Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Gaziantepspor/ 16.04.2011@ 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

abi oyun icerisinde yapılan hatalarda eyvallah, sertliktir, adamın yapısı budur dersin de. gostere gostere zıplayıp hayvan gibi bilege basmak, hakkaten insan olan sunu yapamaz ici acır. herifin bilegi kırılsa futbol hayatı bile bitebilir. sunu yapabilen adamın futbol oynamasına izin verilmemesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

niang'ın pozisyon penaltı değildi ya. doğruydu sarı, kendini baya baya fırlattı. :p

5. dakikada açtım, ondan önce pozisyon varsa penaltı dediğiniz görmedim.

emre güngör ile luganonun sahada kalması komedi ama.

bir de lugano bildiğin bilerek basıyor ya. adam 2 adım atıyor ve gayet gayet hırsla adımlıyor adamın bileğine. +lugano zaten yani, gayet normal beklenir ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakacaksınız işinize geldimi gözlük kendi takımınızı yapsalar 14. sıradayız hakemler 20 puanımızı yedi diye ağlarsınız, orada luganoya kırmızı kart verecek hakem o pozisyon öncesinde net 2 penaltı ve 2 kırmızı daha çıkarması gerekirdi. Pozisyona gelince luganonun bilerek bastığına inanmıyorum ha kırmızı versede hakem neden kırmızı verdi diyemem, ama o pozisyona gelene kadar bir çok pozisyon var tartışılması gereken alexin ceza sahasına sokulmaması vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Aleks - hurriyet pozisyonda sari karti almasi gereken kisi aleks

macin basindan beri olcana biri kasti dirsek olmak üzre 3-4 kere sari kartlik giris yapan lugano

hakeme macin basindan beri posta koyup saridan sonra susan adam belezoglu

sakatlandigi pozisyondan önce adamin bilegine basarak kirmizi gormesi gereken niyang
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Bırakacaksınız işinize geldimi gözlük kendi takımınızı yapsalar 14. sıradayız hakemler 20 puanımızı yedi diye ağlarsınız, orada luganoya kırmızı kart verecek hakem o pozisyon öncesinde net 2 penaltı ve 2 kırmızı daha çıkarması gerekirdi. Pozisyona gelince luganonun bilerek bastığına inanmıyorum ha kırmızı versede hakem neden kırmızı verdi diyemem, ama o pozisyona gelene kadar bir çok pozisyon var tartışılması gereken alexin ceza sahasına sokulmaması vs..

abicim kasıtlı olarak bilege zıplayarak basmaktan bahsediyoruz. hala kırmızı verse bisey diyemem diyosun. eger pozisyonun tekrarını izleseydin direk bilege dogru herifin ayagını uzattıgını gorurdun.

oyun icerisinde yapılan sertliklere hakem hata yaptı dersin eyvallah. ki ben burda hakemi bile tartısmıyorum. su hareketi yapan adama futbol oynatmamalı. bilerek bastıgına inanmıyosanız fenerbahceli oldugunuzdan, baska bi sebebi yok. sanki lugano'nun yedigi tek halt buymus gibi konusmayın.

oyun ici olan hareketleri tartısırsın, ama oyun dısı olanı tartısmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ok hoca sizde haklısınız malum bulunduğunuz sıradan ebedi rakibimiz dediğiniz takımın maçlarını sırtınızdan çıkardığınız formanızla çok objektif olarak yorumlayabiliyorsunuz bu arada luganonun pozisyonunda hakemin bulunduğu noktaya bakın bizim istediğimiz kartları penaltıyı vermeyen hakem bu luganoyu atmayan hakemde bu işinize gelince cici hakem olmasın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...