Gimli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 evet. Ana kartım intel DG33FB. Bugün bi update çekiyim dedim biosa. Çektim de, intelin kendi sitesindeki express exe'yle. Simdi bilgisayarı açınca çalışan tek şey ekran kartının kendi biosu. Ekran kartının ramini sayıyor, ardından siyah ekran. Sol üstte ufak bi çizgi. Hepsi o. Biosa girmeyi denedim, hiçbi tuş fayda etmedi. Öyle ekrana bakıyorum. Help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bios uçmuş geçmiş olsun, bazı anakartlarda post sırasında bios update için bilmemneye bas diyor, o da çıkmıyor galiba şu an? veya başlangıç disketiyle komut satırını çıkarabilsen ordan da biosu güncelleyebilirsin ama direkt başta gidiyorsa teknik servis yapar anca ha windowstayken bios update yapmazsın umarım bundan sonraki ömründe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 eger anakartin dual bios gibi failsafe mekanizmasi varsa (internetten veya manuelden bakabilirsin) onu kullan eger yoksa (ki sanirim intel boardlarda yok bu tur ekstra ozellikler) gecmis olsun o anakart cope gider :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 çöpe gitmez yaparlar da garantisi yoksa kaç para alırlar bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sıfırlamayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi 4 senelik lga775 boardda ne garantisi, olmus iste board yenisini alacak :P edit: yani board icin yeni bios chip bulmayi felan deneyebilir ama astari yuzunden pahali olur, bu durumda en mantikli olay recovery denemek, olmazsa yeni board almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 BIOS Recovery prosedürleri vardı eskiden de, disket sürücüye bi disket takıyodun, bilmemneye basıyodun falan, şimdi nasıldır bilmiyorum. [Anakart Modeli] BIOS Failsafe recovery falan diye arat bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ilk hatayi bozuk olmayan biseyi tamir etmekle yapmissin zaten. express bios update falan dual bios u olmayan bi board da direk felaket senaryosu, iflash ile falan yapilmaliydi. simdi yapilmasi gereken intel bios recovery ile cd , olmazsa floppy ile post u gecip, forced bios update yapmaya calismak. bunu da board manual ini indirip , bios config jumper i cikarttiktan sonra bilgisayari acip recovery mode guncellemelerini beklemen lazim. ekranda bisey gozukmeyebilir, ses cikmayabilir, 5 ila 10 dakka beklemek heralde kurtarir. bisey gozukuyorsa zaten ne ala. sonrasi icin intel in ilgili bios recovery dosyasi detaylari veriyordur ama genel olarak bu. sonrasinda config bios jumper i tekrar yerine takman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 lanet olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 İşin komiği, intel'in kendi sitesinde, express yapın update'i, kartınz için en iyisi odur demesi. Allah cezanı intel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 alıntıla sitedeki mesajı. gönder aleti aha kırdın diye de mektup iliştir düzeltip postalasınlar geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 "bu bir ihtardır" yazarak yollarsan mektubu daha etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar