Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 irfan forever :D[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu O 55 bin sosisliden biri. İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Gerçekten süper dizi ama haksızlık etmeyelim Avrupa Yakası da gayet hoş :) Bu arada üzülerek bildiriyorum daha dün dizideki ismiyl menekşenin konuşmasını gördüm dizi bitti dedi başka dizi çekicez dedi :([signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Haluk Bilginer gerçekten muhteşem bir performans sergiliyor dizide. Adeta sırtlıyor götürüyor diziyi yıllardır. Zaten bence Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi aktör kendisi. Her role uyuyor, her rolü kaldırabiliyor. Zaten zamanında Broadway'e çıkmış, Hollywood filmlerinde ufak rollerde de olsa oynamış, İngiltere'nin en popüler adamı, en seksi erkeği gibi ön plana çıkacak oylamalarda birinci gelmiş bir adam. Elini attığı her projede hep bir numara. Sırf onun için bile izlenir dizi. Türkan Şoray'ın hele ki bu kadar ünlü olduktan sonra bu kadar rol yapma özürlü olduğuna inanmak gerçekten güç. Ya diziye hiç uymamış ya da hakikaten kabiliyetsiz, ancak filmlerde tecavüze uğrayacak kız oynayacak kadar bir alakası varmış rolle. Yapmacık tavırları, söyleyeceği sözü bir türlü söyleyemeyip ağzında eee üüü diye dolaştırması, gevelemesi, kendini şirin göstermeye çalışırken izleyiciyi tiksindiren sesi ve mimikleri, tam yansıtamadığı karakterle gerçekten dizinin en kötüsü, ve orada olmayı haketmeyen, sadece ismiyle diziye katkı sağlayabilirse sağlayacak biri. Yine hizmetçileri Menekşe ve komşuları İrfan çok iyi bir performans sergiliyor, hele bazı bölümlerde Haluk Bilginer'e bile yetişiyorlar. Çok iyi seçilmişler rollere. Kapıcı Muharrem de iyi giriyor arada. Komşuları Yorgo'yla Feraye arada tekliyorlar ama yine de çok göze batacak kadar kötü bir performansları yok. İdare ediyorlar. Gerçi artık dizide yoklar ama Başar (Emre Altuğ) bence en iyi rol deneyimini bu dizide yapmış, Can ise tam yaramaz küçük çocuk. Pelin'e (Gamze Özçelik) gelirsek, dizide daha çok görsellik için var gibi, acemi ama yine de ortalama bir performansla göze giriyor. Dizi kesinlikle çok iyi, gördüğüm en iyi Türk dizilerinden biri. Yeni bölümleri giriyorsa hakikaten çok sevinirim. Umarım doğru haberdir. Ufak bir not: ShowTV'nin sitesinde hala "gösterimde" diziler arasında yer alıyor. Belki de son haftalarda yayınlanan tekrarları yüzündendir bilemem ama, umut işte...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 mükemmel dizi ya haluk bilginer harika kopartıyor beni her bölümü ayrıca erzincanlı(hemserim :horace: ) irfan da müthiş[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: fizban, 15 Ağustos 2004 23:36 tarihinde demiş ki: türkan şoray oynamasa çoooook daha güzel olacak bence de. kesinlikle ! çok durağan oynuyor.bütün tepkileri aynı.buğulu gözlerinin yeteceği bi yaşta değil tabii.. aynı şekilde gamze özçelik ve emre altuğ u da çıkarırsak dizi pek bi hoş olur diye düşünüyorum.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bu arada Türkan Şoray ın sanırım bir hastalığı var elinin tiremesi falan ondan.[signature][hline]Ben bir Half-Fiend im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ewt turkan sorayın hastalığı var ya bu muhammed alinin kinden galiba hah parkinson...[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 abi şimdi biri açıklık getirsin tekrarların bitmesine ne kdr kaldı tahmini ve yeni bölümler başladı mı bi de şööle mi olcak ESKİ BÖLÜMLEEEEEEEEEEEEEER YENİ BÖLÜMLER ------------------------------ -------------- ............................. Tekrarlar da burda mı?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 En sevdiğim yerleri de yorgo ile dalge geçişi falan süper yaa. Bide irfan sapık gibi konuşuyo falan süper.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 uğurlu mecidiye muhabbeti cok guzeldi irfanın :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bir amerikan araklama türk yapımı daha.. Haluk Bilginer olmasa dizi boş hani.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 arak degil bildigim kadariyla haklari satin alınmış.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ya arak derken o kadarını da demedim.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 rewendor +1 diyorum bu dizi tr de gelmiş geçmiş en iyi sitcom bence müthiş komik. Haluk bilginer i zaten konuşmaya gerek yok adam aşmış. İrfan da bence o dizi deki 2 numaralı oyuncu adam süper oynuyor mimikleri sesi falan çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Buna inana biliyormusunuz?[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bi haberde izlemiştim, amerikan sitcomundan araklamışlar ama orjinal bölümler bitince yeni bölümlerini türk senaristler yazmış, devam ettirmişler.. said: Kalhiae, 16 Ağustos 2004 17:11 tarihinde demiş ki: Bir amerikan araklama türk yapımı daha.. Haluk Bilginer olmasa dizi boş hani. [signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Sitcom'dan araklasalar nolcak genelde "Görünüş" ve "Şekli" araklarlar. Konu'yu illaki uyarlayacaklar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 abi araklamak ne demek yabancı bi sitcomdan konular we karakterler alınmıştır zaten. esas olay esprilerde[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 jeffersons baz alinmis yaratilirken.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 E hani nerde yeni bölümler ?!?!???!?!?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ''Patron kim?''in orjinalini izlemiştim.. Aynı şekilde yürüyor senaryo.. Bilemiycem ancak Tatlı Hayatın nasıl yürüdüğünü.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Sezon açılsın yeni bölümler de başlar..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İrfan'ın "azizimleri" İhsan'ın " Bu ne................. liktir diye döktürmeleri" ni yüz sene görsem yine de gülerim[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ben de aynı şeylerin tekrarından sıkıldım, bir iki bölümden fazlasını izlemeye dayanamadım.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 TV de oynayan tüm zamanların en iyi komedi dizilerinden birisi Tatlı Hayat. Her bölümü değil iki beşer defa izlense genede güldürür insanı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar