Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya Çıkartması II ver 2.0

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin

Vee nihayet 2 haftalık tatilimin sonuna gelip ist ye wendigo ile aynı saatte farklı ucaklarla geldik..

Öncelikle şunu belirteyim ki dolu dolu süper zevkli bir tatil oldu. katkısı bulunan herkese teşekkürler :)

Efendim bi önceki topicde eski resimleri wendigo foruma eklemiş güsel güselde yazıp özetlemişti. Şimdi devamı da benden gelsin ama wendigo kadar hoş bi yazı olucakmı bilemiyorum çünkü aceleyle yazıcam :p

Öncelikle diab antalyadayken tanıdık kim varsa toplanıp TheBar da wendigo yu dinnemeye gittik. Bir yandan içip bir yandan dans ederek ortamı yıktık denebilir. Wendigo da durumdan hoşnut sahnede coşmaya devam ediyordu ee bizde böyle bi yıldızı antalyada harcamamak istde meşhur yapmak için pozlarını çektik.

Diğer resimleri ise bize kalsın :)

Dedim ya durmadan zıpla hopla iç şarkı söyle ben terlemicemde kim terlicek. Saç yok kafada diyip üretim olmuyo sanmayın maşallah içtigim kafadan ter olarak çıktı, selpak dayanmadı

İçki insana neler yaptırıyor görüyoruz herkes sapıtmış artık çekecek poz kalmadı diye envai çeşit atraksiyonlar deniyoruz, boğazlayanlar, olaya sevinenler, keşler, bunlara rağmen gözlerini sahneden wendigodan alamayan bi fgansız

Şişede durduğu gibi durmuyor 1

Şişede durdugu gibi durmuyor 2

Hoş sohbet gırgır şamatada bu eğlenceye dahil olucaktı tabiki. Gülmek sana yakışıyor mu diyor yoksa başka bişimi artık orasını moonchild a soracagız ama bakın halinden nekadar mutlu bizim armra

Yetti gayrı bu eğlence dağıldık evlere ertesi gün ne yapcaz derken akşam gelen bi telefon wendigo derki konyaaltı beyzadeye gidiyorus ekşi sözlük zirvesi varmış nargile bira fln takılcaz e dyna dururmu atladı erkenden mekana gitti baktı ki gelen giden yok dolaşayım dedi 45 dk sonra gelecek olan wendigo ve diabı beklerken konyaaltında denize vuran ay ışığını pozladı. Aferin dyna iş var sende övgüleri gece boyu işitildi.

Sonra buluştuk mekanda gittik oturduk gençlerin arasına güzel sohbet oldu. Kaynaşalım derken herkes sürekli yer değiştirip muhabbeti sıcak tutmaya özen gösterdik. Yeni kişilerle tanışıp bir akşamıda böyle dolu dolu geçirdik. Adettendir deyip birde topluca poz çektik ki benim bukadar parlamamın nedeni antalya güneşi mağduru olmamdır.

Buluşma sırasında wendigocuk diabla konusurken ben birisini gördüm bisn gelicem diyip bir anda kalktı gitti. Beklerken diab bana baksana ilerden biyerden bi ses geliyor can(wendigo) mı soyluyor şarkıyı dedi. Ortamda oyle karısık ki 3 taraftan ses geliyor tam ortadayıs. Ee aşık olan ben değilim nerden seçecem can ın sesi diab tabi dikti elf kulakları dinliyor .. Bu o deyip ayaklandı bende gelim mi diye (bodyguardlık yapcaz ya) kalktım gittik bi baktık can beyefendi almış gitarı mikrofonu oturmus sarkı soyluyor.. Hemen kaçtım romantizim dozu yüksek bi ortam olmustu çünki..

Sonrada tekrar oturduk mekana ve ben makine ile oynarken kaza eseri çektim diabla wend böle yakalandılar

Daha pek çok resim olmasına rağmen fazlada abarmamak lzm diyerek diablı antalya cıkartması resimlerini burada noktalayıp düden şelalesi gezim ile tekne turu sefamın resimlerine geçiyorum

1 dir 1 güsel bi düden şelalesi manzara resmi atalım sevaptır

2 dir 2 diyip diğer manzarayıda yapıştıralım ki sevindirik olun :p (hemide vatana millete hizmet desktop yapcam diyen olursa ulaştırırım, ö.m atmanıs yeterli)

Dyna at die Düden Şelale

Mağara adamlığıda zor işmiş yahu aşa foto makinesini sabitlicende sonra 10 sn de tepeye kadar koşacanda poz vericende ohoo

Turist rus kızları korkutup kaçırmak istemesemde hakim olamadım kendime

öööle arabistanda mağarada fln yakalanmadı bu cin antalya semalarında düden şelalesinde bi oyukta böyle duruyordu. Ölümü ne diyip resmini çekip hemen kaçtım

Alabalık yicem diye heveslendidim saate baktım maç başlıcak yemek yesem ilk yarıyı kaçırıcam diyip yiyemeden döndüydüm. Böhü :(

Yetti gayrı saat geldi gitmek lzm dedim kapıya yöneldim çıkışta baktım develer oturmuş 1. Develiksel Düden Buluşması yapıyorlar yaklaştım yanlarına dedim bende paticiksel bulusmaların adamı. Deveye biri salatalık uzattı kaptı hemen indirdi miğdeye bende makineyi uzattım dibinden cekey

Sosyal ağlarda paylaş

Cidden süper tatildi =o)
Antalyanın altını üstüne getirdik resmen =oP

E biz Antalyalara gideriz deAntalyalılar gelmez mi buraya?

Sıra Wendigo İstanbul çıkartmasında =oP Çok Yakında![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 11 Eylül 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
Cidden süper tatildi =o)
Antalyanın altını üstüne getirdik resmen =oP

E biz Antalyalara gideriz deAntalyalılar gelmez mi buraya?

Sıra Wendigo İstanbul çıkartmasında =oP Çok Yakında!

Nah bende bu foruma yaziyorum... Ben gelemedim ya eşekler sizi...

Bende hepinizi antalya ya toplamazmiyim uleeennn

Haftaya parti var ajansın gene.
Pati parti ;)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
BlaCk_DmC, 11 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
Eheh Güzel resimler iyi eglenmıssın anlasılan.

Yanlız su teknın ucuna yatayım derken cektırdıgın fotoda garanti düştün denize 1-2 saniye sora :-)

yok cnm düşmem ben öyle görüyosun kol kaslarını arnıld civardagezer halt etmiş be :) ama en güsel olanı orda ayakta durup yürümek böyle tekne sakin sakin dururken dalga gelince hoop kalkıyo sağ sol titriyo düşmemek imkansız gibi bişi :) o yüzden emekleme durumları ağırlık basıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...