dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Gelicem dedi, sonra belli değil dedi, sonra bir şey demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mithat said: Cem vardı forumda nickini bilmiyorum ama en çok ondan özür diliyorum 300 pas attı birini gole ceviremedim benden cok onun içine oturdu gibi duruyodu :D adam inandı atıcagıma :D cem ben oluyorum..canın saolsun bi dahakine atarsın valla en güzel pozisyonlarda sen duruodun ama bi gol attıramadım :) güzeldi ama maç ben keyif aldım ısınıyorum yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Wishmaster said: Ben yine de Eser'e gıcık oldum kahroldum. cavanagh said: ben eseri gelcek sanıyodum meğer gelmiyomuş ildo=p foruma giremedim cumartesi filan. hep dışarıdaydım. gelirim demediğim için de beni saymazsınız diye düşünmüştüm, tam tersi olmuş. Yanlış anlaşılma için özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sabah kalktim her yerim agriyor. o kadar cardio falan yapiyoruz spor salanuna gidiyoruz ama hikaye yani. futbol kondisyonu apayri bir olay:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Eser yazdığımı ciddiye almadın dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Eser'e ben de o konuda çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kolunu da kırarım daha top tutamazsın. klavye delikanlılığı ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Eser, haksızsın ve sana tekmeler hazırladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Hepinizi ortadan kırarım, bir daha ayağa kalkamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Holy said: Hepinizi ortadan kırarım, bir daha ayağa kalkamazsınız. sana yeniden arkadan kaymam lazım sanırsam. Dersini almamışsın sen... tekmelere hazırım bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Bana bu aralar ağır faul yapan olmadığı için buralar komple benim tadında geziyorum zaten. Aranızdan bir delikanlı çıkıp da indirmedi ki beni. Geçen hafta Öncü'nün bir tekmesi var o kadar. Bir de artık adam gibi çarşamba günleri oynadığım mevkide oynamak istiyorum ben lütfen. Aklım şaşıyor farklı farklı yerlerde oynarken. Önliberoya koyun beni bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Sana bu hafta kayacam Yiğit. Yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ayaklarımı yerden kes benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar