Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 :).....[hline]A little less conversation a little more action please
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ya Max Payne'in ikincisi olmasın ya, aynı şekilde başka oyun yapsınlar ne bilim Zack Pain falan olsun yane konu ne olacak bütün o güzel bitiriş sahnesini daatacaklar adamın karısı çocuğu mocuğu ölmüş hapisten ucuz atlatmış hala mı parmak istiyor ya bıktım böyle amerikalıların ciklet gibi para yapan bir olayı uzatmalarına yane.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hmmm karısı ve çocuğu ölmeden önce olan olayları yapıyo olabilirler.Polis ya. bu arada multipayne projesi (LAN ve internet üzreinden oynamak için mod) vardı bi ara nooldu ona?[hline]Nothing is stopless.....Except Levie.....
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 adamı polis arabasına bindirip tek gözlü adamı gülümserken bıraktılar. yani güzel son falan olmadı işte oradan deva ettirmeleri gerekirdi zaten.. bakalım ikincisi nasıl olacak.. 8-) "No pain, no gain. Capice?"[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Sam, 15 May 2003 22:27 tarihinde demiş ki: adamı polis arabasına bindirip tek gözlü adamı gülümserken bıraktılar. yani güzel son falan olmadı işte oradan deva ettirmeleri gerekirdi zaten.. bakalım ikincisi nasıl olacak.. 8-) "No pain, no gain. Capice?"[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! İyi de polis arabasına bindirilirken bir şey söylüyor şöyle o yüzden iyi son dedim: "One-eyed man was smiling, it was the smile of a winner, which meant that i was a winner." Böyle bir şeydi tam cümleyi hatırlamam imkansız ancak... Ayrıca one-eyed Alfred bizimle anlaşma yapıyor yok edersen uyuşturucu (anasını? eheh) seni bütün suçlardan arındırırım diyor yani. Zaten demek istediğim bu değil, aynı konu üstünde otalanacaklarına gitsinler yeni oyun yapsınlar diye diyorum.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Hmz kızı öldü, karısı da. Sevgilisi falan çıksın bi yerden ondan olan gayri meşru bi oğlu olsun o intikam alsın babasını kurtarsın falan :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann!
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 hah hatırladım.oyunun devam edeceği maxpayne1'in sonunda crdits ekranı çıkıyo ya onun sonunda yazıyodu. hatıurladım şimdi.[hline]Nothing is stopless.....Except Levie.....
Öne çıkan mesajlar