Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gevey ve diğer 112 aramalı lock kırdırma aparatcağızları, dikkat!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baska forumda gordum onun yalancisiyim 110 u cevir daha baglanmadan kapa olayi. zaten binlerce cocuk ariyordur 112 yi vs. yalan yanlis binlerce telefon ediliyordur oralara.

bi 110 deneyin bakalim belki olur zaten arama baslamadan kapatiliyor.
Mesaj tarihi:
Ben ufakken 112'yi aramıştım şaka olsun diye, arkasından polisler geri aradı direkt, babamın adını verdiler görüşebilir miyim diye dsfklsjdf. Hiç bişi de dememiştim he, açıp çalar saat sesi dinletmiştim sadece, dit dit diye. sdfklds ne salakmışım. Takip ediyorlar yani.
Mesaj tarihi:
" Ancak büyük risk taşıyan bu yönteme Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun müdahale etmesi durumunda IMEI numarası tespit edilen iPhone 4'lerin “bloke” edilmesi söz konusu. (AA)"

Umarım öyle olur valla. Ben de unlock'lu alman ayfonlarını getirtir getirtir satarım. HAHAYT.
Mesaj tarihi:
bi sey olmaz bence.. 1 kere yaptiktan sonra alet kapanmadikca kopmuyor cunku. respring yapsanda unlock bozulmuyor ya da hat gitti geldi, cekmedi vs hep geri buluyor normal iphone 4 gibi yani.

ancak pilini bitirirsen ya da zirt pirt kapatip acarsan ki cok stabil bir alet iphone hic gerek yok oyle seylere, ama tabii banane :)
Mesaj tarihi:
rehber / telekom.gov.tr
cok safmissin

"roket adam" said:

Ben ufakken 112'yi aramıştım şaka olsun diye, arkasından polisler geri aradı direkt, babamın adını verdiler görüşebilir miyim diye dsfklsjdf. Hiç bişi de dememiştim he, açıp çalar saat sesi dinletmiştim sadece, dit dit diye. sdfklds ne salakmışım. Takip ediyorlar yani.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

.. 1 kere yaptiktan sonra alet kapanmadikca kopmuyor cunku.

şu yeterli abi, aletin ne zaman kapanacağı belli mi olur, bazen 1 hafta kapatmazsın bazen günde 3-4 kere kapanır. buna bi çare lazım gibi
  • Yeni Oluştur...