mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/sony-m13m1el-atom-n470-1.83ghz,-1gb,-250gb,-max.intel-gma3150,-10.1led,-cam-bt,-w7str/productdetails.aspx?I_ID=51799 bundan alıcak bugun annem. 800 lira sınır var. daha iyi alabilceği bi model var mı tavsiye edebilceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ben satiyorum netbookumu daha uygun fiyatli bisi ariyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 1000 lira verebilirsen ipad al. hatta daha ucuza ikinci el de bulursun. tam anneye gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 yok butçe 800 lira bide ipad falan işini gormez annemin. office falan lazım az çok. neyse alıcak ztn bu aksam sony'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mum_Chamber said: 1000 lira verebilirsen ipad al. hatta daha ucuza ikinci el de bulursun. tam anneye gore. :D bugün verdim saturn'a siparisimi. Beyaz. Ama 2-3 hafta sürer dediler gelmesi. bakalim. Güzel bi anneler günü hediyesi olur diye düsündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 samsung un sarısından aldıydım ben. minnacık beyaz sarı. pekte iş görücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 aynı durumdayım bende. ihityaci bir topic olmuş bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 annelere netbook alıyosunuz sonra facebookunuza gelip "anasının kuzusu" diye yorum yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 annem aldı bu arada ilk verdiğim linkteki netbook'u. baya memnun şimdilik. sadece tuşlar biraz ufak gelio doğal olarak :D bide niye laptoplar, netbooklar falan yuksek performansta gelmezde dengelide gelir. ayar oldum bi klasorler niye yavas açılıyo diye ararken... ayrıca norton kadarda kotu bi virus programı yok resmen. sakın kullanmayın. surekli gereksiz gereksiz bildirimler çıkartıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bi kurcala bakalım. bende niyetliyim buna. kaç USB port var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 3 tane var hepsi sağ tarafında. yarın eve gidince bi review yazarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 iyi olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lol norton yaşıyo mu ya ayrıca vaio(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 norton yaşamayı bırak baya baya iyi bu aralar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 PrudenT said: norton yaşamayı bırak baya baya iyi bu aralar ya (tu) norton 360 kullanıyorum 8 aydır, mis gibi sessiz problemsiz çalışıyor arka planda. file insight özelliğiyle de bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar