sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 adam cozdu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 babacık denmiş http://vthumb.ak.fbcdn.net/hvthumb-ak-snc4/158125_145252045534857_145251008868294_9807_2318_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Çetintaş ve illuminati tarıkatı arasında ki sır perdesi kalkar 1-2 güne benden soylemesi. Bizi caktırmadan yeni planlarına davet etmeye gondermişler cetintaşı bence. Başka açıklaması olamaz siyasetin 4 yılda bir (secım donemı) yapılan bir forumda çat diye girip bu kadar siyaset bu kadar beni dinleyin benım lafımdan dısarı cıkarsanız adam degılsınız takılan 1 kişi daha yok forumda :D gerci cetintaşla siyasi goruslerımızde uyuyor ya yıne de cooooook sert abi adam her an birimizi bitch slaplıyebilir haberiniz olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 "roket adam" said: şu forumda bi sipeyskeyk in siyasi eğilimini çözemedim. kimine göre vatan haini kimine göre değil! ben sadece rakı sevdalısı olarak biliyorum. yanlışsam söle tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 valla ben kestiremedim. not_enough_data veriyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 gelmeyin izmir'e istanbul gibi kalabalik olmasin sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mithat said: Çetintaş ve illuminati tarıkatı arasında ki sır perdesi kalkar 1-2 güne benden soylemesi. Bizi caktırmadan yeni planlarına davet etmeye gondermişler cetintaşı bence. Başka açıklaması olamaz siyasetin 4 yılda bir (secım donemı) yapılan bir forumda çat diye girip bu kadar siyaset bu kadar beni dinleyin benım lafımdan dısarı cıkarsanız adam degılsınız takılan 1 kişi daha yok forumda :D gerci cetintaşla siyasi goruslerımızde uyuyor ya yıne de cooooook sert abi adam her an birimizi bitch slaplıyebilir haberiniz olsun :D Yok gözüm,estağfurullah. Ben kimim ki insanlara benim lafımdan çıkmayın diyeyim,olur mu öyle şey? Memleketi, Atatürk'ü seven herkesi severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar