cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ildeniz daha dün geliyom dedin ya lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 failmi oluoz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 1.5 yıldır fail olmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 recokongo geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 cavanagh konn wishmaster bitchof_bat khelben scheriff pha dreagloth tharkas dracos recokongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yaz abi lazımsa cankutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 güvenç adam çağırayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 şerif oynuyorsa bende oynuyorum!!! Beni de alın lütfen.. güvenç lütfen ben de oynayabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hamza gel tabi=) cankut da gelsin ben de +1 getiriyorum bi tane cavanagh konn wishmaster bitchof_bat khelben scheriff pha dreagloth tharkas dracos recokongo subzero cankut cava+1 2 kişi eksiğiz şimdilik cem, bikaç kişiye msg atmıştım onlardan haber gelsin ona göre senin arkadaşını alsak olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ben hamzayla karşı takımda olmak istiyorum onun dışında bi isteğim yok:) adam için de haber verirsiniz eksik varsa ama yarın buraya bakamam cepten ulaşırsın güvenç. hamza da bilio ztn soracağım adamı.o da arayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 cavanagh konn wishmaster bitchof_bat khelben scheriff pha dreagloth tharkas dracos recokongo subzero cankut cava+1 yusuf önceden maçlara gelen yusuf diye birini çağırmştım o da geliyomuş 1 kişi ekisk kaldık şimdilik haber gelmesse diğerlerinden sen getirirsin birini bana öm atsana telefon numaranı abi sana zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Yer kalmadı dıyosunuz ? Haydi bakalım haftaya o zaman bugün baskete geldım oynıyamadık futbolda da gülmedi bu hafta spor yönünde şansım yokmuş demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 mithat ile birlikte 16 ettik kadro tamamdır=) cavanagh konn wishmaster bitchof_bat khelben scheriff pha dreagloth tharkas dracos recokongo subzero cankut cava+1 yusuf mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 mithat'ın nasıl oynadığını bilmiyorum ondan haber gelince kadroları kurarız, sabah fln da kurarız olmadı=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 messiden hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 messi degilde bir puyol bir xavi neden olmayayım. Şaka bir yana öm atarken direk beni koşturmayın dedım :D:D umudunuz yüksek degildir umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bir kerede yeni gelen adam koşarım desin, formamı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 geldigim ilk mac ne kotuydu yaa asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Sonlara doğru geliştirmiştin kendini, bu yaz baştan almamız gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 dreagloth said: Bir kerede yeni gelen adam koşarım desin, formamı yicem. 95 kiloyum usta hayatta koşmam , hatta topa bile çok deyicegimi düşünmüyorum yarın :D alan doldurma mevkiinde çok kaliteli olabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bu yaz MLS artik, turkiye zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 benim ilk maçım çok iyiydi ya sonra sıçtım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Benim bacaklar pert. Çok yordular beni sgdhf umarım sakatlanmam maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Gel Emrah'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 dreagloth said: Bir kerede yeni gelen adam koşarım desin, formamı yicem. ben demiştim sanki ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar