmesi ve fan'ı olunması çok mu farklı durum. a tabi ama biz onu tanımıyoruz. o aslında çok iyi bir çocuk. siz diğer tarafla dalga geçerseniz ki ben de geçiyorum sizinle de pekala dalga geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 justin bieber hayranı mısın nedir senin derdin XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengeldim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bak ne demişim: bengeldim said: siz diğer tarafla dalga geçerseniz ki ben de geçiyorum sizinle de pekala dalga geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 e gec, sen takam alf edenleri. bu arada roportajında derdini anlatamamış streamde sölüyodu dün, şampiyon oldu adam zaten şampiyon ama şampiyon oyuncu değil demek sitedimi ben diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 senin bize bunu yapmaya ne hakkın var 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sakin ol bengeldim triplere girmeye gerek yok sampiyon ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Yaslı olmasına ragmen cok iyi bir oyuncu ve hala ciddi basarılar elde edebiliyor Türkiyeye gelsede tanıssak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bengeldim said: justin bieber fanları genç kızlar gibisiniz. http://www.youtube.com/watch?v=CNd0WLtRGRc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bi protoss oyuncusunun fanı olamam, benden bunu istemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 En önemli soru pas geçilmiş. Türkiye'den tanıdığın oyuncu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 gj pentagam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 streami var şu an white-ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 rusyadan arakdası denk geldi happy adında, dövdü bunu direk. happy ladderda 148-16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 whitera ne çirkef adam,MC macro game de iyi değil diyor utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Hacı, adam ne baba herif.. Oynarken anlatıyor her şeyi detayına kadar. Diğerleri anlatmayı bırak, hotkeyleri saklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sen izliyomusun stream'i, adam bildiğin eğleniy oynarken her yönüyle. hayır bide yalnzı queen gördü zealto yolladı one on one dedi, ne bileyim hartıda 2 coutner olurken kendi ordusu 2 farklı base'e saldırıken, mainine lignler akarken, adam haritanın rotasında yakaladı overlordlara voidleriyle girip, many many overlord, very good for voidrays, see. diyip ölen overlordlara zoomluyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 adam show yapıyor ya. vodları kaydetse bari streamin. şu iki gün efsaneydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar