Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"eee okullar açılıo artık"

devhochi

Öne çıkan mesajlar

valla ekimde açılıyo sevgili üniversitem:)
sefam ossun oh ohhh
yaw böle ünili olmak ayrı bir zevkmiş canım, sırf nispet olsun diye okulun açılışına bilem gidecem valla
onlar da final mevsiminde zevkle beni izleyecekler o ayrı...[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Sosyal ağlarda paylaş

heh hayatımda ılk defa tek ba$ıma gidip okul kıyafetı aldım.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

hergün dershanee gidip sınav oliyim okula gitmiyim
.[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

her gün dersaneye gidip sınav olmayı ben de isterim.. en azından dersanede gerçekten bişiler öğreniorum .. okul azıttı ya saçmalıolar şu sıralar. yok petrol rengi çorap giymek yasak yok bordo ayakkabı giyemezsin yok saçına bant takamazsın..
ne bu ya her derste girip kontrol yapılıo.. ders mi yapıcaz kıyafet mi düzelticez belli değil. her derste konsantrasyon bozukluğu yaşanıo.. ben bu eğitim sisteminin kıyafet zorunluluğu yüzünden aksayan derslerin içine ediyim..
ya belki össye hazırlandığım için ciddileştim hayatımda ilk defa ders yapamamaktan şikayetçiyim ama doğru olduğunu düşünüorum.. yani tamam her derste sessiz sessiz hocaya bakmak saçmalık arada kaynaması lazım ama her dersin ilk 10 dakikası kıyafet kontrolü yapılıp uzun saçlı erkekler (uzun dediime bakmayın saçı 1 parmaktan uzun olanlar) berbere yollanırsa nası öğrenci ders dinleyebilir ki.. okuldan nefret ettirmek için ellerinden geleni yapıolar .. bazı hocalar kravat takmayanı derse almıolar bazıları gömlekleri düzeltmemiz için 15 dk bekliolar.. yani dersi bizden fazla kaynatıolar ama bi yerden sonra da sıkıo artık saçmalık.. yeter ya bişeyler öğreticekseniz saygı duyarım ben size insan olun ya öğrencilere hayvan muamelesi yapmayın s.çmışım saça kıyafete ya..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

elle varya ne diyim
omzuma alıp meclisi turlatasım geldi
budur olay kardeşim
yok dellendim
okula kafam girsin eğitim sistemine her tarafım girsin
daha ağır konuşmak küfretmek istiyorum resmen ya
geçecen
en azından dershanede bişiler öğreniyorm gerçekten[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

yani hakkaten içimi bi döksem süresiz ban alırım o derece doluyum okula karşı gomnüst olcam :P[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okulda "emniyetten gelen uyarı"nedeniyle siyah tshirt giymek yasak.

hadi bakalım[signature][hline]If you could see the lover in me
And we could join our hands together
If you could see how good it could be
We'll sing these stupid songs forever

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 11 Eylül 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya okula almıyolar beni bende suratların küfredip gidiyorum kafelere oturuyorum evime dönüp uyuyorum
geçen bir kez daha almadı beni okula saç yüzünden teşekkür ederim acayipte uykum vardı size iyi s.ktirik günler deyip eve döndüm
nefret ya[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

sonra tam 44 gün devamsızlık yapınca laf ediyolar daha fazla hak versinler daha fazla gelmiyim kardeşim
ders zili çalmamıştır fakat hoca erken girer ondan sonra girince geç kağıdır ister
hayatta altta kalırmıyım
çantamı alır eve giderim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 11 Eylül 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
bizim okulda "emniyetten gelen uyarı"nedeniyle siyah tshirt giymek yasak.

ne alaka ben cıkaramadım :) hanı okul yasak eder anlıcamda emnıyet ne alaka?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 11 Eylül 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
Satanik çağrışımlar uyandırabilitesi var o sebepten.

ehah yuh derim öle emniyete ben.bızım burdakı emnıyetlerde öyle $eyler cıkarmaz umarım.renklı 2-3 normal t shirt vardır dıgerlerı hep siyah.yani gömlegın altına genelde siyah t shirt giyerdim.

edit:angelfire oke?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 11 Eylül 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne giysisi ya takım giyiyoruz okula neden bahsediyosunuz[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elle_iphe, 11 Eylül 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
her gün dersaneye gidip sınav olmayı ben de isterim.. en azından dersanede gerçekten bişiler öğreniorum .. okul azıttı ya saçmalıolar şu sıralar. yok petrol rengi çorap giymek yasak yok bordo ayakkabı giyemezsin yok saçına bant takamazsın..
ne bu ya her derste girip kontrol yapılıo.. ders mi yapıcaz kıyafet mi düzelticez belli değil. her derste konsantrasyon bozukluğu yaşanıo.. ben bu eğitim sisteminin kıyafet zorunluluğu yüzünden aksayan derslerin içine ediyim..
ya belki össye hazırlandığım için ciddileştim hayatımda ilk defa ders yapamamaktan şikayetçiyim ama doğru olduğunu düşünüorum.. yani tamam her derste sessiz sessiz hocaya bakmak saçmalık arada kaynaması lazım ama her dersin ilk 10 dakikası kıyafet kontrolü yapılıp uzun saçlı erkekler (uzun dediime bakmayın saçı 1 parmaktan uzun olanlar) berbere yollanırsa nası öğrenci ders dinleyebilir ki.. okuldan nefret ettirmek için ellerinden geleni yapıolar .. bazı hocalar kravat takmayanı derse almıolar bazıları gömlekleri düzeltmemiz için 15 dk bekliolar.. yani dersi bizden fazla kaynatıolar ama bi yerden sonra da sıkıo artık saçmalık.. yeter ya bişeyler öğreticekseniz saygı duyarım ben size insan olun ya öğrencilere hayvan muamelesi yapmayın s.çmışım saça kıyafete ya..

yanı bu son lafının üstüne ne desem az.. + yatay 8 diyim olsun bitsin. ayrıca omza alıp mecliste dolaştırmak az gelir, türkiye turu lazım:)

bizde zaten siyah t-shirtle dolaşan 4-5 kişi var (ben dahil oluyorum bu gruba tabi:-)), okul silme caddeci clubber:( bizdede kıyafet kontrolünün b*kunu çıkarıyolar bazen ama babamın zamanı dahada betermiş, anlattı sustum kaldım valla (babamda aynı liseden mezun)[signature][hline]izinsiz gösteri
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...