sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 MUHTEMEL 11'LER FENERBAHÇE Volkan Demirel Gökhan Gönül Yobo Lugano Andre Santos Mehmet Topuz Selçuk Emre Stoch Alex Niang GAZİANTEPSPOR Karcemarskas Yalçın Emre Güngör Murat Ceylan Dany Nounkeu Şenol Hürriyet Wagner Olcan Cenk Tosun Popov STAT: Şükrü Saracoğlu SAAT: 19.00 HAKEM: Hüseyin Göçek Şampiyonluk yolunda önemli bir maç GL HF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 aa ben webtv'den aylık paket aldıydım bunu da izlicem o zaman unutmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bu hafta maçlar güzel tirabzon-bursa var manisa maçınıda pazartesiye atmışlar hey allam :) neyse antep maçı zevkli geçer.ama fener öyle böyle alır yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 iyi mac olacak. ts kimle yapıyo bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Red said: bu hafta maçlar güzel tirabzon-bursa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 iyiymis. o zaman ikisi de berabere kalır, puan farkı degismez diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 3-2 biter tosunun golü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bastan diyim ben, hakemleri aldik, karsi takimida aldik bosu bosuna mac sonunda sikinti cikmasin :) yenilsekde biz aldik hepsini bizi yensinler ve puan kayip edelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 fenerin parası yetmez antep'i almaya. demiroren sayesinde baya bi doydu karınları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 harry kewell gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 antep satıcaktır ama maçı 3-0 dan 4-3 unutmadık :) antep uefaya gidicek ztn.beşiktaş ve kayseri ile farkı açtılar.kayseride yeniliyor ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Senin haxballda sattığın gibi mi sdf.Antep alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 oh lig tv üyeliğim bitmemiş mis gibi internetten izliyorum hd hd ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Alır Fenerbahçem.Alsın zaten.Geçen sene neydi öyle ya, o son maç ne oldu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 göçek iyi başladı. saniye 15'te verilmeyen penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 tabanla giriyor adama hani penaltı vermesen çift vuruş resmen tehlikeli hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yapma abi gözünü sevim penaltı değil faul olabilir ki cezsa sahası dışı gibiydi.tekrarını bile vermediler derken verdiler alex dışarda.fakat ikiside taban giriyor bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 top yerine alex'in kafaya yapıştırdı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 fener çok sert oynuyor.hem stres hem hırs sakat maç :) bide maç baya iyi izleyin.sezonun en iyi maçlarından biri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 emre güngör'ün içinde olduğu pozisyonlar resmen komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 maç inanılmaz hızlı. hem fenerbahçe hem göçek galibiyet yemini etmiş. fenerbahçe taraftar avantajına sahipken hüseyin göçek hem soyadının gökçek'e benzeyişinden hem de elindeki düdükten faydalanmayı planlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi 10dk oldu sert oynayan taraf fener.ama sen hakeme laf ediosun ortada bişi yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 antepin defansındaki zenciden cok kıllandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 PZero said: antepin defansındaki zenciden cok kıllandım ben evet niangı pası atabilse alex karşı karşıya kalıcaktı ama niangın ayağına kırarcasına yaptığı faul sarı kartla geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar