Omer_koc Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Arkadaşlar Ben Rift Oyununu kendi sitesinden siparis ettim oyun hangi kargoyla gelecek birde adresime teslim edilecekmi diye soracaktim yeniyimde forumunuzda biri bana yardim ederse cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Trion Aras Kargo ile anlaşmalı sanırım. Emin değilim. Diğer arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir. Yazdığın adrese teslim edilir, sorun olmaz. Aramıza hoşgeldin. İlk repin benden olsun, klavyene sağlık. +REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 1 hafta içinde gelir. Takip Nosu vermediler mi orada yazar ne ile geldiği. "Royal Mail" ise bildiğin PTT Kargo ile gelecek demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omer_koc Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Saolun arkadaşlar oyunda bana yardim da ederseniz cok sevinirim guilde ihtiyacim olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?94,5416330 şöyle buyur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar