Omer_koc Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Neyse sen resmi sitesinden aldıysan oyunu eğer sana bişey gelmiyicek . Oyun üyeliğinde aktif olucak. Üyeliğine gir "Manage Games" te download client yazıyosa ona tıkla oyunu indir kur . Yazmıyosa sana bi kod gelmiş olması lazım onu apply code bölümüne yaz ve tekrar dediğim işlemi yap. Tahminimce kodla uğraşmazsın direk aktif olmuştur . Ama bu noktada oyunu alırken girdiğin üyeliği hatırlaman çok önemli bu senin oyun üyeliğin olucak. Neyse gelelim sıradaki kısma şimdi bu oyun her ay ücret ödenen bi oyun . Tek aylık ödersen 15 dolar 6 ayı birden ödersen 60 (ay başına 10 ) dolar ödersin . Bu seçenekleri orda görmüş olman lazım ve kredi kartınla bu dediğim işlemleride yaptığında oyunun aktif olmuş olucak . İndirmen bitince oyuna gir "quarrystone" serverını seçmeni tavsiye ederim ve guardian olursan kasılmanda vs. yardımcı olurum . İyi oyunlar
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 arkadasi aciklama yapmis hatta arkadasi sanirim ebe ve kasilmalarinda yardim edecekmis. falan.
Omer_koc Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 siz yanlis anladiniz oyunu aldim sitesinden demistim Kutu olarak gelmicek sitesinden etkinleştiricen diyor dorumu diye soracaktim ?
hunty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Oyuna girince hemen whitefall guardian tarafinda Zerg Hostile guild'ine uye ol. Oradaki arkadaslar bu tarz tum isteklerine ve sorunlarina 7/24 cozum bulmaya calisacaklardir... inancindayim...
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 evet o aciklama dogru. siteden alinca seriali sitedeki accountuna gireceksin , sonra kredi karti falan isteyecek falan filan.
Omer_koc Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 siz gine anlamadiniz ben kutu olarak aldim oyunu oyun kutu olarak mi geliyor yada sitesinde manage accounta download linkimi geliyor ben bunu ogrenmek istiyorum sadece arkadaşlar
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kutu olarak aldi isen kutusu gelince icinden cikacak serialin.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://static.bf2s.com/files/user/28748/wtf_is_this_shit2.jpg
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Yeni Konu'ya basmış, Cevap Yaz yerine :p
Öne çıkan mesajlar