Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: RamsesII, 10 Eylül 2004 15:07 tarihinde demiş ki: GEne bizi sıkıntı dolu bir sene bekliyor.Ulan neden türkiyede doğdum?Neden ha neden afrikada yada çin'de doğsan görürdüm seni...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 wilper olurmu ya ünv. süper hele bi kazanalımda :) asıl öss dert.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 açılıyor yine aynı hedeler;yeni hocalar,yeni dersler,kafayı biçtirmeler,sınavlar vs.vs.vs şu adna okulun açılmasını istemiorum ama bi açıdan seviniorum bu sene son senem.bitio artık kurtuluorum.bazi şeyleri çok özlicem bitince ama özlemiyeceklerim fazla diyebilirim.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 aslında hocalar dersler zart zurt sıkıcı ama arkadaşlıklar çok iyi ya biz bi toplandıkmı full okuldan konuşuoz daha biteli 3 ay oldu özledik gibi :) ama yinede zor iş sabır.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Hıııııooaaaaaaagrhh !!! Kafayı korum okulların açıldığına yüzüme vuruna...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 okul geçen sene bitti ve felaket özlüyorum..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Sly-One, 10 Eylül 2004 14:26 tarihinde demiş ki: devochi rica ediyorum ki şu "HWHEHEHE EHAUHA :-D" modundan çık. Bırak abi adam kendi konuşuyo kendi gülüyo işte :D hayattan zevk alan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 1 hafta gitsek sonra 1 ay tatil yapsak ne guzel olur be ya. Bu agustos sonuna kdr yaz tatili dolu dolu gecti simdi bole 15 - 20 gun evde bos bos oturunca bi de dersane basliyina skldim evde be. Acilsin okullar diom ama yine sklcam . Ins bu sene de yatili kalirim ya gecen sene yatiliydm superdi . Bu sene de ii bi oda ark i bulursam kalicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 benımde bu sene bıttı lıse ama bakalım unı hede sı nasıl bı meret mıs[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: voic3, 10 Eylül 2004 14:43 tarihinde demiş ki: devhochi slay-one'ın uyarısı bu tarz gülmelerin patide hoş karşılanmadığını uyarmakdı. bence dikkate alsan iyi olur. Bu arada bacağım kırık oldugu için ilk gün gidicem okula sonra 1-2 ay gitmeyeceğim OH! yatcam bilgisayar oynıyıcam yemek yiyicem tv izleyicem var mı ötesi? abicim al işte Türkiyenin sorununu kısaca yazmış Tembellik :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: devhochi, 10 Eylül 2004 14:34 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 10 Eylül 2004 14:26 tarihinde demiş ki: devochi rica ediyorum ki şu "HWHEHEHE EHAUHA :-D" modundan çık. onun yerine "hımmmm... ehemm....." moduna gireyimmi. İstersen skinlerim de var. Değiştiriyim havai skininden sıkıldıysan ha ? sen skini boşverde sly-one doğru söylüyor onu dinle bence.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eh össye hazırlananlar için okulun açılması biraz rahatlama getirecek aslında. hızlandırmadan bıkmıştım. ama okuldaki sınavlar da başlayınca ne yapıcağız hiç bilmiyorum :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 okul bu açılır kapanır sonra tekrar açılıp tekrar kapanır siz arada hem kaynatıp hem de adam olmaya bakın :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Estel_Anorien, 10 Eylül 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Biz bi haftadır gidiyoruz.. adam olun.. yazııık :) . Benimde 2 hafta sonra başlıo :) . Özledim bea okulu :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ulan kafamız dğılsın die gelioz buraya millet okul sohbeti yapıo :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Estel_Anorien, 10 Eylül 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Biz bi haftadır gidiyoruz.. adam olun.. tam aynısını yazcaktım simdi azımdan almış iiki okumuşm[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 düzeltilir. edik: bu ne hız :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi [Bu mesaj Saeros tarafından 10 Eylül 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Hangi okul azmodayı?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Estel_Anorien, 10 Eylül 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Biz bi haftadır gidiyoruz.. adam olun.. aynen ya ıse baq=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ya televizyonda zart zurt her fırsatta okulların açılmasından bahsediyolar ya bende ona kıl oluyorum[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bende öss ye hazırlanırken türkcell-hazırkartın "biz biz üniversiteliyiz" reklamına sinir oluyordum[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Yaw geç mi açılıyo bu liseler :) sanki önceden daha önce açılırdı :) Turkcelin o reklamı berbattı ama o rekşlamın kazancı baya iyi oldu biz ünililere[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 iğrenç.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Azmodai, 10 Eylül 2004 19:09 tarihinde demiş ki: benimkisi 27 sinde acilio valla. *!nispet atar* benimde 27 aynı ünimiydi :D hıı evet çankaya benimde :)[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. [Bu mesaj wildpervert tarafından 10 Eylül 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: wildpervert, 10 Eylül 2004 20:14 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 10 Eylül 2004 19:09 tarihinde demiş ki: benimkisi 27 sinde acilio valla. *!nispet atar* benimde 27 aynı ünimiydi :D hıı evet çankaya benimde :) eee havamı atıonus bizde aynı ünideyiz heralde ;)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar