Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 herkese selamlar Basliktada belirtildigi gibi Incursion Complex'ler icin farming team olusturmak istiyorum. Takimlari alt char larimizdan olusturursak daha iyi olur. 10 kisilik bir takim yeterli olacagi kanisindayim. Takimin 3-4 armor logistic, 4-5 bs ve 1-2 de hac buffer armor tank olmasi iyi olur tahminimce. Gerekirse 2 gruba da bölünebilir. Cons: Concor LP, pirat ship BPC ve ISK. Pros: Her zamanki organizasyon problemleri. Simdi düsün bakalim fikirlerinizi sizde B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 saol ben almayım 2.7 milyarlık proteus kaybettim 7 kişi girdik logistic den sonra primary ben oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 gecmis olsun, iyi bir grup ile organize girilirse bence kimse bisi kaybetmez :) ps: kb linki alabilirmiyim, merak ettim fitini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Bana bir gün önceden haber ver büyük ihtimal ile gelirim ben. Benim içinde değişiklik olur oyunu özlemeye başladım hafiften :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ben değişiklik olsun diye bi guardianla katılabilirm sanırım, yada armor bs gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 T1 armor rep cruiser ile katılsam bu konu da pek bir dertliyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kucuk bir organizasyon yapabilirsem 1 gun onceden burada bildirip merkez mailing liste de yollarim, gelebilen gelir artik :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 pros cons ters olmuş babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hehehe fark etmemisim, neyse oyle de guzel :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novalgin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bende gelebilirim kamber olarak kabul edersenız:)bensiz dügün düsünemıyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ulan Ercan yine farmer moda geçmişsin. Ama iyi iyi böyle devam et. Oyuna dönünce para lazım olacak bana. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 abi yok vanguard a gırelım dedık 8 rr bs 3 tanesını bırakdık zor kacdık degmez gelın ben sızı wh sokayım sallayın ıncursıon u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 8 RR BS + 2 carrier ile class 6 da sleepers yaparsın abi. siz nasıl 8 RR BS nin 3 ünü bıraktınız_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Cunku Sansha Invasion > Sleepers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar