Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 mario is sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bende dusunuyorum walla yarari ne ekranli kontrollerin ama wii dedigin zaten party konsolu oldugundan mesela kizin kicina koyarsin kontrolleri poposuna saplak vurarak mario felan oynarsin yada neyse iste mesela okay oynarsin ekranda kendi elini ana ekranda da ortadaki taslari gorursun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 cikinca gorursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ds cikmadanda ulan iki ekrana ne gerek var diyorduk, sasirtti nintendo (ki ben nintendoyu seven bi adamim, ona ragmen cift ekran mantigini deneyene kadar sacma bulmustum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 şey geldi bir de aklıma hani diyelim mariokart oynuyorsun 4 kişi aynı ekranda ekran bölünürken her kullanıcının hız, harta vs şeyleri de ekranda çok ufacık kalıyordu ya belki de ona çözüm olur yine ana ekran 4 e bölünür ama orada sadece oyun akrakterini görürsün diğer bölünme yüzünden okunmaz hale gelen bilgiler de direk elindeki ekrana yansır şey anmtığı işte bu logitechin lcd ekranlı klavyesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bi de tv olmadan oynayabilirsin, sonuçta herkesin ekranı kendi önünde olacak. böylece konsolu ds gibi mobil kullana... oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 sony psp ile yapicakti, var bikac destekliyen oyunda simdiye kadar 2 kere filan heralde psp den ps3 e baglandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bi controller 200 dolar olur o zaman ayrıca ekranamı bakacan tvyemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 valla görev yapmacalı ajanlık oyunlarında görevle ilgili şeyler için oyun içi böyle dosya vs ye bakıncaya kadar elimdeki kontrol zamazingosundaki ekrana bakarım, havaya sokar ya -uuuvv yeee gadgetıma bakayım bi şu görevi bitirme yerim neredeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar