toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi oyun icerisinde yapılan hatalarda eyvallah, sertliktir, adamın yapısı budur dersin de. gostere gostere zıplayıp hayvan gibi bilege basmak, hakkaten insan olan sunu yapamaz ici acır. herifin bilegi kırılsa futbol hayatı bile bitebilir. sunu yapabilen adamın futbol oynamasına izin verilmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 luganonun bilerek yaptığına inanmyıorum ama kırmızı çıkmalıydı. bizim de işte 2 penaltı var, emre güngöre 10 sarı kart falan var işte. bu arada iblameadmins ve tinu, aferin siz hep böyle devam edin. devam edin derken, lig bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 harrykewell said: Sahada bir soyunmadigi kalmisti, onu da yapti buna insan diyebilecek adamin alnini karislasirim yilan bile bu kadar hain olamaz ahahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 harrykewell said: Sahada bir soyunmadigi kalmisti, onu da yapti buna insan diyebilecek adamin alnini karislasirim yilan bile bu kadar hain olamaz bana göre sende insan değilsin gelip böyle yorum yapacak gerçi bundan önceki yorumlarında insan olmadığını ispat ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 nasıl inanmıyosun? yavas cekimde de mi gormedin, direk fantomla gosterdiler. adama hayvan diyesim bile gelmiyor, serefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 niang'ın pozisyon penaltı değildi ya. doğruydu sarı, kendini baya baya fırlattı. :p 5. dakikada açtım, ondan önce pozisyon varsa penaltı dediğiniz görmedim. emre güngör ile luganonun sahada kalması komedi ama. bir de lugano bildiğin bilerek basıyor ya. adam 2 adım atıyor ve gayet gayet hırsla adımlıyor adamın bileğine. +lugano zaten yani, gayet normal beklenir ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 fizban said: luganonun bilerek yaptığına inanmyıorum ama kırmızı çıkmalıydı. bizim de işte 2 penaltı var, emre güngöre 10 sarı kart falan var işte. bu arada iblameadmins ve tinu, aferin siz hep böyle devam edin. devam edin derken, lig bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Buradan tüm siyasi liderlere sesleniyorum, luganoyu sinirdisi edecek partiye oy vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 seni sınır dışı edecek partiye buradan 10+ oy çıkar merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 alexin pozisyon ceza sahası dışı.ve kesin penaltılık birşey değil niyangınki zaten değil ama işte gözlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 gereksiz trollere cvp vermeyin @moderasyon baydı bu herifin her fb maçının konusuna damlayıp abidik gubidik yorumlar yapması. tepki çekio görmüyor musunuz sanki, illa birileri hakaret edip banlansın diye bekliyorsunuz resmen. çok saçma işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 haksızlık olur.adam hakaret etmiyor kimseyede bi zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Bırakacaksınız işinize geldimi gözlük kendi takımınızı yapsalar 14. sıradayız hakemler 20 puanımızı yedi diye ağlarsınız, orada luganoya kırmızı kart verecek hakem o pozisyon öncesinde net 2 penaltı ve 2 kırmızı daha çıkarması gerekirdi. Pozisyona gelince luganonun bilerek bastığına inanmıyorum ha kırmızı versede hakem neden kırmızı verdi diyemem, ama o pozisyona gelene kadar bir çok pozisyon var tartışılması gereken alexin ceza sahasına sokulmaması vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Fauller falan tartışılır ama şu yaptığı cidden başka birşey.Bilerek yaptığını düşünüyorum ben.Öyle ayağına basıcak bir pozisyon yoktu.Şöyle bir futbolcum olsa direk kadro dışı bırakırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 lawl http://www.ressim.net/61/upload/0ae3c587.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Aleks - hurriyet pozisyonda sari karti almasi gereken kisi aleks macin basindan beri olcana biri kasti dirsek olmak üzre 3-4 kere sari kartlik giris yapan lugano hakeme macin basindan beri posta koyup saridan sonra susan adam belezoglu sakatlandigi pozisyondan önce adamin bilegine basarak kirmizi gormesi gereken niyang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 galatasarayın ztn çok rahat 10-15 puanı yenmiştir.ama bu kadar ağlamadık ayrıca maçı ben izliyorum.abarttıgınız kadar şeyler olmadı.maç sert tempolu.fenerde faul yapıyor antepde hani hakkı yenen bi taraf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Bir de bu ağlamak lafını bıraksa herkes pati daha güzel bir yer olacak. Birisi hakem kötüydü deyince Fenerli arkadaşlar selpak resimleri ile koşuyolar maça, ertesi gün penaltımız gümledi diye serzenişte bulununca diğer taraftar siz de ağlamayın diye geliyor. Karma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sleepingdeath said: Bırakacaksınız işinize geldimi gözlük kendi takımınızı yapsalar 14. sıradayız hakemler 20 puanımızı yedi diye ağlarsınız, orada luganoya kırmızı kart verecek hakem o pozisyon öncesinde net 2 penaltı ve 2 kırmızı daha çıkarması gerekirdi. Pozisyona gelince luganonun bilerek bastığına inanmıyorum ha kırmızı versede hakem neden kırmızı verdi diyemem, ama o pozisyona gelene kadar bir çok pozisyon var tartışılması gereken alexin ceza sahasına sokulmaması vs.. abicim kasıtlı olarak bilege zıplayarak basmaktan bahsediyoruz. hala kırmızı verse bisey diyemem diyosun. eger pozisyonun tekrarını izleseydin direk bilege dogru herifin ayagını uzattıgını gorurdun. oyun icerisinde yapılan sertliklere hakem hata yaptı dersin eyvallah. ki ben burda hakemi bile tartısmıyorum. su hareketi yapan adama futbol oynatmamalı. bilerek bastıgına inanmıyosanız fenerbahceli oldugunuzdan, baska bi sebebi yok. sanki lugano'nun yedigi tek halt buymus gibi konusmayın. oyun ici olan hareketleri tartısırsın, ama oyun dısı olanı tartısmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 İki tarafta aşırı motive olmuş gibi, bu gidişle birileri atılacak tadı kaçacak maçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 geçen hafta kazıma verilen kırmızı nasıl kırmızı ise.luganonunkide kırmızı yani penaltı pozisyonlarını tekrar izleyin.onun harici taç verilmemiş korner verilmemiş gibi şeylere takılmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Luganonun adamin bilegine bilerek basmadigini düsünecek kadar melek kalpli insanlari karadaglar dizisindeki kadire benzetiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ok hoca sizde haklısınız malum bulunduğunuz sıradan ebedi rakibimiz dediğiniz takımın maçlarını sırtınızdan çıkardığınız formanızla çok objektif olarak yorumlayabiliyorsunuz bu arada luganonun pozisyonunda hakemin bulunduğu noktaya bakın bizim istediğimiz kartları penaltıyı vermeyen hakem bu luganoyu atmayan hakemde bu işinize gelince cici hakem olmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 harrycim lütfen yürü git gelme fener topiclerine rica ediyorum tamam mı? hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar